108

Анонимен

преди 7 години

Той е приятелче на гея зам.министър на мон.

107

Ани

преди 7 години

До 99Ексхибиционистите в парка ги арестуват!

106

До 118

преди 7 години

Защото са родители, а не родителки. хахаха.

105

emgo

преди 7 години

Абе оставете човека! три дни коментари ! ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЕ ГЛАВАТА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ НОРМАЛНОТО ?!

104

Анонимен

преди 7 години

Абе човеко е гейче и иска да се представи пред тези които обичат мъже! А че снимките са попаднали пред погледите не на тези които трябва е отделен въпрос. Та какво от това че е тейче та нали триполовите правят и паради с тях! Даже онзи краварино от краварското посолство беше на чело на гейпарада. Нали сте вече в еврогея какъв ви е проблема?

103

Кирил

преди 7 години

Защо зад, да се осмелят и да застанат пред голия директор. :) :)

102

Анонимен

преди 7 години

Банкер, пожарникар, бандит, е допустимо да се плющи наляво и надясно, но директора на деца от 1 до 4 клас... Сори!

101

Анонимен

преди 7 години

Българете масово се снимат за профили в Гепито, Елмаза, Фейса, Мейса и накрая стават инфекции. А даскалите са известни перверзници, с техните чувствителни душички. Този директор ако се докаже, че снимките са истински, вече не трябва да е директор, най-добре да се пенсионира и да се отдаде на скучаещите дами от сайтовете.

100

Анонимен

преди 7 години

Учителят също е гражданин на Република Бълария и има права,като отаналите граждани.Той може да си прави каквито иска снимки.Проблемът е,че някой го е хакнал и качил снимките на училищен сайт.Виновен е хакерът и нека понесе отговорността.Много хора пострадаха от фалшиви профили направени къде ли не,на които после е дадена гласност.

99

Елена

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ:Щом не схващаш проблема няма как да ти "светне".За морал става въпрос,а за учител(особено за съветващ и ръководещ) е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!За формиране на ценност да си чувал,но не изкривена а нормални?

98

Eлена

преди 7 години

До Анонимен:Тъпо!Ако аз,учителка на твоето дете се снимам така......как смяташ!А този и съветва и ръководи хора с висок морал(А за учител това е задължително,виж за родител.......)Лично аз,ако и да е модерно училището(с пари на "Америка за България),не желая такъв да ме ръководи,че и напътства.

97

агент на ДС

преди 7 години

Едно време Държавна сигурност те спукваше от бой да си кажеш и майчиното мляко. Сега доброволно всяка сутрин търчиш да си носиш данните сам във ФБ.

96

Грух

преди 7 години

Освен Пpaс Пpeс някой да е виждал въпросните снимки на сайта на училището??Колко лесно Пеeвcки води мат'ряла за носа не е истина...

95

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА ! КВО ВИ ИНТЕРЕСУВА ВАС ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ НА ДИРЕКТОРА ?! АКО СЕ СНИМА ГОЛ ПРЕД УЧЕНИЦИТЕ ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС ,НО АКО СЕ СНИМА ГОЛ САМ ИЛИ В ГРУПА С ПЪЛНОЛЕТНИ ХОРА ,ТОВА Е ПРАВО НА ЛИЧЕН ИЗБОР И ЖИВОТ ! ТО СЕГА ОСТАНА И ДА МУ ДЪРЖИТЕ СМЕТКА С КОГО ДА ПРАВИ СЕКС !

94

Анонимен

преди 7 години

Махнете я тази "новина" или поне снимките към нея, бе! Публикуването на крадени снимки със сексуално съдържание е престъпление. Правите същото като качилите снимките на сайта на училището, само че в национален мащаб, за да нищят *** и пульо въображаемия сексуален живот на някакъв човек, който не е обвиняем в никакво престъпление.

93

маларт

преди 7 години

на снимката, в която е облечен, на врата му има лента със знамето на хомодружинката. дали не става въпрос за някаква хомо история?

92

реалист

преди 7 години

Много лесно може да се провери да ли снимките са фотошоп. Събличат директора в една стая и сравняват неговото тяло с това на снимката.

91

Анонимен

преди 7 години

Какво да правиш, прогрес! Едно време зложелателят трябваше да се докопа до фотолентата с твоите снимки, за да ги използва за своите зли цели, а днес възможностите са безброй. И все пак, ако снимките са истински, което е вече крайно време да се докаже, как е възможно да е умен този човек на такъв морално задължаващ пост? Ако желанието да показва себе си е непреодолимо, да беше избрал някоя по-артистична професия, никой нямаше да обърне внимание!

90

Анонимен

преди 7 години

Докъде стигнахме, педагог директор на училище да си прави снимки гол пред огледалото(това поне признава), да ги споделя с някого, съмнително да е жена му, и да не предположи, че този някой може да му спретне подобен номер. Докъде стигнахме, голяма част от обществото да счита,че всичко това е нормално! Изводът? Стойте колкото искате голи пред огледалото, любувайте се на неотразимата си красота, но, за Бога, бягайте от фейсбук и всякакви подобни капани за наивници!Пък и защо е решил,че е красавец?

89

ученичка

преди 7 години

много му вълнясали бозките и му висят мЯсата?:)