119

Анонимен

преди 7 години

Да посрещнем Американската армия ОСВОБОДИТЕЛКА! После един паметник на мястото на паметника на съветската армия.

118

Анонимен

преди 7 години

До изнервенМЛАДИ И ОБРАЗОВАНЕ КАТО НАСЛЕДНИКА НА ГОЗЕ СИРИЩНИКА ЛИ? АЙДЕ НЕМА НУЖДА.

117

Анонимен

преди 7 години

Кабинет, съставен по време на почивка на екзотичен остров, пробутват на новия президент ген. Румен Радев. Става дума за формат, измислен от Венелина Гочева, формален собственик на 24 часа и банкерките Цветелина Бориславова и Петя Славова.Трите с още неколцина близки дружки, между които и една от сестрите Грънчарови, пътували до топлата островна държава, където съставили списък с министри за служебно правителство. Имената, според завераджийките, били съгласувани и с лидера на ГЕРБ

116

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

НАКЪДЕ ТРЪГВА БЪЛГАРИЯ? Ами накъдето я е повел още Аспарух. На ЗАПАД!

115

До 138

преди 7 години

Блажени са вярващите.Този поът ще бъдем по-бдителни и Костинброд-2 няма да допуснем.А Цецо трябва да бъде въдворен за 1 ден поне,за да не влачи чували като миналия път.Също и с повишено внимание към помагачите на ГЕРБ като проф.М.Константинов.Аз го разбирам-пази си сладката слъжбица,а също и тази на жена му,но все пак трябва и малко съвест да има.Трябва да се даде шанс да ни управляват по-грамотни хора,а не такива,които ни съсипват.

114

най ми е кеф

преди 7 години

вечерта след изборите,пресконференциите.На ракийка и салатка гледам и слушам-абе то всички победители,бе-както би казал проф.Вучков.

113

Анонимен

преди 7 години

Да посрещнем Американската армия ОСВОБОДИТЕЛКА! После един паметник на мястото на паметника на съветската армия.

112

Какво направи Тиквун

преди 7 години

7-8 години на власт и резултата е:- Тотална анархия и безвластие- Българската икономика е разсипана. Българите слугуват по света, а вече и в къщи на западните корпорации- Лидерите от ЕС открито се подиграват и смеят на неговорещият чужди езици мутрак от Банкя. - България няма външна политика и интереси. Всичко се решава по посолствата и Тиквун само привежда заповедите в действие. - Българинът е по-беден, а Тиквун, Котараците и Калинките доста по-богати.

111

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще има правителство на мнозинството! За ужас на червените кхмери.

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130 - 20 години за сините , а сега за 4ервените - нема ли да ти се схване ръката ? Помисли си !

109

Анонимен

преди 7 години

Боко,не разбра ли,че вече си изчерпан.Знаем целия ти репертоар наизуст.И одавна ни се повдига от него.Искаме нови-образовани,креативни лица,с желание за работа,а не само за крадене,с желание да върнат достойнството на този хилядолетен народ,който сега е обект на подигравки и унижения от не по-умни и образовани,но с по-висок жизнен стандарт западни "братя"(според Плевнелиев).

108

Анонимен

преди 7 години

95% от България мрази социализма. Останалото е бсп.

107

Анонимен

преди 7 години

бсп УМРЕ, БСП умре, бсп УМРЕ

106

за 130

преди 7 години

До АнонименДРУГАРЮ, МНОГО СТЕ ПРОСТИ ТОВА СОЦИАЛИСТИТЕ И МНОГО ЛЪЖЕТЕ. ЗАТОВА ВИ УМРЯ СОЦИАЛИЗМА. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РБ. НИКОГА ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

105

anonimen

преди 7 години

onq den go gledax po tv po nova mai,izkara se represiran prez komunizma xa xa xa imax edin pratov4ed iska6e da vliza v Simeonovo navremeto spomnqm si 4e ne go vzexa za6toto moq dqdo e saden ot narodniq sad a s negoviq dqdo sa bratq,ta Borisov moje da laje nqkoi pod 80 ti nabor koito ne znae kak stoqxa navremeto ne6tata za da vleze6 v Simeonovo boigrafiqta trqbva6e da ti e perfektna komuniste4eska

104

Анонимен

преди 7 години

Бойко,признавам си,за теб не съм гласувал,но 20 год.гласувах само за сините.Но те ме разочароваха.За това този път ще гласувам за червените.К.Нинова ми харесва,виждам в нея желание и хъс да промени нещата.Ако се провали,ще гласувам за друг.Не съм се венчал за никого.Затова,който успее да подобри живота ни,ще гласувам за него.

103

анонимен

преди 7 години

заради болните маниии на бившия комунист от банкя,отново на избори по старите правила,и дано да загубиш,това го искът повече от българите.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 116Като прибавиш и електората на ГЕРБ (защото това са баш бившето БКП с всичките й уродливи форми) - ти си бил цял Хитлер под прикритие

101

М, да ...

преди 7 години

До 124 АнонименГлупости! Къщите в София ни бяха подменени с апартаменти, а ние си строехме вили! Творци си бехме! А не *** път да види - очи пълни ръце празни! Насирането през последните 27м год си е пълно! Тръни разнясяни от вятъра! Мъртва материя! :)

100

АХ

преди 7 години

Плевнелиев бил много успешен, ами защо тогава не го предложи за втори мандат?!? Няма логика, или всичко което е ваше е много успешно, дори на.срано, като Тотев да речем..;) "Но БСП, не знам защо, толкова им беше зор да управляват.." А на теб защо ти е толкова зор да управляваш, като всички виждаме, че те интересува какво ти казва европа и щатите, а не как живее народа, какво направи за хората, как живеят- здравеопазване, справедливоста я няма, сигурноста.. строите и крадете ей ти Тотев и мн.др.