18

antikomunist

преди 7 години

Na vsichki im stana jasno veche.... Nie sme solidarni (nenujni nam sankzii srestu Rusija).. a kogato trjabva da pokajat te solidarnost..jadec.Mejdu vprochem Rusija susto e bisnes partnjor..nisto lichno.

17

Анонимен

преди 7 години

Нищо чудно и тия визови забрани да не се поръчват и от някои български среди по препоръка на Запада, като върховенство на двуличието.За да остане някой в държавата да работи ние ще спрем визите ,а вие си мълчете! Нещата със запада никога не са така както изглеждат.

16

ааа

преди 7 години

Ако беше за Германия,Франция,Испания,Белгия и Португалия не така щяха да стоят нещата ,ама нали ни имат за втора ръка хора ,може да мине номера!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

НИКАква съпричасност.Оказа се че някой Европеиски държави са по европеиски

14

Анонимен

преди 7 години

До 11 - така е. Западните граждани са ВИП хора, а ние човешки материал. Ясно е че не на нас е нужен ЕС, а ние на него. Сега когато изпълнихме на 100% ангажиментите си , ЕС реши да смени скоростите. Ние заден двор, клоака, а те ВИП. Има един въпрос: Кой ще инсценира референдум за излизане от ЕС? Има ли такъв и стиска ли му? Говоря за политик.

13

BURZUM

преди 7 години

Никой не бръсни третата скорост за слива....

12

Анонимен

преди 7 години

И каква стана сега :Тия дето викаха :"Чемодан,вокзал ,Россия,"сега не могат да кажат:"Чемодан,вокзал,САЩ"Що така бе слугинажи.Нали крещяхте до небесата ,че сте в ЕС и НАТО.Що никой не ви ще.И в Англия ви гледат като кучета.В Европа сте втора ръка.Ех ,***,ще дойде видов ден

11

Анонимен

преди 7 години

Ндаа, не че съм очаквал нещо друго. А и да не забравяме, че причината все още да ни искат визи са прекалено многото забравили да си тръгнат българи в САЩ с изтекли визи, които работят на черно. Никой друг не ни е виновен.

10

ДО 11

преди 7 години

БРАВО. НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ.

9

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам за какво ни е изобщо този съюз!? Значи когато загубите са за нас няма никакви проблеми. Ние трябваше да се откажем от "Южен поток", от "Белене", от селското ни стопанство, от търговия с Русия и тн. Но германия ще участва в "Северен поток", ЕС не може да въведе визи, техните супермаркети могат да продават тук втора ръка некачествена продукция. И къде ни е ползата на нас?!

8

Българин

преди 7 години

България не е приоритет на ЕС. Просто показаха, че сме една допустима жертва и няма да имат никакъв проблем да ни бият шута ако не сме послушни.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами защо ние еднозначно не въведем визи заамериканците, тогава ЕС да поддържа добри дипломатически връзки с нас не да ни нарежда?

6

Анонимен

преди 7 години

"ЕК обясни, че връщането на визите за една година би ощетило ЕС с близо седем милиарда евро"А от контрасанкциите на Русия загуби 14 милиарда.

5

ей хора

преди 7 години

Европа е окупирана от САЩ с десетки военни бази,какви визи какви пет лева?не ви ли писна да ви правят на луди?

4

Анонимен

преди 7 години

За 10 години в ЕС преките и непреките загуби на България от членството са около 80 милиарда евро.

3

ПОВЕРВАХ МЕ

преди 7 години

Някой наистина верва ли в тия глупости, щели да мислят. УМРЯ МИ КОНЯ ОТ МАЙТАП. И СЛЕД МНОООГО МИСЛЕНЕ ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВИЗИ ЗА МНОГОЛИЧНИТЕ КРАВАРИ.

2

Додо

преди 7 години

Меркел, Оланд и ония пропития пропадналяк Юнкер много добре знаят, че Тръмп ще им удари на тях визи, това Държавния Департамент вече го обсъжда - заради безконтролната ислямизация на Западна Европа, и затова сега малко като "гузен негонен бяга" взеха да се правят на защитници на българската чест! Смешници, колко са плитки само!

1

Анонимен

преди 7 години

само се дучт като пуйки в Европеиския съюз и имитират дейнос .. а всъщтност са на хранилка само и хич не им дреме ----