55

Да го кажем направо

преди 7 години

САЩ изнасят вече 60 години кървавата си демокрация по целият свят---ама за това си мълчим............

54

До 71

преди 7 години

Ти по-добре гледай наща държава ! Руснаците досега нямат загубена война, а ако не бяха те сега можеше с потури да ходиш и връзки на обувки да връзваш ! М.ногознайко !

53

Анонимен

преди 7 години

Тоз държавен ред по тръби ли го изнасят?

52

Анонимен

преди 7 години

Божкеее, те държава нямат, държавност изнасяли. Опазил ни Господ от руска държавност. Ще цъфнат и вържат в Сирия. По-добре да им бяха изнесли рускини.

51

Анонимен

преди 7 години

Сега руснаците след като са братушки със сирийците(понеже са ги освободили също като нас), а ние сме братушки с руснаците нали следва, че сме братушки и със сирийците. Защото ако двама души имат общ брат са също братя по между си, нъл тъй? Тогава защо гоним братята си сирийци от границите си? Кой нормален прокужда братята си,а?

50

Анонимен

преди 7 години

Каква ИД в Алепо товарищи? Ако искахте да борите ИД то тя се намира в Ракка и Палмира. Всъщност вие добре знаете къде е Палмира, нали? Голямо бягане падна, пушилката още не се е разнесла.

49

Русофил

преди 7 години

Брйтя русофири ! Нали знаете ,че ако дойдат Чеченците ,ще ни отпочнат "враговете с партиен билет"...затавя - бегом към Марешки за вазелин !

48

sakin

преди 7 години

русия изнася демокрация....тази статия е все едно работническо дело от преди 30 години.конфликт в арабският свят е сунити = шиитии е така от стотици години. чеченската подкупна *** не ще промени това. Язък, че имаха такива герои и такава съпротива преди 20-на години, искрено им съчувствах на този маленки народ, както пееше имам алимсултатнов.

47

юбералес

преди 7 години

До до юбералесВойните между Кримското ханство и Черкесия са многобройни. Не ми е работа да ти обяснявам подробности. Чети. А относно сродството между чеченци и черкеси е факт. Не бих се учудил чеченци в състава на черкесите да са клали в Чипровци. Черкезия е била 4млн. в края на 18 век и е включвала много кавказки народи.

46

Анонимен

преди 7 години

Русия с успех може да изнася само ***. Навсякъде където е изнесла нещо друго трева не никне.

45

Анонимен

преди 7 години

"В уикито пише, че черкези и чеченци са сродни народи."В уикито пишело аххаха в онова уики в главата ти ли? Момче опорката с черкезите дето колели в Чипровци, ама не били черкези, ми чеченци, ама били чеченци, щото сме ги объркали с черкези вече мина границата на фантастиката. Тотално се оплете в глупостите си, така че по-добре си лягай.

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ уикито пише, че черкези и чеченци са сродни народи.

43

до юбералес

преди 7 години

"Прочети пак. Но този път внимателно. Интересен момент е Кримско-черкезката война от 18век.""Кримско-черкезка война"... през 18-ти век? Ахахахах майко мила... Човек ти някаква нова история ли пишеш в момента?

42

Анонимен

преди 7 години

"Абе черкези, чеченци - сгaн от класа! Все в Г**"Неслучайно по-рано те нарекох ***. Чеченците и черкезите му се стрували едни и същи...

41

юбералес

преди 7 години

До до юбералесПрочети пак. Но този път внимателно. Интересен момент е Кримско-черкезката война от 18век.

40

Анонимен

преди 7 години

За сирийските русофили Русия е стожерът на изконните мюсюлмански ценности, изповядват една вяра, говорят близки езици имат еднакви интереси и са ги освободили. Братски народи.Приликата с нашенските русофили е случайна.

39

Анонимен

преди 7 години

Надали ще се намери по-жалък напън да се вмени омраза към чеченците по чисто геополитически причини, каквото се опитва да симулират атлантическите *** тук. Да опреш до Чипровското въстание за целта е меко казано смешно. Да не споменавам, че голяма част от етносите съставляващи черкезите от онова време са били напълно заличени от Александър I през Кавказката война.

38

Анонимен

преди 7 години

Абе черкези, чеченци - сгaн от класа! Все в Г**

37

до юбералес

преди 7 години

"Чеченците са били в състава на Черкезия,"Интересно твърдение, предвид, че Черкезия започва да същестува през 1922 година. Чипровското клане е било едни 300 години по-рано.

36

юбералес

преди 7 години

Относно спорът за Чипровското клане. Чеченците са били в състава на Черкезия, когато тази страна е била васал на Османската империя. Напълно е реално чеченци да са присъствали в черкезките отряди.