38

бобо

преди 7 години

Долу таа скапана комисия европеиска! Това е подигравка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 7 години

ЕС поне не обещава, а американците четвърт век ни обещават и от обещания още никой не е "напълнял"

36

Наблюдател

преди 7 години

***- да се чете POMIARI

35

Наблюдател

преди 7 години

Ако България я управляваха читави политици отдавна трябваше да въведат реципрочно визи за САЩ. Само че българските управници са доказани *** и раболепни слуги на чужди интереси. Последно ги интересуват интересите на България.

34

Анонимен

преди 7 години

Трябва да има последователност....Щом като не са коректни САЩ тогава м...та им на 7 милиарда тярбва да разберат че така не става повече.Трябва да си твърд в принципите си....ВИЗИ за САЩ.

33

ивчо

преди 7 години

пак набутвате Русия и визите и за българи, хайде да пробваме на един и същи човек за колко ще му дадат 90 дневна виза за ЮС и за Раша. нали се сещате че тези руските са формалност поради това че ние не махаме визите за тях...Някой янки да си е вадил виза за Бг. риторичен въпрос....

32

Д. Димитров

преди 7 години

Още едно доказателство, че ЕС обслужва само интересите на някои държави. От нас само се смуче... България е поставена под зависимост, нашия глас не се чува а в същото време само ни заповядват какво да правим, а продажните ни политици изпълняват безропотно. На какво ви прилича това? За мен това е РОБСТВО! До кога?

31

Анонимен

преди 7 години

Голяма солидарност. ЕС щял да бъде ощетен. А че ние сме ощетени от визите никой не го е*е.

30

големия кораб минава

преди 7 години

Някои държави в ЕС са все още окупирани от САЩ. Та как ще въведат визи? Ще пускат ли амер. военни? Кой ще решава, кой отказва визите? Малко е нереално май.

29

do 34

преди 7 години

Прав си. Всички ***, които познавам са в Манхайм и Франкфурт. И те за пари горките.

28

Анонимен

преди 7 години

До Европа: Не си много наясно с визовата политика на страната. За българи е необходима виза за краткосрочни пътувания до Русия с престой до 90 дни.

27

европа

преди 7 години

За България това не е проблем.Повечето българи не искат да ходят да почиват или работят в САЩ.Повечето българи харесват Русия и искат да ходят да почиват и работят там.Аз до сега не съм чул българин да иска да ходи в САЩ или в страна от ЕС.Ако някой е чул или видял да сподели.Братска Русия никога не е искала визи за българи,аз така знам.

26

Анонимен

преди 7 години

Това напомня култовата реплика от стар соц филм : За кучета и котки може а за прасета не!

25

anonimen

преди 7 години

bax maamu nestiga deto im miqt 4iniite mi i vizi im iskat xa xa golqmo unijenie to taka ne sa tretirali i robite si predi grajdanskata im voina

24

Наивен

преди 7 години

ЕС направи калкулацията. Достойнството ни е скъпо! Клякаме пред USA. Добичетата да се оправят както намерят за добре. И без това само мучат.

23

Мартин

преди 7 години

*** на американски задни части удариха на камИк, лижете още, такива , като вас довършиха България. Американците, вашите партнери не могат да ви гледат, не ви броят за хора а вие носите американското флагче в сърцето си. Няма по сляп от този, който не иска да вижда, пийте кола, яжте Макдоналдс и не ревете. Рамбо ще ви помогне, ще ви вкара нелегално в Американската мечта и ще миете чинии на воля.

22

Анонимен

преди 7 години

Много малко коментари за новина от 3 часа. Виж, ако заглавието беше, че Русия не обещава за визите, щеше да има поне 500 коментара! Истината е че ни използваха за техните интереси и вече не сме им нужни. Да си ходим, викам от ЕС.

21

Анонимен

преди 7 години

ЕК голям го вади пред медиите, ама мек! Само успокояват българите, че мисли за тях.

20

Анонимен

преди 7 години

Ние сме в ЕС, ама не съвсем... като има задължения за спазване, още малко и ще ни побъркат да ги спазваме и въвеждаме. А като ни нарушават правата - *тук цитирам* "подходът ни е да поддържаме търпеливи дипломатически връзки".Търпеливи - докога? Траем от 1991-ва. Повече от четвърт век. В отговор предлагам да нарушим някоя евро-директива. Примерно тази за бежанците. Санкции срещу Брюксел!

19

Георги

преди 7 години

ЕК тупа топката.....