45

късата памет

преди 7 години

До до свободенАбе като те слушам все едно си герой от клетниците. Гледам не си умрял гладен, явно имаш нет и компютър, сега ако се поразговориш ще излезе че имаш кола и апартамент. А иначе ревем как живеем като роби. Робска ти е психиката. В тая държава ми писна да слушам как всички живеели в мизерия, а пред лафка опашка от пенсионери за талончета от 5лв, вечер като ида на кръчма - няма места, цяла София задръстена от коли - предимно скъпи. Дори днес 350 хил (явно соц слаби)пътуват за празника.

44

Анонимен

преди 7 години

Мой познат произвежда крем(масло) против слънчево изгаряне.Борисовите бирници и проверяващи му взеха толкова грешни пари,че той беше принуден да слага евтини суровини за производство, за да има накрая печалба.

43

Анонимен

преди 7 години

Да не би някой отвътре да върти номера на Холивуд с разни стриймове и с кината?

42

българка

преди 7 години

Ейй, ама честно - сега ли разбраха,че царят и гол?Чак сега?Ако е така - значи са по-зле и от нас, българите.Всички опаковки на всички стоки/хранителни и нехранителни, имам предвид козметика и препарати/, на които пише на български и други езици от региона - стоките са 2-ро и 3-то качество.Още при производството им за региона се залагат други материали.Това е ясно като бял ден, всеки нормално грамотен го разбира.Не знам по какви причини правителствата на тези държави решиха точно сега да го кажат

41

Бай Иван

преди 7 години

do 46И кое му беше свободното ???Ти имаш ли един ден изживян през комунизма ?Още от детската гради те възпитаха да си бачкатор. Сега кеф ти чужбина, кеф ти гората. Ако си кадърен може да станеш всякакъв, и да живееш/работиш където ЖЕЛАЕШ, а не по разпределение.Това че ти се определяш като роб не е проблем на демокрацията ти, а на самия теб.

40

А Н Т И

преди 7 години

Лошото отсега идва.Като ви направят данъците европейско високи за жилищата ви, какво става тогава ?!

39

Анонимен

преди 7 години

До factotum.................Най-накрая да го изкаже това публично, цените на козметика,храни,....Най-лошото е, че българските производители постъпват по същия начин. В козметиката прозведена за износ се влагат повече и по-качествени съставки /например фисксаторите в боята за коса/. Трябва да се погнат и родните производители, които продават *** на българския пазар.

38

Абориген

преди 7 години

А нашите политици защо не са на тази среща да защитават интереса ни ?

37

Bg.

преди 7 години

Така е и винаги ще бъде така.Фашистите превземат Европа без война.

36

Киро кофражиста

преди 7 години

Който не му харесват европейските стоки, може да иде в Русия да пие препарат за вана Боярощник и да замезва с огурциИли пък в северна Корея да хапва ориз със сос, изцъркан лично от вожда Ким

35

късата памет

преди 7 години

До Бълг до къса памет 36Ти как си представяш че България сама със 7 млн население и слаба икономика ще защити интересите си. Сега да ти кажа и преди да има ЕС страните от западна Европа бяха силно развити и богати. Германия е 1 по експорт защото произвежда качествени стоки. А ние и преди да влезнем в ЕС си бяхме бедни, даже доста по бедни от сега (при Виденов заплата 10 долара). Малцинствата си се размножаваха и преди ЕС и въпроса не е да оцелеем а да живеем по добре.

34

свободен

преди 7 години

да благодарим за българо-съветската дружба .... всички си останахме бедни, верно някой дръпнаха напред - Естония, Чехия, Словения .... но нямат догонване нито фашистите от Германия, Италия, Япония - където бяха унизени, загубили и т.н. ... нито омразните капиталисти като Англия и САЩ .. нито дори и *** като Истапия, Португалия, Малта и Гърния ... смятай, да не работиш изкраваш повече от огрмоните възможности които ни даваше комунизма под мъдрото ръководство на Кремъл

33

factotum

преди 7 години

Най-накрая да го изкаже това публично, цените на козметика,храни, тютюн,алкохол на марковите стоки са едни и същи но за нас са с различно качество! От немци знам , че по заводите имат производство едно качество за техния пазар и западна Европа и друго за същия продукт със по лошо качество за аборигените от Източна Европа! Още мои колежки ме карат да им зимам кремове от Герамния като ходя, заради различното качество за същия продукт тук и там!

32

Анонимен

преди 7 години

ЕС, е просто експанзия на западните държави, да погълнат пазарите, да вземат евтина работна ръка за най мръсната работа, или готови специалисти които излизат много скъпо да си ги обучат сами. Всичко друго е митове и легенди. Затова искаха да вземат Украйна, огромна територия, богата на природни ресурси и добра земеделска земя, голям пазар и много евтина раб. ръка. Да не мислите че им пука за бежанците, просто не могат да разширят ЕС до там, затова ги вземат тука. Римската империя 2.0, като спре

31

претоплена манджа

преди 7 години

*** тва ни го интерпретирате от 18 февруари, и ние немаме нищо общо с V4, на нас българи ни внасат *** от чужбина и ни ги пробутват за супер квалитетни и скъпи стоки! у нас няма стоки с занижено качество, има имитиращи продукти!

30

Анонимен

преди 7 години

Добре е че го разбрахте, но защо толкова късно, защо чак сега? Причините, от глупост, наивност, простотия.... коя е истината?

29

Бълг до къса памет

преди 7 години

Това важи за всички, особено за германия, как ли е станала номер в света по експорт! Като го няма ес те първи ще обеднеят ще има търовски индивидуални съюзи и споразуменеия. Как ли сме оцелели 1300г безнес незнам?!! Миже би защото го е нямало ес, но виж безспорно оцеляването ни вече е под въпрос, малцинствата ще ни заменят под диктовката на съшия ес, а българите на конете и на запад вече 27г!

28

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че и разлика в цените няма!

27

xxll

преди 7 години

Защо западняците не ни имат за равни с тях:- имаме на- ниските доходи в Европа- изкупуваме им за употреба, целия автомобилен скрап- ходим да им работим най- черната и презряна работа- с удоволствие им купуваме употребяваните дрехи..- послушно изпълняваме каквото Брюксел ни нареди и т.н.

26

филия с мас

преди 7 години

За вас бе определена постна пица.