109

Анонимен

преди 7 години

Нинова е повече "МЪЖ" отколкото лъжливото овчарче ББ

108

Извод

преди 7 години

Очаквайте хиперинфлация.

107

Анонимен

преди 7 години

Щото ГЕРБ са невинни душици , и работиха само за благините на народа си . Спрете се .Много сте разбиращите по форумите в защита на Борисов , но я си вижте голите ***.

106

връщане на "соц

преди 7 години

1.Нинова МНОГО ГРЕШИ с тези 8 млн.: ще се НАРОДЯТ РОМИ, които не учат, крадат, не работят и ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ себеподобни: Къде са Е.Йончева, Иво да й кажат, че греши.2. Безплатно здравоопазване- ПАК МАСАТА крадливи роми.3.Нинова СЪЗНАВА ли какво БЕЗОБРАЗИЕ проектира??? Или ще отиде в САЩ като види "връщането на социализма" при сина си, а последствията - да си ги "оправяме' ние..Не може Станишев от Брюксел и Нинова, да ни ПРОЕКТИРАТ соцбъдеще!Мислете, като гласувате.

105

Черно-бял ням филм

преди 7 години

Тоя конгрес излиза че е същият като предишния. И по-предишния, и по-по-по-предишния. По-високи данъци за издръжка на "индустрията" гьол Белене. И всичкото това - на наш джоб. От бесепето какво ще дадат - нищо, само ще си носят лигавници, да не си изцапат Гучито докато лапкат.

104

Анонимен

преди 7 години

Тези , които критикуват Нинова са явни привърженици на Борисов,а от него видяхте ,какво получихме. Само едно не мога да разбера, защо Бойко подаде оставка, като ПАК СЕ ХВАщА НА ХОРОТО

103

Анонимен

преди 7 години

До АнонименEй така залъгваха народа цели 50 години и накрая върхушката на БКП-БСП милионери , а баба Гицка с 150 лв. пенсия на месец и чака да види как богатите са зле. Всичко е пунта мара при тези хамелеони . Просто не трябва да им се връзваш на номерата .

102

Анонимен

преди 7 години

Конгресът на БСП одобри по-високия данък за богатиАха, богати "на заплата"? А богати "на печалба", кога? Гергов и шайката около него, кога ше бъде обложен с 75%?

101

Анонимен

преди 7 години

И БОКО ТИКВАТА ОБЕЩАВА-1500 ЛЕВА ЗАПЛАТА!ХИХИ!ВСИЧКИ ИГРАЯТ В ЕДИН И СЪЩИ ЦИРК

100

митница Олтоманци

преди 7 години

Програмата на партията предвижда държавна подкрепа за АЕЦ "Белене" .... ДЕМЕК , НОВО КРАДЕНЕ .... ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ БКП / БСП ... АКО ИСКАХТЕ ДА ПОСТРОИТЕ БЕЛЕНЕ , ЩЯХТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ ... "ПЛОЩАДКА БЕЛЕНЕ Е УТВЪРДЕНА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВТОРА АЕЦ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ 9 ОТ 20 МАРТ 1981 г. НА МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ..." ОЩЕ ПРЕЗ 1981-1986 Г. НО ТРЯБВАШЕ БКП , А ПОСЛЕ БСП ДА КРАДАТ , КРАДАТ И КРАДАТ НАРОДНИ ПАРИ . СЕГА КРАДЛАТА НИНОВА ПАК ЩЯЛА ДА СТРОИ , ДЕМЕК ДА КРАДЕ ОТ БЕЛЕНЕ ... КОМУНИСТИ

99

Реалист

преди 7 години

Теглят нови 50милиарда , опукват ги за 2 г. и държавата е фалирала.Явно ще ни поведат по пътя на Гърция.

98

Анонимен

преди 7 години

Още от време оно,вожда и жреца са живеели по различно от другите!С времето повечето от тях,забогатяват!

97

Анонимен

преди 7 години

Кого лъжете бе , другари капиталисти? Стига с тоя популизъм. Или го махате плоския данък и правите прогресивно облагане, както е навсякъде по света, или се махайте. Престанете да си играете с надеждите на хората, на бедните и пенсионерите! Не сте нищо по-различно от другите комунисти- от Герб. И едните и другите сте чада на БКП и хищници.

96

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ БИЛА НА ВЛАСТ. ТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ СА КРАДЦИ ,ЧЕ ТЯХНИЯТ ВРАГ Е НАРОДА ,ПЕНСИОНЕРИТЕ !

95

Анонимен

преди 7 години

ПАК ЛЪЖЕТЕ !ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДАНЪКА ЗА БОГАТИТЕ Е НИЩО САМО ПРАХ В ОЧИТЕ .ВСИЧКИ ВИЕ И ГЕРБ И ДПС СЕ НАДИГАТЕ КАТО ЕДИН В ПАРЛАМЕНТА КОГАТО СЕ ЗАСЯГАТ ВАШИ ИНТЕРЕСИ:НЕ ИСКАТЕ СЪДЕБНА РЕФОРМА,ЗАЩОТО ЩЕ ПОСТРАДАТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ,НЕ ИСКАТЕ ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК ЗАЩОТО ЩЕ СТЕ ПОТЪРПЕВШИ ПАК ВИЕ.ВИЕ СТЕ ЕДИННИ САМО КОГАТО ТРЯБВА НАРОДА ДА БЪДЕ НАТОВАРЕН,САМО АКО ТРЯБВА И ЗАЛЪКА ОТ УСТАТА ИМ ДА ВЗЕМЕТЕ НО НЕ ОТГОВАРЯТЕ ОТ КОГО ИЗБЯГАХА МЛАДИТЕ И ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРИ ДАЛИ БЯГАТ ОТ НАРОДА СИ ИЛИ ОТ ВАС ПОЛИ

94

мисъл

преди 7 години

А откъде ще дойдат парите за изпълнението на тези добри намерения? Някой задава ли си този въпрос? От коя икономика? В магазина вече трудно се намират дори български картофи!

93

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато БКП-БСП искат да се харесат почват с мантрата за богатите или борбата с мафията или безплатно здравеопазване и т.н. Нищо от това не е вярно. Тези другари над 50 години са във власта и все едно и също , а накрая нищо но от сърце. Всичките на Позитано 20 са милионери и те ще се борят срещу себе си . Просто се чудя как има все още хора , които им вярват .

92

EHO

преди 7 години

До 105 АрхитектМного зле ти е математиката - с тази хипотеза 10 лв. повече ще ти е данъка. Ама до там ви стига интелекта, да си оплаквате...

91

Анонимен

преди 7 години

Още пари за гьола Белене от другарката Нинова. Тея докато не измрат няма да се спрат да крадат.

90

EHO

преди 7 години

До БобиАбе кой е тоя богат, дето за 10% ще се прави на ***?! Смешници сте! Депардьо се изнесе заради 70%-80% данък.