34

факт

преди 7 години

да, защото Русия е сила,а Анкара е едно нищо !!!!!

33

МВнР

преди 7 години

Гл.редактор само копирал Текста от сайта на МВнР , конкретна Информация няма

32

Анонимен

преди 7 години

Moskva moje da se mesi, Ankara ne??????

31

:)))))))))))

преди 7 години

нека да заповяда страхливеца Ердоган с танкове :))))))))))))

30

Анонимен

преди 7 години

До НР БЪЛГАРИЯимаше 250 изстребителя, 2500 танка, 120 000 редовна НАБОРНА армия. Дисциплинирана и морално мотивирана. Всички знаеха, че свирне ли тръбата батальоните --------Лъжа и по трите точки.

29

TOP SECRET

преди 7 години

Ако е бил казал само да гласуват интересно що за Пропаганда е това , но явно някой има страх от това нещо в България или не му се харесва хахаха..............семшни истории да четем сега

28

ЗАБРАНА ЗА ГЛАСУВАНЕ

преди 7 години

извън територията на страната. Както е в уж най-демократичните САЩ. Защо хора, които ТРАЙНО /или поне няколко години живеят навън и там ИСКАТ да живеят/ ще решават кой да управлява страната. Като са бълг. граждани - МОЛЯ който иска да гласува да се върне да живее ТУК. Да е живял тук поне 6 месеца ДОКАЗАНО с паспортен контрол на границата и тогава да има право на глас

27

Анонимен

преди 7 години

Какво точно е казано пред изселниците ни в Истанбул , толкова ли е сташно да се напише в Медиите

26

Факт

преди 7 години

До хм..Проблемът с гласовете от Турция е лесно и ЗАКОННО решим!Нужни са само 121 депутати що годе патриоти,които да гласуват закон забраняващ гласуването на лица живели в чужбина 27г и един средно добър адвокат за Страсбург.Делото там ще бъде спечелено от България,защото наскоро имаше аналогично,спечелено от Великобритания!Става дума за тяхна забрана за гласуване на хора живели над 12(!) години в чужбина!Така че е нужна само воля!Ха да видим дали някой ще обещае такова нещо на изборите!

25

Анонимен

преди 7 години

Едните искат да ни завлекат към Турция, другите към Русия и на никой не му пука за България! Още ли сме с робско мислене?

24

Анонимен

преди 7 години

Конкретна информация няма , какво е казал или направил , повече прилича на Манипулация

23

НР БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

имаше 250 изстребителя, 2500 танка, 120 000 редовна НАБОРНА армия. Дисциплинирана и морално мотивирана. Всички знаеха, че свирне ли тръбата батальоните тръгват НА ЮГ. Границата се охраняваше така, че и пиле не можеше да прехвръкне, а не като сега с една оградка , която излапа вероятно над 1 млрд и минават все едно я няма. Полицита беше малко, а не като сега 65 000 и пак им се види малко. Без да броим частните охранители

22

да

преди 7 години

това е унижение за Турция да привикат посланика й и да дава обяснения !!!!независимо къде по света ..най - малкото се показва на Анкара къде й е мястото !!!!!Ердоган е побеснял,за което ще го преместим в другия си крачол:))))

21

айдееее сега

преди 7 години

Били се бъркали!Тя и една друга държава ни се бърка от 1944г. ама си траем.

20

Анонимен

преди 7 години

Vuprosniqt Giokche ne e spiral s podrivnata si deinost ot kakto e doshul. Borisov umishleno si zatvarqshe ochite, dori razreshi suzdavaneto na DOST za da ne si narushi dostluka s onzi nacist Erdo.

19

да

преди 7 години

Турция може да си въобразява и, че Луната й принадлежисамо, че никой не се интересува от смешното й мнение, защото са безсилни..и не ми се слушат глупости за армията им от пластмаса и картон, с която никой не се съообразява:))))))

18

ВЪН ОТ НАТО и ЕС

преди 7 години

Ние сме хора, с държава на 13 века, а не ТЕРИТОРИЯ, на която да строят концлагери за пакистанци, които не искат да пуснат в Германия, въпреки теманета на МЕРКЕЛ - политическата майка на ТИКВАТА. Искат ОФИЦИАЛНО да ни обявят за 2 ръка като ни натикат в товарните вагони на ЕС. Първа класа естествено за Западняците. Ядем ГМО, и отрови, а нашите така наречени политици мънкат като н.асрани. Затова ми хареса Нинова - защото го заяви в прав текст - искаме да имаме равни права в ЕС

17

Дезинформация

преди 7 години

Не е ясно кактово точно нарушение има и каква е пропагандата , така и не стана ясно

16

Стоян

преди 7 години

Гьокче си го премести в другия крачол от страх! Хаха Според мен задължително и незабавно трябва държавата България да забрани тази партия дост!

15

Факт

преди 7 години

До до 1Изгонването на посланик не е решение на даден проблем,а предупреждение да бъде решен към съответната страна!Сегашното действие трябваше да бъде направено още миналата година,а при липса на желание да се спре тая практика,следващата стъпка е изгонване на посланика!Впрочем при ответната мярка щяхме да се отървем от хубавото(и некадърно) Наде,хи-хи!