54

Krom

преди 7 години

До Слабият го бия, а и друго да не забравя. За разлика от теб, аз съм изкарал 2 години и три месеца в бойно поделение. Не зная, дали въобще нещо ти говори. Съмнявам се. Та, като зная какви тюфлеци бяха (с малки изключения) тогавашните офицери, а старшинките, не въздишай за "миналата слава". Времето за което говориш, военните посветиха на службогонство за 12 заплати на пенсия. Не се изказвай неподготвен моля.

53

До 76

преди 7 години

Затова има НАТО, ако искаш подобие на Северна Кореа където друго освен армия няма прав ти път. А всъщност кой ще ни напада, за да даваме изилни пари за армия, вместо пенсии и т.н?

52

:)))))))))))))))))))

преди 7 години

куклата на конци на Израел и САЩ - Турция имала своя политика:))))))))))))))))))))))))

51

Анонимен

преди 7 години

имаше 250 изстребителя, 2500 танка, 120 000 редовна НАБОРНА армия. Дисциплинирана и морално мотивирана. ------- Около 60 изтребителя, от които около 15 що-годе модерни, останалите летящи ковчези МиГ 21 и 23. Около 400 танка, половината от които морално остарели. И в момента са запазени 190 бр. Т-72.

50

Krom

преди 7 години

До Слабият го бият, прав си. По това време, ти цъфтеше и връзваше. По далеч от завода и кварталната пивница нямаше да стигнеш никога. Секретаря в заводския колектив те мачкаше. Ти завиждаше на Синчето на Милко Балев за лъскавото Kavasaki и мърмореше под нос срещу Бай Тошо. Перфектно битие на алкохолизиращ се сменен майстор. Нямам в предвид точно теб. Просто, описвам видяното от мен, нищо, че тогава бях още в 20- те си. Помня го, така че, недей.

49

Факт

преди 7 години

До хм..Бих искал да видя лицата на тия "БЪЛГАРСКИ" депутати,дето откажат да гласуват такъв закон*!Това е нещо крайно наложително и трябва да бъде направено незабавно!*Става въпрос за закон,забраняващ гласуването на лица живели в чужбина над 27(примерно) години.Доказано е,че ще мине в Страсбург!

48

teo

преди 7 години

АКО ИСКАМЕ ТУРЦИЯ ДА НЕ СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ ТОЗИ СЮЛЕЙМАН(БЕЗУМНИЙ) ГЬОКЧЕ ВЕДНАГА ПЕРСОНА НОН ГРАТЕ И ЗАБРАНА ДА ПОСЕЩАВА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНИ! ТУРЦИЯ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! ПЕТ ВЕКА СТИГАТ!!!!! БЪЛГАРИНО ?????

47

Krom

преди 7 години

Турция подкрепя ДОСТ. Не е нито тайна, нито новина. Тяхната "агресивност" в тази посока, зависи от нашата "адекватност" като държава. Също както уличното куче напада и хапе този в когото надуши страх. Трябва твърдо да им поставим въпроса. Не агресивно или заядливо, но твърдо. Друг е вече въпроса, че българските мюсулмани основно тези в Родопите, са изключително разумни и почтени хора. Най малко те биха подкрепили реакционни играчи като ДОСТ. Така мисля аз, и вярвам, че младите имат разум.

46

ДА

преди 7 години

ДОСТ ДА ЗАБРАВЯТ ЗА ПАРЛАМЕНТА !!!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Излагациите на Герджиковите министри продължават. Турският министър просто агитира за голяма изборна активност в което няма нищо лошо. Призова българските граждани в Турция да гласуват за да може да имат представител в парламента защитаващ интересите им, нещо което правят всички български граждани в България и по света упражняващи конституционното си право на глас.

44

Анонимен

преди 7 години

DOST E SASHTITNIK NA BULGARSKITE INTERESI. SA NATO , SA ES, SA LUSTRAZIA, SA EVROTO, SA PASARENA SISTEMA

43

Анонимен

преди 7 години

Do 50RUSIA NE E NITO EDINSTVENA, NITO VECHE SILA.

42

хм..

преди 7 години

до 38 ФАКТНужни са 121 гласа в НС , но ! НЕПОДКУПНИ гласа. В случая се съмнявам, че може да ги има такива.Липсата на морал, ценности, и спазване на закони е характерна черта на всички партии.

41

Анонимен

преди 7 години

Информацията е от вчера , вече е стара:Среща на заместник-министър Бойко Мирчев с посланика на Република Турция Сюлейман Гьокче7.03.2017

40

Анонимен

преди 7 години

По добре да си прочета от сайта на МВнР без тва е копирано от там

39

Анонимен

преди 7 години

До турски агент,:вие влезте и на километър пък ще видиш Ко ще стане.....Само елате и да побеснеем....Ако ще и милиард да сте ***.....

38

Боил

преди 7 години

Министър Мирчев,какво апелиране? Посланникът на Турция.ПЕРСОНА НОНГРАТА В БЪЛГАРИЯ заедно с агент Павел!

37

Анонимен

преди 7 години

Изгледах видеото, но не видях никъде министърът да казва да се гласува точно за ДОСТ. Призова просто да се гласува в което няма нищо лошо. В изборната кабинка човек е сам със съвестта си и гласува според разбиранията си независимо какво го агитират.

36

Анонимен

преди 7 години

COPY - PASTE

35

Анонимен

преди 7 години

Хаха бил побеснял ердоганчо,знаеш ли колко *** боли оная работа че някъде си комплексар бил ядосан защото най сетне го презимиха земята.