88

99

преди 7 години

За мен е падение. За теб може да е нормално. За някой хора е "нормално" да си педофил. За да се грижиш за деца, трябва да си човек с морал. С какви очи ще гледа учениците, когато са видели какви ги върши???? Все пак, дано е само слух и не отговаря на истината.

87

Когато не разбирам

преди 7 години

Когато не разбирам нищо зная, че става дума за много пари. Моля да ми обясните какви проекти е подготвял, особено ако става дума Америка за България или Русия за България. Предварително благодаря!

86

Анонимен

преди 7 години

Майките - стриптизьорки после да не реват, като дъщеря им( синът им) се завърне някой ден в състоянието, в което беше момичето след напоителното и сексуалнообразователно рандеву с оня кмет, който също веднага се разболя!

85

>

преди 7 години

Политици и лидери на партии голи в СПИСАНИЯ може, а учител не може - къде точно в закона го пише това?И да - от какво толко ви е страх и срам от тялото ви?Природа или господ (кой както си го разбира) ви го е дал, а вас ви е страх и срам от него и ТРЯБВА да го криете :)

84

Анонимен

преди 7 години

Директор на училище имал партньорка журналистка, пълнолетна жена, и освен това имал деца и внуци? Къде по-точно е "падението"? Някой май бърка училището с католическата църква, а директора - с папата.

83

Анонимен

преди 7 години

Vinoven e ne e RUSOFIL..

82

Ако не е Photoshop..

преди 7 години

50 годишен човек, директор на столично училище, станал дядо... ако тези снимки са истински е тотално падение. Из нета се движат слухове, че имало снимки и на някаква журналистка негова любовница на същото място. Ако е вярно е доста показателно за ниското качество на преподавателите в България.

81

Анонимен

преди 7 години

Измислени моралисти. Ако се окаже, че са монтаж или са откраднати от личният му телефон или компютър. Сорос - морос, леви резби и т.н - само космоса и Баба Ванга не замесихте. Нещастни, злобни и завистливи малки душички. Всеки има личен живот. А вие моралистите - петте ракии и всички са маскари, дупенето за 500 лв. на шефа, спите с колежки и комшиики, подритват ви като парцали. Е заради извратеният ви морал стигнахме дотук. Гадното удоволствие да плюем и унижаваме другите. Кефите ли се, а....

80

Фото

преди 7 години

На снимката лицето гледа настрани ,но за селдите или гледаш към камерата или към огледалото .Снимката е фалшива !

79

Анонимен

преди 7 години

Те майките винаги са готови и винаги се събличат !!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Изглежда някой му е хакнал телефона или е влизал в компютъра му. В този случай снимките са били предназначени за партньор/ка и са част от личния живот, който няма нищо общо с училището. Налице не е никакво престъпление, и по-точно той е жертва на посегателство срещу личния му живот. Ако сам е публикувал или изпращал свои голи снимки на непълнолетни, тогава щеше да е престъпление.

77

Анонимен

преди 7 години

А там очаква ли се да има деца? На стрийп шоуто

76

Анонимен

преди 7 години

Ако не е виновен защо веднага си подаде оставката?И както се твърди, че бил невинен, защо е влезнал в болница?От чиста съвест? Едва ли...

75

Анонимен

преди 7 години

Как пък веднага се наредиха зад заголения ***?Това експериментално "училище" за какви ги готви?

74

оставете човека

преди 7 години

абе оставете човека на мира бе? Тва ли е най-важното в тази държава? Правосъдието НЯМА да си свърши работата. Демокрацията е за хора с морал и съвест, иначе или калта излиза отгоре и съсипва всичко или се връща тоталитарната държава. Така че стига с тази помия.

73

не мога да повярвам

преди 7 години

Някой да ме ощипе....това не е истина. Станало грешка или фотомонтаж, както и да е. Унижили публично някой- ами престанете. Обаче да ми дъвчат 3 дена някаква новина, свързана с личния живот на хората- това вече дори не е жулта журналистика, това е кафява. Истински отврат.......затъпяване, затъпяване, затъпяване.

72

Ужасен

преди 7 години

не мога да разбера подобни родители !!! Вие нормални ли сте ? Ами ако утре някой посегне на детето Ви - ще тичате по телефизии и държавата няма да си е свършила работата. Ако някой от тези родители работи и в сайта на фирмата се появат голите му снимки, как мислите ще постъпи собственика ? За мен това е организирано от подмазвачите на директора. Спокойно нали децата Ви са генийчета - ще завършат, ще са отличници и ще ги запишете с връзки по нагоре и пак ще лижете подметките на следващия директор

71

gnusotiq

преди 7 години

Вие направо стигнахте дъното. Вахканлията не е от вчера. Сега рзбирам защо в средните викове са карали хората да се претрепват публично. Такова унижение е достойно само в ерата на човекоядците. Убиваш човека, ама душата му убиваш.

70

Анонимен

преди 7 години

Активно мероприятие организирано от,, агенти на чуждо влияние ,,- получаващи пари от чужбина .

69

Анонимен

преди 7 години

Защо и за какво ще се сьбличате бе хора? Изчакайте разследващите по темата какв ще докажат за учителя! Май като видяхте на снимката огромния на учителя и веднага сте готови дасе оголите! Аман от первезници!