127

ноком

преди 7 години

Явно втори мандат като президан са довели до депресивни състояния титуляра и едва седотътря до финала.Неразбираемите брътвежи на загубилите надпреварата за съжаление рисуват апокалиптична картина за това какво ни е очаквало ако бяха спечелили.Върви си с мир Обама , Америка направи своя избор.Отнеси и камуфлажните кокали на вашите чучела с които плашехте света.Мир Вам...

126

kiorsufra

преди 7 години

sa6to ne komintira 4e vsi4ko koeto se slu4va v Alepo ne e vinoven samo rejima na Asad a i Amerikanskite 6pioni.Podkrepianata ot tiah taka nare4ena oposizia-teroristi. Terora e maika na reda.spored sakona na Nuton;vsiako deistvie si ima ravno posila protivodeistvie;.

125

Ко, НЕ

преди 7 години

"Обама призова за разполагане на безпристрастни международни наблюдатели в Алепо" - КОИ СА ТЕЗИ БЕЗПРИСТРАСТНИ НАБЛЮДАТЕЛИ? СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА."Русия се е намесила, за да помогне на Доналд Тръмп да спечели президентските избори в Съединените щати" - КАК ТОЧНО? НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, ПРОСТО ИСКАМ ДА ЗНАМ.

124

Анонимен

преди 7 години

До skymaster1 150Много си "остроумен", няма що. Типичен путинофил. Нищо по-умно не може да каже.

123

Анонимен

преди 7 години

Ами ,ако Хилъри беше спечелила изборите ,пак ли Путин щеше да е виновен?!Че и китайците и те в кюпа...

122

ГОГО

преди 7 години

Стана ясно,че Русия са в основата на голяма част от злините на днешния свят!

121

Анонимен

преди 7 години

Асад радикализира Сирия като отговори с дивашки действия срещу мирните демонстранти, осмелили се да поискат елементарни свободи. Сега Путин и съюзниците му : Хизбула, шиитските милиции, главорезите на Асад осъществиха нечувано за 21и век клане в Алепо. Просто това което руснаците направиха, ще им гарантира омразата на сунитското население в арабския свят за дълги години напред.

120

пенко

преди 7 години

Представете си една детска градина! Учителката :"Гого обърни се !" ...Гого не се обръща! " Дрън " по главето ... Гого се обръща и казва : " Някой *** "...

119

пенко

преди 7 години

ГОГО е голкова близо до ГОДО !

118

пенко

преди 7 години

Явно,не ЦРУ/евреи/ е направило " ПРОЛЕТИТЕ" : Арабски, Украински/ оранжева и фашистка/,африкански , латиноамерикански / Чили и сие/ , Сорос в Индонезия ... Щом толкова се "корка", стене и "плаче" !?!! Извинявайте ЦРУйци -аз толкова много ви обвинявах !!! Вече съм убеден ,че канадците са в основата на толкова човешки страдания!!!

117

ГОГО

преди 7 години

Кога България ще се отърве от комунисти и русофилска *** и ще може да се развива по демократичен път?

116

Анонимен

преди 7 години

До Българин 141Къде ги виждаш тези празнуващи бе лъжец?

115

ГОГО

преди 7 години

Върхушката в Кремъл не е в състояниеда се справи с отслабената си икономика и се бърка в делата на западните държави опитвайки се да ги дестабилизира.Потресен съм от защитаващите ги русофили в България.Готови са да си поднесат задните части натепсия на руския си господар Путин!

114

Анонимен

преди 7 години

За мене, четейки само Днес, беше очевидно че Русия работи за Тръмп. След като всички руски *** координирано и в един глас очерняха Клинтън и хвалеха Тръмп, беше ясно че се води организирана от Русия кампания срещу Клинтън. Освен това, тези потомствени русофили, които от поколения наред се борят срещу американците, империалистите, милиардерите и т.н., по време на изборната кампания изведнаж започнаха да ги хвалят. Ясно е че всичко беше координира от едно място. Същото беше и за Brexit.

113

Анонимен

преди 7 години

Нещастни русофоби, сега като си отиде кенийският черенмаймуняк, на кого ще правите фелацио, а?

112

Анонимен

преди 7 години

Невероятни глупости и лъжи говорят тука руските агенти. Единственото което ме успокоява до известна степен, е че умствено са много елементарни горките.

111

Анонимен

преди 7 години

Сус, бе Хюсейне, кенийски маймунякСмаймуняк!

110

Анонимен

преди 7 години

Днес е дежурен гого.

109

socialen

преди 7 години

САЩ и васалите им, най-вече от Източна Европа, въдвориха тотален хаос в Ирак, Афганистан, Либия, Алжир, Египет, Турция и за капак на всичко - в Сирия.

108

socialen

преди 7 години

Виновни са САЩ. Обама и Клинтън нападнаха суверената държава през задната врата, за да я демократизират, и въоръжиха до зъби "умерените" главорези, които направиха Ислямска Държава.Сега, когато планът им не се получи благодарение на разумната намеса на Русия, разбраха какъв хаос въдвориха и се опитват да препишат вината на други.Двойният морал на САЩ и васалите им е до болка познат.