159

Анонимен

преди 7 години

Айде стига толкова ЦИРК ! Горе всички сте си едно-от един дол дренки както е казал НАРОДА ! Стария бардак със старите ................ !

158

socialen

преди 7 години

Тази олигархична Ламя, незнайно защо наречена от някои "правителство" на неграмотния Борисов, е 13глава. Следващата недъгавост ще е 20глава.

157

socialen

преди 7 години

Борисов е бита карта. Той не може да изкара нито един мандат и всички му се смеят.

156

socialen

преди 7 години

Плиският данък е типичен за банановите републики / фасадните, олигархични "демокрации". Заинтересованите го пазят. Модерните, развити държави, които копираме САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Германия, Великобритания, Франция, Холандия, Белгия, Австрия, Швейцария, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Люксембург, Италия, Испания и прочие имат прогресивен данък

155

До Пешо

преди 7 години

Защо не се свързеш с Цвета Караянчева от ямболските села и да изиграете "Умиращият лебед".В трика от бял шантунг,лепнещ по тялото!Поканете на премиерата премиера.Да се повесели човекът,че от такива *** като вас може да прихване.

154

Анонимен

преди 7 години

Най-големите и нечовешки политически репресии извърши дебилната и отмъстителна Цвета Караянчева в Кърджали.Обикновения човек изпитва към ГЕРБ само две чувства-СТРАХ и ОТВРАЩЕНИЕ!Това сътвори Караянчева за седем години.Напоследък е започнала да назначава и съседите си на сладки служби.Защо не се организира среща с обикновените хора,а не с политическите клакьори и блюдолизци в многохилядни зали.

153

Анонимен

преди 7 години

До ГражданинОще ли е незаконно да не харесваш Борисов в частност или властта въобще?

152

ХАДА

преди 7 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ, ДА НЕ ЧАКА НИЩО ХУБАВО ДА МУ СЕ СЛУЧИ

151

да ти кажа

преди 7 години

ПешоЧудиш се защото си ***!Фен на мутраи да знаеш,не всеки който не харесва мутрата е комунист!

150

Гражданин

преди 7 години

До СелянинНазови го с името му този "всеки друг", да го чуем кой е, па да го оплюем както си му е редът :)

149

Пешо

преди 7 години

Аз пък се чудя как може когато има Бойко Борисов, човек да гласува за някой друг??Никога след Освобождението не сме имали по-кадърен управник!

148

Селянин

преди 7 години

До ГражданинВсеки друг, но не и хан Тикван.

147

Анонимен

преди 7 години

До ГражданинТи би могъл или всеки друг, който се е "наситил"на "демокрация", банани и свободи, особено тази на словото))Но, не дават, не става така далаверата.

146

Даааааа

преди 7 години

Боцмана изтрещя!

145

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименЛеле, готин, голям умник си! И като са били "отдавна проектирани", защо не са направени преди ГЕРБ??? Ами само една от причините е, че при 80:20% финансиране от ЕС БСП нямаше какво да направи, защото им бяха спрели ВСИЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ. Да не изреждам останалите причини... ЧЕРВЕНАТА ЧУМА Е ПАГУБНА ЗА БЪЛГАРИЯ, РАЗБЕРЕТЕ!НИКОЙ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 г. НЕ ПОДОБРИЛ ИНФРАСТРУКТУРАТА КОЛКОТО ГЕРБ. Това е - който оспорва, да даде ФАКТИ, а не ЗЛОБА.

144

Анонимен

преди 7 години

След изцепките на БСП за премахване на плодкия данък с отвращение ще гладувам за ГЕРБ

143

Косю

преди 7 години

баси ненормалниците, човекът им подреди държавата, а те скачат срещу него, искат в калта да живеят. *** народ - слаба държава

142

Гражданин

преди 7 години

Моля плюещите да заявяват кой биха предпочели да управлява!

141

Анонимен

преди 7 години

Като му наредят от Брюксел , други песни ще запее нашият ,,управник''

140

До 170 "Гербер&

преди 7 години

Колко заблудени хора има. Чак ме е срам да чета мислите на ГЕРБаджийте. А ако е някакъв *** (защото не вярвам, че има толкова заблудени хора) това е най-голямата антиреклама пожарникаря ви генерал.