69

Анонимен

преди 7 години

Нищо не се споменава за реформа на корумпирана ни съдебна система. Явно крадците от бсп няма намерение да променят каквота и да е в съдебната система.

68

Трябва

преди 7 години

Всички бедни и онеправдани да повярват на цоциалната Партия и на г-жа Лъжа.

67

Анонимен

преди 7 години

Има ли още балъци да им вярват на бсп? Една хипер инфлация няма ли да включат в програмата си защото това ни очаква.

66

От къде са

преди 7 години

Теа са от друга планета, май са марсианци. Нищо свързано не казаха за земните жители от БГ.

65

Гецата

преди 7 години

Чудесно, другарите са разпределили отсега 650 млн за крадене.

64

Анонимен

преди 7 години

Комуниста, ако не лъже и краде, умира! Природа!

63

отвън

преди 7 години

Тези от БСП-то са ***. По цял свят хората приватизират, а те ще одържавяват. Жална ни майка българска. Ще се върнем назад във времето на СССР.Жалко .

62

Istinata

преди 7 години

I im lichi

61

Istinata

преди 7 години

Molia vi ne glasuvaite za tezi hora.ne mi puka dali sa komunisti ili tam kakvvito sa.ne stavat.provaliha ni durjavata.kradat i sa glupavi

60

Обещаваааааам!

преди 7 години

И колата с воловетееее, и каруцата с коняаааа!Така се провикват подпийналите сватбари, като обявяват кой какво дарява на младоженците. После си тръгват и на другия ден, махмурлии, вече не помнят какво са обещали.Та и БСП-арите сега са възприели тази тактика.Но и защо да запомнят обещанията? Винаги могат да кажат, че са имали доброто желание, но обективните обстоятелства не са позволили да направят това и онова. И опозицията им пречи, и предишните управляващи са им криви...Позната картинка!

59

Как Сийка

преди 7 години

Мо другарке,Нинова,не се излагай - в повечето училища си ИМА ЗДРАВНИ КАБИНЕТИ - няма да откриеш топлата вода с изявленията си - ПАРИ ЗА ТЯХ И ЗА ОБСЛУЖВАЩИТЕ ги медицински работници НЯМААААААА ! Та интересно е за избирателите ОТКЪДЕ ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ТЕЗИ СРЕДСТВА ?! ТА НЕДЕЙ НА ЧУЖД ГРЪБ пак да си пишете активи,ВИЕ ТАМ ОТ ВАШАТА ПАРТИЙКА -от вашите нови начала полза НИКАКВА!Този път няма да можшете да злоупотребите с доверието на народа!

58

Анонимен

преди 7 години

Значи Пеевски няма да плаща по-високи данъци. Той има само 50 000 на сметка, при това дарени от мама.

57

Красен

преди 7 години

И още нещо , вероятността на запад да имаш проблем с *** е много по-малка от тази да умреш в някоя нашенска болница поради некадърност и безхаберие. Да те разкатават чиновници и бюрократи и да ти се налага да кихаш под масата. Ако си вярваш че Нинова ще оправи това значи имаш тролско мислене.

56

Красен

преди 7 години

Всеки мислещ човек вижда че тези предложения са изсмукани от пръстите. Другарката Нинова все едно казва, другари трябва да се засрамим малко, трябва да раздадем малко повече пари за народа. А нещата са много по-прости - ред и законност, което значи политиците крадци в затвора. Останалото ще се нареди.

55

АЗ76

преди 7 години

проклет да е момента,във който еврейка наша царица стана. :@четете. .... и пропадаме...Орсоя барем не е така пропаднала като държавата(не страната).

54

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahahaaaaaa ..... Ninova imala kusi prsti ... ahahaaaaa ... ami sega ke mu porasnat dajte mu vlada

53

Анонимен

преди 7 години

Няма по голямо зло от комунистите за България.Това те са го доказали многократно.Това е партия на олигархията и милионери.Това което обещават са лъжи за заблуда на наивници.

52

Анонимен

преди 7 години

Красене,Те на германците в момента им вдигат данъците и им измислят нови,за да интегрират акбарите и получават по-малко пари,но щом ти си мислиш, че си специален случайпроблемът си е твой.На запад ще се движиш в страх като евреин по времето на Хитлер.На всеки брадат ще свеждаш глава,а при всяка пиратка ще залягаш на улицата.Справка Франция, защото там са пееедерасии

51

Анонимен

преди 7 години

До ГенадиБСП е за активна и балансирана външна политика в полза на националните интереси, за пълноценно членство в ЕС и НАТО и развитие на отношенията с Русия, Китай, Индия.

50

Анонимен

преди 7 години

Браво на Корнелия Нинова!