174

Анонимен

преди 7 години

"Всеки човек, независимо от своята расова, национална, етническа и религиозна принадлежност има право на достоен живот"Това е едно становище, което мюсюлманите НЕ споделят. За тях има само "ние" и "те".

173

Малко истина

преди 7 години

За тези,които плюят католицизма,да не забравят,че в България живеят католици от стотици години!Аз съм един от тях,впрочем целият ни град е католически!Както и 2/3 от Белене също са католици!Дали може да ми обясни какво го прави по-голям българин от мен това,че той е православен!Не слагайте хората под общ знаменател!Сигурен съм,че част от хората на площада,които бяха против семейството също са били католици,както и при тези,които го защитават има православни!Всички сме християни!

172

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩом носи чаршаф, християнка ли е?

171

Анонимен

преди 7 години

Живот - във Ватикана!

170

Анонимен

преди 7 години

Разбрахме за правата, а задължения имат ли?Или са самои с права?

169

Анонимен

преди 7 години

Това семейство християни ли са или мюсулмани,някой знае ли?Защото ако са християни,не трябва да ги гонят!

168

Българин

преди 7 години

Истината е че съвременните католици вече нямат нищо общо със Християнството а един реален сатанизъм - информацията лесно може да бъде доказана с линкове и снимки. Така, че прикритието под "добри дела" няма да мине-не случайно има християнска фраза - че пътят към ада е осеян с добри намерения. Господин Паоло да си взема бежанците и айде у вас, за да не предприемаме други непопулярни мерки срещу такива като него.

167

Адам Смит

преди 7 години

Татаро-голтаците пак показват каква подчовешка пасмина са.

166

456

преди 7 години

И ние българите имаме право на живот!!Този факт дразни ли ви господа католици??

165

Bad Company

преди 7 години

Истината е, че ако Путин не подкрепяше Асад бежанци нямаше да има. Играе си играта, извратеняка..........

164

Анонимен

преди 7 години

" свежа работна ръка ще се влее в икономиката" - ще се влее в 20% безработица в Европа, и то основно - МЛАДЕЖКА. Сещай се още малко младите като побеснеят, на къде отиваме.

163

Анонимен

преди 7 години

В Германия в села с по няколко хиляди има по толкова бежанци и колко още народности, не по читави от това семейство. Но хората толерантни, държавата планира колко свежа работна ръка ще се влее в икономиката, във всяко село заводи и фабрики, работа на 3 смени....така че дрънкайте си колкото искате, на село един селски магазин, в града молове. Ама иначе всички са кухненски революционери, много важни с марковите маратонки и ремонт правен преди 30 г. вкъ, работа от време на време, ако платят въобще.

162

Анонимен

преди 7 години

Не смятам, че човека е направил нещо лошо. В глобален мащаб съм за това бежонци от арабските държави да идват към Европа, но и те в по-голямата си част не го искат. Помощта трябва да се освободят тези територии, но да не забравяме какви интереси се въртят там и продажби на оръжие, петрол. Това обикновено сем. има нужда от подкрепа и като ги гледам не са терористи, но българинът е расистк и не прави разлика. Много злоба, агресия и ПРОСТОТИЯ. Няма сектор, нас. място където това да не се вижда.

161

Циник до 226

преди 7 години

Пхахаха...голтако....преместих го в другия крачол! ***...виж да не си "изхабиш" нета, че накрая на месеца идват сметките!Тъ*пан недоизсъхнал...разбра ли ме..или да опитам с димни знаци?Путин ми се обади..и каза, че щял да ти подари балон пълен с руски биогаз!ПхахахаНещастник!

160

Анонимен

преди 7 години

Католиците УМИШЛЕНО ОСТАВИХА ИЗТОКА НА МЮСЮЛМАНИТЕ И ПОСЛЕ ЗАВЛАДЯХА СВЕТА. Продадоха нас, Константинопол, всичко. И сега с цялата си наглост, идват да ни поучават как да се държим с "цивилизацията", унищожила историческият ни шанс за нещо, и стопила българите 5-6 ПЪТИ. Ако не бяха турците, сега щяхме да сме колкото французите и англичаните, 50-60 милиона, а не 8 на патерици.

159

Анонимен

преди 7 години

А българите нямат ли право на живот? Или те са длъжни да жертват собственото си право заради всеки хванат от гората, който реши, че тук му харесва?И престанете да се криете зад Ге.йропа и законите. ОБЩЕСТВОТО ПРАВИ ЗАКОНИТЕ В СОБСТВЕНА УГОДА, А НЕ ОБРАТНОТО.

158

Анонимен

преди 7 години

"Да живее Полша!... Освободителката" и т.н.Разбира се, и това беше шега от моя страна. Ей, благодаря за минусите. Вдъхнате ми надежда, че тоя народ наистина мисли, макар и може би да не разбира винаги иронията. Но все пак написана крайно цинично, не е лесно да се разгадае, нищо че слагах знаци от типа на ;) и )))). Както и да е важното е, че ми цъкнахти минусчета. Ако някои ми беши писал плю, щях да разбера колко туркофили и с0росоиди има в сайта)))

157

Анонимен

преди 7 години

Аз съм Анонимем 223, който писа, че "Русия няма място на Шипка", че "Путин щял да е на соц. помощи в Банско" и т.н. Още веднъж се извинявам за грубата ирония, даже за цинизма, просто ми беше интересно ако обърна истината наопаки, каква ще бъде реакцията на хората. Не съм се заблудил, благодаря за минусите, значи все пак българите не се поддават толкова лесно на с0росоидната хибридна война срещу българите и Русия! Да живее Русия... Освободителката! УРА! БХК да го дха.

156

Анонимен

преди 7 години

Католическата църква да си гледа църковните и работи и да не се бърка в живота на православните страни!Ако толкова и се врещи,нека отите в Унгария и да врещи срещу унгарците и Орбан,да видим,в какъв *** г***з ще я заврат изповядващите католицизма.Много лесно е да лаят срещу православните,за няколко муслими,ама мълчат като н***дрискани,за действията на католическа Унгария,която с пълно право и без да се церемони с католическите указания си пази народа и държавата,така,както трябва!!!

155

Анонимен

преди 7 години

Та пак да продължа.... Путин ще си купи квартира в Банско, ще легне русофилско бреме над страната ни защото те (българите-русофоли, абе общо взето всички българи :), ще се наложи да издържат руския президент на соц. помощи, тогава представете си колко бедно живеят останалите руснаци?!))П.П. понякога пропагандата на русофобите така ме забавлява,че ми звучи като виц. Мда,прекалих по-долу с цинизма и иронията относно "Путин, квартирата и Шипка",но не мога да се запра от смех.Русофобите са комици