99

Анонимен

преди 7 години

Имаше една формация, която изповядваше принципа "с малко, но завинаги". Какво се случи - преядоха с власт и дълго време гледаха от далеч, а лидерите им мълчаха. ГЕРБ и бибитко следват същата линия. Но ако друга формация случайно получи повече гласове, ще ли бибитко да подкрепи правителство на тази формация? Или неговите думи се отнасят само и единствено до ГЕРБ? Сигурно пак ще се разхожда около НС, а не вътре, където им е мястото... Но с техния електорат, простотиите вървят с пълна пАра.

98

Анонимен

преди 7 години

До БГТРАКИЕЦ 116А с какво се построиха всички тези лошо направени и неработещи неща през соца. С чии пари, на чия земя? Стези пари, които комунистите ограбиха от народа или на земята, която комунистите насила взеха от народа? И въпреки всички тези построени неща българите живееха мизерно със 100-200 лв заплата в панелните си кутийки, закрепостени към родните си места, без да имат възможността да си потърсят късмета по белия свят под страх от разстрел или нещо по-лошо.Не ми го хвали вашия соц

97

Анонимен

преди 7 години

Баба Столетка е в агония - последни напъни преди последното издихание. Надявам се тази година жалката соц. партия да се разпадне окончателно.

96

До 109

преди 7 години

Всъщност много добре направи,че подаде оставка.Даже тя беше много закъсняла.Това,което ни натресоха от ГЕРБ,години наред ще ни трябват за да го заличим.Достатъчно е да кажа само КТБ и 16-те милиарда дълг.Тук не включвам нито лошото строителства,нито всяка година за саниране-също лошо по 1 милиард лева,нито замразените заплати и пенсии.Затова вън и никога повече ГЕРБ.

95

БГ

преди 7 години

Я КАКТО В ХАМЕРИКА ВСИЧКИ БОГАТАШИ ДА СИ ОБЯВАТ БОГАСТВАТА,ПРОИЗХОДА,ПЛАЩАНЕТО НА ТОК И ВОДА,ДАНЪЦИ,ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ 27 ГОДИНИ ОТ КЪДЕ СА БОГАСТВАТА,АМИ САМО ККИ СЕ НОСЯТ ЗА ТОЗИ ИЛИ ЗА ОНЗИ МИЛИАРДЕР,ЗАЩО НЯМА ЯСНОТА АМИ КРАДЕНЕ БЕЗ ВИНА,Я СЕ ОГЛЕДАЙТЕ КОИ СА МИЛИОНЕРИТЕ И БОГАТАШИТЕ,ЧЕРВЕНИ,СИНИ,ЗЕЛЕНИ,НЯМА ЛИ КРАЙ,КОГА ЩЕ ГРАДИМ ДЪРЖАВНОСТТА,ЗАЩО ОТКРАДНАХТЕ ВСИЧКО НАРОДНО,ГРАДЕНО ДЕСЕТИЛЕТИЯ,ИМА ИСТОРИЦИ,БИБЛИОТЕКИ,ВИЖТЕ КАКВА Е БИЛА БЪЛГАРИЯ 44 И 89ТОВА ДА ОТРИЧАТЕ ВСИЧКО ЗНАЧИ ЧЕ СТЕ КЪСОГЛЕД

94

Анонимен

преди 7 години

Червената бабичка е Борисов и калинките му.

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117Станишев веч го видяхме, но червеният съд го пусана ;-)

92

Анонимен

преди 7 години

Когато видя простият пожарникар на подсъдимата скамейка тогава ще разбера че в Бг нещата тръгват към добро.

91

Анонимен

преди 7 години

От 42-годишния си жизнен опит съм научил едно - червената чума трябва да се изгори до последната останка. Когато умре и последаната червена бабичка (от старост разбира се), чак тогава България ще се оправи.

90

Анонимен

преди 7 години

Пак ли ни плашиш беееее,смешкооооо.Щом теб изтърпяхме,ще изтърпим и всеки друг.Ние вече сме калени и нищо не ни плаши.Щом можем да живеем с 200 лв.на месец,а тока ни да струва 300,щом те изтърпяхме като Али баба и 40 разбойници да ни лъжете и крадете безконтролно 8 години,щом ви позволихме 16 милиарда заем,който вече е над 20 милиарда,значи можем да понесем всичко.Върви си.Не искаме още от същото.

