129

Анонимен

преди 7 години

ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ ТИЯ СБЪРКАНЯЦИ ГИ ОБИЧАМ БЕЗ НИКОЙ ДА МИ ПЛАЩА, ГЛЕДАХ ГИ, ИЗСЛУШВАХ ГИ, ИСКАХ ДА СХВАНА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ, НАКЪДЕ ЩЕ НИ ПОВЕДАТ- НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО- СЛЕД КАТО ПООБЩУВАШ ДАЖЕ И ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ТЕЛЕВИЗОРА С ДРУГАРИТЕ СЕ ЧУВСТВАМ ОМЕРЗЕНА И ОТВРАТЕНА. СЪЩОТО СЕ ПОЛУЧИ И С МАРЕШКИ- ТОЯ ЕЛЕМЕНТАРЕН ИНДИВИД ИЗФЪФЛИ ТАКИВА НЕЛЕПИЦИ ОТНОСНО 200 МИЛИОНА КАПИТАЛ, ЧЕ АЗ КАЗВАМ - ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ- ЗАЩОТО ОТ СЪБРАНОТО ЖЕЛЕЗО ОТ УЛИЦАТА И РАФТОВЕТЕ ОТ НЕГО МУ ДОНЕСЛИ 200

128

КонгресътИпрограмата

преди 7 години

ПопулизъмЛъжиДебелоочие

127

Анонимен

преди 7 години

Програмата на партията предвижда държавна подкрепа за АЕЦ "Белене"Путинофилите видяха, че няма никой луд който да хвърли 20 милиарда евро и да ги загроби в Белене и отново поеха курс към държавна подкрепа(разбирай изцяло строителство от държавния бюджет). Ако това стане наистина Русия ще ограби българите за 2-3 поколения напред.

126

Илия - Варна

преди 7 години

Пазете се братя българи. Комунистите се готвят за властта. Предстои национализация, ограбване на парите на хората чрез дива инфлация, прехвърляне авоарите на банките в чужбина и емиграция на върхушката на тази *** партия. А междувременно може да ни превърнат и в длъжници с някой друг беленски проект.

125

И от мен

преди 7 години

Коментарите тук водят до едно заключение. "В страната на слепите и едноокият е цар" и следва....В страната на слабограмотните и еднокнижният може да бъде премиер....Те това е положението....

124

до коментиращите

преди 7 години

вие дори не четете -плащат ви жълти стотинки да плюете .

123

Ах помните ли го, го

преди 7 години

До г-жо НиноваПреди 60 години, другарко Нинова, беше точно априлския ви пленум, 1956-та. Знаех си аз, рано или късно ще се дойде до това признание. Трябваше да си останем верни на вожда и учителя, на другаря Сталин, ама на - имала глава да пати

122

Потресен

преди 7 години

Чета,чета и се чудя в каква страна живеем.В страна на хора с при митив но мислене и невиждащи по-далеч от носовете си.Вярна е приказката че риба та се вми рисва откъм главата.Вярна е и мисълта,кажете ми кой ви управлявя за да ви кажа какъв ви е народа.Никъде другаде няма толкова много прос тотия на едно място.Страшно е.Вярна е още една приказка,че гангрената се лекува със..."секира".Много народ у нас хвана *** грена.Какво стана с гордият ни и велик народ-Божеееее???

121

за едно евро

преди 7 години

*** 20 процента за сумата над 10000, нали? Щото иначе няма елементарна логика! И да направим сметката сега - десет хиляди души ще платят по 500 лева повече данък, годишно. Общо 5 милиона. разделено на 2.5 милиона пенсионери - по два лева на пенсионер в повече. Годишно, нали? Справедливост за едно евро, а честито!

120

Анонимен

преди 7 години

Тази госпожа преди в СДС да не е била при Хитлер. Какво значи този поздрав?

119

Анонимен

преди 7 години

До г-жо НиноваМного си наивен , че чак *** . Какви богати какви пет лева. Г-жа Лъжа говори за хората , които са на заплата , а там няма богати. Богата е Тя , Гергов , Станишев , Овчаров , Масларова и всички на Позитано 20 . В Западните държави например Франция милионерите ги облагат с 85 % данък . Явно има много прости червени каскети , че все още вярват на тази деградирала партия .

118

Ото фон Бисмарк

преди 7 години

Най много се лъже преди война, по време на избори и след лов. Prost!

117

г-жо Нинова

преди 7 години

Дано да имате Воля,Сила и Кураж да го реализирате !Прогресивен данък има в много проспериращи държави .В момента зее пропаст между бедни и богати в Бг.влезте в панелките ,в бедните села да видите какво е мизерия -хората не са си купували мебели, техника, посуда от 60г насам.

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 148Явно долнопробните лъжи на г-жа Лъжа е заразила и червените каскети , които говорят за 20 милиарда като за семки . Ако знаехте колко сте злобни и неграмотни щеше да се гръмнете .

115

Запасен

преди 7 години

До Анонимен 136Проблемът не е във високият данък на богатите, а във високият такъв за бедните. Хората плащат реално чрез ДОД много по-висок данък от този на фирмите. 10% за фирмите е върху ПЕЧАЛБАТА т.е. след приспадане на разходите), а при хората е върху ДОХОДИТЕ - те. не ти приспадат нищо. Затова трябва да има необлагаем минимум - най-малкото равен на екзистенц-минимума, който е около 200-220-лв/месечно.А чак след това, върху горницата, трябва/може да има данък.

114

Анонимен

преди 7 години

до 146! Ще ги вземат от гробарите ,които откраднаха над 20 милиарда за 2 години!Всички гробари плачат за съд и килия.

113

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Не е редно някакъв крадлив арменски банкер /Хампарцумян/ да получава 40000 евро заплата от безбожните лихви и да си показва мазната физиономия със самочувствието на фараон.В целия свят данъците са над 35% за такива кожодери.

112

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

много страно говорят за увеличаване от къде ще вземат пари . или това ще е само по документ които ще съществува а няма да се практикува.аз съм против тези партия които само лъжат за да печелят мандат както и останалите партии.искам да кажа нови партии с нови лидери старите партии на пенсия и без право на регистрация на партия да видим как те ще живеят с 200 ла пенсия

111

Анонимен

преди 7 години

Серво току-така няма да предлага изгонени от самия него изпечени крадци, няма време да ги учи. Преминават "катарзис", обръщат палачинката и са чисти кат сълза.

110

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТези които критикуват Нинова критикуват партията БКП-БСП . Тази партия зароби България и докара народа до просешка тояга . Всичките им обещания сме ги слушали над 50 години и нищо . А самата др. Лъжа беше от СДС и беше зам. министър на икономиката и я изгониха за кражби и далавери. Забележете Станишев я изгони , а сега вика за нея . Това достатъчно говори за морала или за липса на такъв на тези хора .