87

Мен

преди 7 години

Тоя е мега ***. Кибер атаките се изразяват в изтеклите имейли на Хилари, в които става ясно, че тя работи против собствения си народ. Как не ги е срам Сноудън и руснаците да покажат истината и да опорочат избора на Хилъри. Сега заради тях вместо да САЩ да имат президент родоотстъпник ще имат такъв, който гледа на жените като сексуален обект. О ужас.

86

Анонимен

преди 7 години

А за Мосул, ще ги обвини ли, че ми е много любопитното и там загиват всеки ден деца, а американските протежета прочистват сградите директно с огнехвъргачки !?

85

Румбо

преди 7 години

Ако вече се е стигнало дотам,Русия да може да манипулира американските избори,то би трябвало САЩ вече да са изгубили войната с нея!Което естествено е невярно...Жалък Обама на финала на мандата!

84

Анонимен

преди 7 години

До ИнвалидЗимъш ли инвалидна пенсее ?. Или си друг инвълид?.

83

Обама

преди 7 години

Пратихме американски специални части в Иран.Преоблякохме ги, измислихме им име "Ислямска държава", въоръжихми ги, дадохме им пари да подкупват населението и нападнахме държавата Иран.Трябва ни нефта и газа, но не ни дават да строим американски нефтодобивни съоръжения .Бяхме превзели цялата държава, но Русия се намеси и започна да избива нашите агенти .Моля да се намеси ООН и да прати наблюдатели, не можем да избиваме иранците и войската на президента.........ще загубим евтиния петрол и газ.

82

Инвалид

преди 7 години

До нико 127 Руснаците са назначили президент ня САЩ.От къде са почерпили опит? Ами те опита си го имат , Румен Радев.

81

Врачанин

преди 7 години

Обама обвинява , а Тръмп ще каже че не е вярно.И американската нация вече е разделена като нашата.

80

Анонимен

преди 7 години

безкрайния и необятен американски цинизъм

79

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха това е като онази поговорка....крадеца вика дръжте крадеца.....

78

Анонимен

преди 7 години

тоя е водачът на нашите гербави пдлогиа като колеха катоагнета 7 годишни деца и го показваха по теле визията - обонго и хората му изпадаха в умиление и сега страдат че ги няма вече извергите на които да пращат хуманитарна помощпо-цинични и по жестоки от краварите не са се раждали

77

позор

преди 7 години

Този убиец си отива потънал до гуша в кръвта на стотици хиляди убити хора по света,по негова вина!не знам как от Нобеловия комитет мълчат и не си искат обратно наградата за мир която му дадоха,не може един военно престъпник като Обама да притежава тази награда,това е позор.

76

Анонимен

преди 7 години

Америка е създадена върху реки от *** кръв но това не пречи на родните б...ци и предатели да ги възваляват колко били хуманни.

75

Слон

преди 7 години

Как така тези сибирски чобани са заплаха за най великата империя? Кво стана с този свят? Направо ще се побъркам.

74

смЕх

преди 7 години

Ха-ха ето защо Путин е личност на годината след като краварите си признават ,че кадровиците от Кремъл им посочват президента.

73

Анонимен

преди 7 години

краварите както винаги нагли до мозъка на костите си. Тръмп е единствения президент в историята на САЩ можеби за едно с Кенеди който казва каквото мисли и не е пионка на корпорациите. Дано само не го убият и него. "Войните в Ирак, в Либия в Сирия и в Афганистан бяха огромна грешка"

72

нико

преди 7 години

Лоши руснаци да вземат чак в щатите да си назначат президент откъде ли са видяли и почерпили опит? Или правото е само на щатите? А тоя църню скоро ще скача по дърветата

71

Анонимен

преди 7 години

Дългото смугло момче си отива в джунглата и на негово място идва високият рус мъж.И всичко ще си дойде на мястото . Експериментът с други сапиенси не беше успешен.

70

Дедовия

преди 7 години

Абе бай *** , вчера слезна от клона и взе да пееш за справедливост .А къде беше справедливостта в Либия, Ирак и т.н?!? Боли те, че избиха твоите терористи в Сирия ли??? Долно племе сте това американците и това си е то, а по-лошо е американски евреи, които мътят водата навсякъде по света.

69

Дидо

преди 7 години

А виновни за Ирак и Либия няма ли?

68

Анално

преди 7 години

Нахлуване за всички почитатели на гейропейската демокрация. 50 години европа изглеждаше развита и просперираща. Докато не пусна *** в постелята си. Следващите 50 ще са за Русия и Азия.След това ще видим кое е било по добро