89

Анонимен

преди 7 години

Докато тоя *** пожарникар с кривата глАва ви определя дневният ред в държавата ще ми ядете К.ра.

88

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

на 106(КОЙ ПОСТРОИ ДЕСЕТКИ ЯЗОВИРИ И МИЛИОНИ ДКА ПОЛИВНИ ПЛОЩИ,КОЙ ПОСТРОИ 1,5 МЛН АПАРТАМЕНТИ И 1 МЛН ВИЛИ,КОЙ СЪЗДАДЕ АТОМНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ,А СЕ ОГЛЕДАЙ НИЩО НЯМА ОТ 44 ГОДИНА ОСВЕН ЦЪРКВИ И ДЖАМИИ,ДСТОТИЦИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 100 МЛД ОТКРАДНАТИ,ВЪНШНИ ДРУЖЕСТВА СЪЩО ВЗЕТИ БЕЗ ПАРИ,КТБ Е НА 7 ГОД УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ,НАРОДА НЕ ЗАСЛУЖАВА МИЗЕРИЯ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ ВЪПРОСИ СА ОТ БСП,САМО ПРИ БСП ПЕНСИЯТА МИ СЕ УДВОИ,А ГЕРБ МИ ДАВА ПОДАЯНИЯ,*** СИ ЩОТО ОБИЖДАЩ ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ ИСКАЩИ НОРМАЛ

87

М, да ...

преди 7 години

До 100 АнонименДраги, комай несхващаш, че назапад или по точно западна Европа е с най социалната политика! БГ е див капитализъм! т.с ти към момента живееш в социализъм много повече отколкото тези които живеем в БГ и се опитваме да нормализираме /смесена икономика, капитализъм+социализъм/ страната! Да трудно се прави частен/не държавен бизнес в България за разлика от на Запад! Тук ако някой има над 150т човека персонал печалбата му е многократно по ниска, ако същия бизнес и капацитет е в ЗЕвроп

86

Анонимен

преди 7 години

До САМО ГЕРБпреди 4 минутиВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ С НАС за 2017г. 1.Стабилност - замразени заплати2. Ръст на ЗАЕМИТЕ3. Ръст на Бежанците 4. Ръст на ВИНЕТКИ и ТОЛ такси 5. Ръст на РОМИТЕ------------------------------------------------------------------Да, точно това те чака, ако изберете др. Решетникова на следващите избори.Изберете си ги! Аз пък ще емигрирам, както го нашправих, като си избрахте кабинета Орешарски.

85

Анонимен

преди 7 години

Мачкайте г-н Борисов тази комунистическа пасминаа до дупка.

84

до 100

преди 7 години

Така като те слушам не съм сигурен, че си живял през социализма. Аз за сегашната държава не бих дал живота си за разлика от тогава. За 27 години демокрация видяхме пълен упадък на държавата. Съсипана икономика, здравеопазване, образование, липса на армия,полиция,правосъдие и пълна разруха на националната идентичност. Аз не искам децата ми да бъдат съсипани за разлика от теб.

83

Анонимен

преди 7 години

Борисов да каже какъв го дири на тази седянка,организирана от Иво Прокопиев.

82

Анонимен

преди 7 години

Точно така! Оставете соц. измеетта да срине за пореден път държавата. Народа забрави АЕЦ Белене, забрави КТБ, забрави Цанков камък, забрави спрените еврофондове и т.н. Готов е да плаща още версии! Такъв народ заслужава само мизерия, а тя е гарантирана от БСП, ДПС, АТАКА и псевдопатриотичната русофил-путинофилскаа сволооч.

81

Казасов

преди 7 години

Не че нещо...относно това,че някой често сменя мнението си.Това означава,че се владее и има власт...над себе си.А всички знаем,че най могъщ е този,който има пълна власт над себе си.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 97Абе то и през соца бяхме на опашката на СИВ и Партията ни осигуряваше единствено едно мизерно съществуване. Сега ти си IT с дипломи и сертификати, аз съм лекар с няколко дипломи, десетки публикации и два западни езика, и имаме възможности по-големи от тези на останалите. Я ми кажи през соца с две-три дипломи докъде щяха да ти стигнат възможностите? До софийско жителство? ;-) Бързо забравяте какво крепостни селяни бяхте през онова време, за което така носталгично мечтаете.