14

хм..

преди 7 години

ДОСТ са наясно , че с гласовете в страната няма да влезнат в парламента , затова агитират в Турция.Трябва категорично да се спрат "изборните екскурзии" до България на хора ,които не плащат данъци и не пребивават поне 2 г.у нас.

13

Европеец

преди 7 години

До Али,Отклоняване на вниманието викаш, докато един ден не се събудим с референдум в Кърджали и турски войници в Кърджали, както руснаци в Крим!

12

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗБИРАТ КОЙ ЩЕ МЕ УПРАВЛЯВА МЕНЕ!СПРЕТЕ *** ЩИНАТА ХОРА ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ И НЕЗНАЕЩИ БЪЛГАРСКИ ДА МАНИПУЛИРАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ!КОЛКО ВЕКА ЩЕ ПЛОДЪЛЖАВА ТОВА?А?ОТ 100 ГОДИНИ НЕ СМЕ ТУРСКИ ВИЛАЕТ!

11

Канарчето Е.Михайлов

преди 7 години

известен повече с прякора ТАНКИСТА, както и сивия кардинал на СДС Косьо Мишев, за когото още тогава публично се знаеше, че е агент на ЦРУ станаха членове на ДОСТ. Заради безкомпромисната им ЕвроНатовска ориентация наверно . Не искам и да си мисля, че става дума за ПАРИ. Щото обикновенния българин все повече се пита щом тия ни теглят натам НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА БЯГАМЕ ПО ДАЛЕЧЕ. И да издигнем лозунга :ВЪН ОТ НАТО, ВЪН от ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ, където не ни имат за хора, а територия за бежанци

10

factotum

преди 7 години

Трябваше простестна нота да изпратят, което е най-малкото, но пак е нещо не са като Бойко, който екстрадира бежанци от режима в Турция,обратно погазвайки правовия ред!

9

месара

преди 7 години

а другаря местан - агент павел няма ли да го привикат да даде обяснение защо турчин агитира да се гласува за неговата партия , или още не може да прежали торбичките с " след изборните пощи " , и външно не иска да го стресира допълнително ? ама си е прав агата , щом му нарушават правото да " помага " на бедните .

8

Приятеля на Бойко

преди 7 години

в Анкара много нагъл бе. Ашколсум Бойко да ти имам приятелите

7

ДПС...ДОСТ

преди 7 години

винаги е било с този, който ще дойде на власт. Със СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ. ДПС свали Орешарски колкото и да се фукат протестърите с вувузелите. Нинова си е взела бележка надявам се. Затова ТИКВОНТИЙ много държи публично да не се среща с ДПС или ДОСТ. Обаче знаем как МЕстан уж объркал адреса и звънннал на вратата в Банкя. Та пили по едно кафе./щото ги видели / Пеевски и той уж не поддържа контакти с Борисов, а заедно разкостиха КТБ

6

ГЕРБ+ДОСТ+ПЕЕВСКИ

преди 7 години

Каква радост за ЕРдоганя- приятеля на Бойко

5

до 1

преди 7 години

Като го изгоним к'во ? Ще пратят друг. Втори, трети и т.н. Трябва да се търси друго решение на проблема.

4

Анонимен

преди 7 години

Никога повече БСП на власт!!

3

смЕх

преди 7 години

И как го скастри като пиха по едно шербетлия кафе ли ще повярвам ,че вършат нещо когато спрат автобусите на границата. Има достатъчно начини как да ги разтъкават колкото време е нужно за да се върнат сами.

2

Анонимен

преди 7 години

БСП * ДПС + ДОСТ = ПОБЕДА!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Този гнусльо трябва да се разкара от България с шутове на границата. Да го изправят на граничната линия и с един силен, народен шут, да го насочат към господарят му, Ердоган откачалника. Тиквара му наду шушоните като го канеше в МС. И това от страх. Много меко са подходили от Външно. Пак от страх. Еййй, мишки от правителството, поне едно достойнство си запазете!