115

Анонимен

преди 7 години

Много добре, така са създадени Нова Зеландия и Австралия - Англия си изнесе нататък буклука и той от няма накъде направи държави за чудо и приказ

114

Анонимен

преди 7 години

Ако беше малко по-умен и наблюдателен, ако можеше да се ориентираш в тънкостите на руския език и това, как го говорят етнически неруснаци, ако познаваше типажа на разните народи, щеше да разбереш, че това е постановка на джихадистите, разчетена на *** лековерни хорица! Никакви чеченци не бяха убийците! Чеченците идват сега и ... яко им дупе на бандюгите!...Като ти гледам разсъжденията ми е ясно колко се ориентираш в тънкостите на руския език и типажите неруснаци. Сега идват полицейски части.

113

Анонимен

преди 7 години

"без държавен ред, както знаем, е невъзможна и демокрацията"Първо, държавния ред още не е постигнат; Второ, на доста места по света има много държавен ред, пък малко или никаква демокрация; Трето, никого не можете да убедите, че Русия се намесва в конфликта, защото и пука за демокрациятаХодът е тактически брилянтен, но украската му е ъвсем друга, а ние не пасем трева

112

Анонимен

преди 7 години

Значи убийствата на мирни жители по мазетата продължават.

111

Анонимен

преди 7 години

Когато Запада обвиняваше Русия, че прилага чеченска война в Сирия и Алепо е новият Грозни, Кремъл отричаше, а сега "газетата" обяснява в прав ред: "Трето, Сирия - и на първо място Алепо, преживява днес същото, което преживя през миналото десетилетие Чечения." !!!

110

Анонимен

преди 7 години

Рулямска държава превзе Сирия. Гледахте клипчето как чеченците разстреляха цяло семейство с жените, децата и старците, нали?

109

Анонимен

преди 7 години

Русия и държавност звучи като *** и аптека.Лекарства ли изнасят?

108

Анонимен

преди 7 години

ДО 127: "Албанците,босанците и афганците са "умерената" "сирийска" опозиция,ваоръжавани от американските ционистки глобалистки нацисти."А, ИД е създадена от иракски военни завършили военното си образувание в Русия и чеченски терористи поданици на Путин.

107

Анонимен

преди 7 години

Няма такава дупка като Русия. Дано изнася "Ред" само за такива страни от третия свят.

106

.

преди 7 години

1."Държавен ред" бе ВНЕСЕН и в България на 9.09.44 г. от СССР.2.В ИД има много чеченци, това призна и Кадиров.( а още от времето на Пушкин си спомняме"...злой чечень ползет на Волге, точит свой кинжал..."3.А престъпленията на Асад?Оттам тръгна всичко.Но е ясно, че вече Сирия е под руска власт.( а вероятно и много чеченци ще тръгнат към ЕС "под формата на бежанци"...)

105

безпристрастен

преди 7 години

В Русия живеят повече от 200 народа изповядващи най-различни религии.Затова държавата се нарича Руска Федерация.Всички граждани са равноправни.В Руското общество има реализирани хора в най-различни области от всички националности.Даже военния министър Шойгу е бурят или нещо такова.Така че Русия отлично знае как се създава държавен ред, в държава където живеят различни религии и националности.Че в нашата Новоосвободена България,преди 140 години,кой създаде всички държавни институции?Руски офицери

104

Анонимен

преди 7 години

До БобиПонеже си неграмотен и повтаряш като папагал опорните точки на руската пропаганда, ще ти кажа, че в Русия зъществува "Закон о ветеранах", в който има списък на държавите на чиито територии за водили военни действия съветски/руски граждани. В списъка те са 53, 33 от които са след 1947 година. Чехословакия 1968 година не е включена в списъка, вдсе едно минава за нътрешетн конфликт. Влез в руския нет и прочети , преди да пишеш долнопробни руски пропаганди.

103

бг

преди 7 години

Албанците,босанците и афганците са "умерената" "сирийска" опозиция,ваоръжавани от американските ционистки глобалистки нацисти.

102

stoedin

преди 7 години

Днес, защо ни поднасяте тази руска пропагандна статия?

101

ивчо

преди 7 години

може да ви е тъжно, но Грозни от свърталище на главорези през 90 те днес е перлата на Кавказ, има гугъл гледайте и не приказвсйте тъпотии.Спокойно и Сирия ще укротят и урките ще си седнат на з ад ниците, макар че сега пробват Тръмп дсли е зад тях, усетиха сблужаване с Товарищ Путин и ги тресе параноя...

100

Tom

преди 7 години

По червено-болшевишка статия не мога да си представя..... отново възхвала на """славната""" червената армия - нека ви...

99

бг

преди 7 години

Руснаците е трябвало да изтребят маджарите докрак.

98

бг

преди 7 години

А кой е изнасял справедливост в Афганистан- Осама Бин Ладен и Збигнев Бжежински ли?

97

Анонимен

преди 7 години

Русия освен оръжие, военни конфликти и диктатура друго нищо не може да изнася. След това се чудят защо никъде не ги обичат и защо съседите им напират да влизат в НАТО.

96

Анонимен

преди 7 години

До бгИди разбери какво е нацизъм първо.