25

А Н Т И

преди 7 години

До бай ганюАма е по джоба на българчето цигарите и пиячката, нали ?!И това при ниските заплати !!

24

олинклузив фен

преди 7 години

Ние пък го връщаме на лошите европейци със скапана храна и менте алкохол в хотели на ол инклузив.

23

бай ганю

преди 7 години

те качественните неща си имат цената и са непостижими за средностатистическия нашенецняма как да се продава европейски качествен продукт у нас на народни цениако се уеднакви качеството тогава и цените ще са европейски което не е по джоба на българина

22

Бай Иван

преди 7 години

И като дойде края на ЕС, какво ? пак ще сме си крадливи мързеливи мижитурки. Кога ще ви влезе в т*ите кратуни че не ЕС е проблема, а манталитета на нацията.

21

Анонимен

преди 7 години

За европейци второ качество - храни второ качество! Докато тук е пълно с хора второ качество ще е така! Само хора извоювали си да ги приемат за първо качество заслужават съответното отношение!

20

късата памет

преди 7 години

До БългаринаПреди па пишеш е добре да четеш. 45-50% от БВП на България идва от износ на стоки и услуги. 90% от тоя износ е към ЕС. Ако имаме мита със страните от ЕС на тях няма да им пука защото цяла България като потребление е колкото един голям град. Засегнати ще сме ние защото губим пазари с над 450млн потребители. Това не се учи по ленинизъм и история на БКП, но е факт. Умрелия според теб ЕС е най голямата икономика в света и най доброто място за живеене

19

До 21

преди 7 години

Точно казано- това са безценности, а не ценности. Лъжи и лицемерие. Краят няма как да не дойде.

18

Анонимен

преди 7 години

До ДаниТоест ***.

17

Дани

преди 7 години

Купувайте български стоки,макар че са скъпи. Поне знаеш какво ядеш.

16

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече чета коментарите в този сайт толкова повече се убеждавам, че сме меко казано глупав народ. За нация няма да говоря, такава няма от много време. Чакайте да се оправим.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Не става с призиви. Щом турските домати идват до България на по ниски цени, в приличен търговски вид и в опаковки подходящи за продажба и съхранение, значи проблема е при нашите производители. Не може 1 лев да не инвестираш и да очакваш да продаваш. Виж на някой пазар как турските и гръцките домати са в дървени щайги, по 2 реда най много и са калибрирани. После виж бг доматите в мърляви кашони от банани 10та употреба и долните редове са на пюре.

14

Българина

преди 7 години

Проблема с евроатлантическите безценности се решава лесно, базова продукция от местни производители, за чуждите мито, т.е. Ес е реално е ориключил просто никой не го казва

13

Дегустатора

преди 7 години

Нали ЧАРА на Европа със отделните държавици Е различните специфики на храните в отделните раьони !!!!!!!!!!!!!!! Именно това беше интересно като отиде човек командировка....и КАКВО ? вече навсякъде трябва да е еднакво ГМО заредено ....еднакви коли... това на какво всъщност заприличва ??? ДЪРТ КОМУНИЗЪМ ! Правата на хората се ограничават под натиска на режисирания теторизъм всеки ден!...

12

123

преди 7 години

Не са само храните. Така е с битовата и другата козметика- качаството тук и в Германия е различно. казвам го от личен опит!

11

Анонимен

преди 7 години

Един приятел работи в една от веригите и ми каза на каквато и да е стока, има ли обяснение на английски, немски, френски, значи е правена за западна Европа!Ако пише на български, македонски, сръбски ... значи е менте за източна Европа!

10

BILL

преди 7 години

Честитооо европейци, разбихме си държавата и станахме сметище, НО европейско!Страните от Вишеградската четворка, ще си решат проблема. Ние ще си останем същите хора 2-ро качество.

9

Циник до 8

преди 7 години

Близо до нас - има и Лидл..и Алди...ама още по-близо е Hit...домързява ме, и пазарувам в него - м Лидл рядко!

8

Анонимен

преди 7 години

В България тряба да се забранят ябълките от Македония, краставиците и доматите от Турция! Може и сами да си ги произвеждаме, стига сме купували чуждото!Голяма грешка беше унищожаването на ТКЗС-тата, сега и селата щяха да са живи и по магазините щеше да има по качествени български стоки, само в Пайнер, щеше да има по малко певеци....ама това е друг въпрос!

7

ас

преди 7 години

добре, че е вишеградската четворка, да оправят нещата, че ако чакаме на наще надупалници... Що не ги питат журналята какво ще направят по въпроса, дип предизборно време е?

6

Циник до 7

преди 7 години

Извода е - стягай куфарите - и се изнасяй на запад!