28

съгласен ,но...

преди 7 години

"Ако ще погледнат на образованието сериозно, и ние сме готови да се съблечем", изрази готовност друга майка"- приветствам такова поведение...само ако е млада и хубава майката--иначе да си я гледа мъжът и...все пак той си я избрал.

27

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Митьо Пищова с неговият ПИТОН, за Президент се гласеше, та сега за една калпава снимка, душата ще извадите на човека.

26

Анонимен

преди 7 години

До Некой си... да бе, той не отрича наличието на снимката, а подаде оставка.

25

Котьо

преди 7 години

Точно негови са снимките- пред класната стая е наредил артистични портрети на всички учители. Ясно че човека е нарцис. Но няма лошо и подкрепям родителите и по точно ***-ките, които да повторят неговото изпълнение. Още повече ще се прочуе училището и може и LA финансиране да вземе.

24

иво

преди 7 години

Някак си не е редно да знаеш, че директор на училище се снима гол и то на 58 години. ОК, негово право е да се снима, ако иска, ама да работи като чистач или като тираджия, не като директор на училище.

23

иво

преди 7 години

Само да не се окаже, че ги е пращал на некви ученички, че тогава работата става дебела. Или пък да не се окаже, че е като Кузов.

22

Цецо

преди 7 години

До до 10 до ЦЕЦО Ахааа, това е друга работа... ако е автентична, значи този човек трябва да си понесе последствията. Да изчакаме мнението на експертите, дали снимката е автентична или не.

21

Оли

преди 7 години

До до олиХахх, разбира се, че не си ги качил той в сайта на училището. Ако са истински изобщо, а не подправени може да си ги е правил за някой сайт за запознанства. Което пък си му е лично право да има регистрация в такива сайтове, както и на всеки свободен човек.

20

до оли

преди 7 години

Всеки има право да си прави снимки и да си ги качва в каквито иска сайтове-товае лично право===Ами нали той точно това е направил. Качил ги е в училищния сайт. Нали и затова го разследват. Но ако е истина, е много, много пошло деяние.

19

Анонимен

преди 7 години

Посмейте се малко бе хораа ! Знаете ли че смеха е здраве ? Човека не е насилил или наранил никой.

18

Оли

преди 7 години

Идеята е хора с интелект, които си вършат добре работата и правят нещо добро за образованието и просветата на децата да бъдат съсипвани. Простият народ се командва по-лесно. Човекът има висок рейтинг, уважаван е от децата и родителите и затова не е удобен. Сега ако успеят да го разкарат на негово място ще сложат някоя послушна парашутистка, която козирува и прави каквото и се каже без да задава въпроси. Всеки има право да си прави снимки и да си ги качва в каквито иска сайтове-товае лично право

17

Анонимен

преди 7 години

Този да не е учител по биология, Защо ще го съдят човека ? Показва на учениците как изглежда човешкото тяло без дрехи.

16

Бай Ван

преди 7 години

Естествено, че ще са за зад него, аз не бих застанал пред гол директор :)

15

Бау

преди 7 години

До 10 ЦецоЯвно не си виждал цялата снимка. Не е до кръста виждат му се записките долу. Аз също не виждам проблем освен ако тази снимка не е споделена от ученичка на, която я е пратил. Ако е от озлобена колежка това вече е друг филм. Ще се разбере скоро. Не си снимайте главите като правите голи снимки!

14

до № 10 до ЦЕЦО

преди 7 години

това не е цялата снимка, на която е по ***

13

Анонимен

преди 7 години

Хорейшо до сега да е проследил ИП-то :)

12

компроматче

преди 7 години

Има нещо наистина гнило и скопосано - качват ги на сайта, точно когато знаят, че е най-посещаван защото вчера всички ученици трябваше да проверяват от колко часа днес са на училище. Заради дървената ваканция са с намалени часове и започват по различно време, иначе едва ли някои щеше да разглежда сайта.. мръсни долни номера

11

Анонимен

преди 7 години

И Волен Сидеров беше само по очила пък не му пука. Тя цялата държава е гола.

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно тогава къде си държи телефона, на кого го дава. да не би някоя ученичка да е имала достъп до телефона му или пък да й ги е пратил??? Да разследват това.

9

Цецо

преди 7 години

Не виждам нищо скандално в тази снимка, а другите не съм виждал. Дори и да е автентична, не виждам нищо неморално в това, един мъж, гол до кръста да се щракне за спомен. Обаче ми се струва, че снимката е "пипната", съдя за това най-вече по погледа му... нито гледа в телефона, нито напред в огледалото, зяпа някъде вляво и нагоре...