107

Анонимен

преди 7 години

Оле, Алепо, Оле, Сирия, сега се сетиха за вас. Когато многогодишната война свършва. Подпалвачите на войни пищят за отрочетата си в Сирия.

106

Анонимен

преди 7 години

Писали са негативни постове в Туитър и фейсбук. Да.

105

Maximum

преди 7 години

Ей чернилко не си чисти ръцете с братушките и персите

104

ГОГО

преди 7 години

Руснаците крадат чужди територии(Крим).Те само това знаят,дивашка страна.

103

ГОГО

преди 7 години

Путин плаши всички цивилизовани държави.Наскоро заплаши Швеция,че ако се присъеденят към НАТО щял да направи незнам си кво.Къв е то на Швеция да им казва.

102

ГОГО

преди 7 години

Вие русофилите сте банда диваци и не разбирате свободния и проспериращ запад,затова и вашия идол е една дивашка държава.Която само плаши другите,докато собствения и народ не живее особено добре.

101

ГОГО

преди 7 години

Не мога да разбера другарите русофили,кво толкова възхваляват Русия.Първо там няма свобода никаква-управлява се с целия репресивен механизъм на КГБ.Второ нямат икономически механизми да се противопоставят на запада(видяхме какво ги направиха санкциите които им наложи ЕС),трето държавата им е в ръцете на мафоитски олигархични структори и след като виждат,че нямат никакви цивилизовани начини да се противопоставят на демократичния запад се правят на страшни в Сирия-единствения им бастион в близкия

100

Пустиняк

преди 7 години

Путин и съюзниците му : Хизбула, шиитските милиции, главорезите на Асад осъществиха нечувано за 21и век клане в Алепо, като подготовката беше с унищожението на последните болници в града. Просто това което руснаците направиха, ще им гарантира омразата на сунитското население в арабския свят за дълги години.

99

Анонимен

преди 7 години

Америка ми харесва мн като страна, ама външната им политика е интригантство и лицемерие от най-долен тип, това са само определени хора де, тези които подпалиха тази война зад гърба на всички, които въоръжиха тези райони, даже България продава оръжие на ислямистите.

98

Анонимен

преди 7 години

Какви невинни - убиват терористи. Руснаците единствено осигуряват хуманитарна помощ в Сирия, като са толкова загрижени защо не помогнаха??? Мирното население се радва, че трепят терористи, стига с тази пропаганда, всичко е ясно на всички.

97

Тъп черен

преди 7 години

Колко невинни са убити от US армия през всичките войни ?

96

Ха-ха-ха

преди 7 години

САЩ не мисля, че само те са абонирани да правят международна политика, макар и пошла и военолюбива. Грешат, защото не могат да бъдат пълен световен жандарм, колкото и да се напъват!

95

Мунчо

преди 7 години

"Москва помогнала на Тръмп за президентския пост" Ха, ха ......! "На крива совалка....!"

94

Анонимен

преди 7 години

Нямам нърпение да го забравя този.

93

Некъф луд

преди 7 години

А вас краварите кой ще обвини за това че запалихте войната в повечето арабски страни и на края го отнесохме ние в европа?

92

Анонимен

преди 7 години

"Стига с тая русофилщина бе хора,това трябваше да остане в миналото преди 89г.А що се отнася до руснаците-"От кое село е тоя вонящ цървyл?

91

Анонимен

преди 7 години

Завистникът трудно , органически не понася , Конкуренцията . Иначе е първи в Пропагандата - Да има Конкуренция , ето , че има повече отколкото е необходимо . Не мрънкай , а си пакетирай багажа . Намеса на Русия във вътрешните работи на САЩ - Не се излагайте пред Света , толкова ли сте лесноуязвими .

90

Анонимен

преди 7 години

Ами ако Алепо беше паднало в ръцете на ИД сигурно тоя щеше да поздрави руснаците?Хаха. А с Мосул какво става, след като убиха Садам,макар че не откриха никакво химическо оръжие, после потопиха Ирак в кръв и война и тотално го съсипаха? Там големия брат ще "воюва" ,докато не изсмуче целия петрол. Да видим обаче какво ще намправи Тръмп.

89

дабеда

преди 7 години

То и имамите от Пазарджик сигурно са американски тюлени.

88

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

,ХАхаХАхаХАхаХАха