65

Анонимен

преди 7 години

До АлелуяМинусите не се слагат щото някой е прочел и не е съгласен, а щото в България е пълно с хейтъри, които мразят всичко по принцип. Ако беше написал нещо пълно с омраза и някой който да е виновен можеше и да получиш плюсове. Жалко но е факт

64

Алелуя

преди 7 години

Тези които ми сложиха двата минуса, с кое не са съгласни? Кое от написаното по долу не е вярно??? Който живее тук , в Германия ще потвърди 1:1 думите ми!

63

Алелуя

преди 7 години

Онзи ден го написах, сега пак ще повторя! В Германия, в различните магазини храните са различни!!! И тук има класификация...примерно Едека и Реве са супер но мааалко по скъпи! Алди и Нетто са по евтини и качеството е леко надолу, особено при салами,и зеленчуци! А какво остава за България и останалите държави...още по зле е! ГЛОБАЛИЗАЦИЯ!!!!!

62

Анонимен

преди 7 години

До 81Да така е. За работна виза е по сложно. Нямам представа дали ги дават лесно, като се има предвид що работна ръка имат. А ти пробва ли да си изкараш работна виза?

61

Анонимен

преди 7 години

До до късатаПърво и в Китай и във Виетнам има капитализъм. Второ да си извадиш виза не е проблем за Виетнам даже може онлайн да си подадеш документите. А за пример колко е див капитализма в Китай - медицинските услуги са платени. А ако визата ти е такава пречка Макао и Хонконк са без визи за българи.

60

Анонимен

преди 7 години

Те ни пробутват некачествени стоки ние им пробутваме некачествени хора. Квит сме.

59

Анонимен

преди 7 години

До marxПрочети поне нещичко от Маркс и току виж ти светнало. Като бонус ще ти кажа, че за разлика от бай Тошо е интелигентен, прозорлив и образован. И още нещо, въпросния вестник всъщност е еврейски.

58

марин

преди 7 години

Мястото ни е при Вишеградската !

57

Анонимен

преди 7 години

До71В ИТ сектора основния "материал" е технологията. Дори в текстилния сектор основния "материал" не са платовете и конците, а дизайна и марката.Чичо Гугъл знае всичко, но за да го разбереш преди това трябва да си чел книжки.

56

ККК

преди 7 години

Просто им кажете имената и спрете да купувате тези продукти ... потребителя да ги накажа

55

А Н Т И

преди 7 години

До късата паметЗа да има държава, трябва да има поне един държавник за водач.Последния такъв е бил цар Борис III.

54

късата памет

преди 7 години

До 59Виж, за това че си зле финансово не е виновен капитализма, а управниците в тая държава. Няма как да се отрече факта че най добре се живее в държавите с либерална демокрация и развита пазарна икономика. Ние още не сме стигнали до там, но това е пътя. Капитализма има и плюсове и минуси, но никой още не е измислил нещо по добро. Съжалявам ако съм бил една идея по груб.

53

Анонимен

преди 7 години

До до 63 Китай е толкова комунистически, колкото аз съм китаец. Въпреки това ИТ сектора произвежда ишлеме. Технолоогиите са западни. Гриша Ганчев прави български коли по китайска технология, ама аз щото съм *** си купих немска кола.

52

до неразбралите

преди 7 години

Не разбрахте ли, че икономическата война беше спечелена от Азия.А Африка е първенец по раждаемост.

51

късата памет

преди 7 години

До до 50 бай иванТова с неофеодалния строй предполагам е новата опорна точка на Волен. Феодализъм беше когато границата беше затворена и комунистите не пускаха крепостните си да излезат от страната. Сега като не ти харесва палиш и отиваш където си поискаш.

50

Анонимен

преди 7 години

Бойкот на стоките на гнилия капитълизъм !Аз пия само руско уиски и замезвам със севернокорейска пъстърма.В момента пиша от кубински компютър.

49

до 60

преди 7 години

И аз така смятам.но властите не са много съгласни

48

Бай Иван

преди 7 години

Грешиш, не съм тинейджър, а съм родител на 32. И когато имам финансови и каквито е било проблеми обвинявам себе си, а не държавата. Понеже имам приятели и приятели. Едните са постигнали много в живота САМИ, а другите чакат 10-15 г. нещо да им падне на готово от небето. И повярвай ми в България се живее както си го направиш, а не както го направи държавата.

47

Анонимен

преди 7 години

Като е толкова лоша стоката от запад, защо я купувате ! Защото въпреки всичко е по-качествена от българската. Сирената например зреят с месеци и години, а нашия мандражия тарикат прави сирене за 24 часа и кашкавал за 72 часа. Фермерите искат с 1 дкр оранжерия, която отопляват с въглища да кара Бентли. Гледам в магазина чисто свинско за 5 лв. но нашия си купува кремвирши за 8 лв. Сигурно защото месото трябва да го сготвиш, той не умее да готви.

46

Анонимен

преди 7 години

Време е терууристите да загубят властта си. Нали стана на въпрос за комуникациите..