106

Мирослав

преди 7 години

Интересно защо чуждите медии като стане престъпление което е извършено от "техен" съгражданин, се подчертава че е немски гражданин да речем, но от турски/авганистански произход? А като е българин си е просто българин... Ами напишете че е от ромски произход! Утре аз ще си търся работа или квартира и като видят че съм БГ, познайте какво ще се случи... В западна Европа хората са по бетер от нас! Мошенници и лицемери! Само на хартия са много честни и възпитани!

105

Анонимен

преди 7 години

Сега да се приложат Крумови закони над този индивид

104

Луцифер

преди 7 години

Ако нашата напълно запусната държава поне малко иска да се дистанцира от тези наши(!?) "българи юнаци", то полицията ТРЯБВА незабавно да залови този ***, да бъде съден публично, да му бъде наложена възможно най-тежката присъда, която да бъде обица на ухото на следващите "българи юнаци" и направо от съда да замине за много години в затвора! Тези, които позорят България трябва да бъдат преследвани БЕЗМИЛОСТНО!!!

103

Не е виновен

преди 7 години

Когато институциите не са си на мястото, няма държава. Български ром в Германия, на свобода - виновна е съдебната система и изпълнителната мласт - МВР.

102

циганин еееееее

преди 7 години

Бългaрoфoби!!! Изпаднахте в екстаз като чухте че е българин и почнахте да хулите рода си!!! Е да ама не! Видяхме ви какви сте!

101

Избирател

преди 7 години

Бял бил, а?Сега нашите журналисти, евродепутати, а също и всички обикновени българи, живеещи в чужбина и ползващи интернет, да бъдат така добри да обяснят на всички, че този хулиган е с българско гражданство, но НЕ е българин!

100

mars

преди 7 години

Съда и полицията в България провалят цялата държава. Докато такива *** и *** като този са на свобода, а не по затворите, където им е мястото, ще става и по-зле. В българия "Криминално проявен" е признак на престижен социален статус. Нещо като лауреат на много престижна награда. Много жалка картинка!

99

Обективен041

преди 7 години

Доскоро именно тази Европа, както и разните му там Хелзински комитети и разните му там "организациики", защитаваха правата на *** в България! Лошо сме се отнасяли с тях в арестите, хора били и т.н. Обвиняваха, а сега медиите пишат и хората в същата тази Европа четат Българи!!

98

Бау

преди 7 години

До 142Прав си, не изглеждам. Толкова съм бял, че приличам на скандинавец. Не всички в България са роми 'германецо'. Разбери го и запази тишина, че се излагаш по всички параграфи.

97

Бау

преди 7 години

До AzПредлагам да се фокусираш в/у немски новинарски сайтове. Не си вече българин явно. Никой не те иска обратно. Довиждане.

96

hmf

преди 7 години

като са с бг паспорт какви са бе?

95

Анонимен

преди 7 години

Ще почнат да ни връзват със свински опашки в Германия. Ама те могат да са по-лоши от нашите селяци..

94

Анонимен

преди 7 години

Светослав Стойков българин от ромски произход , колкото и неприятно да звучи

93

мда

преди 7 години

и после... върви се гордей в Германия че си Българин !!! Такива като този трябва да ги съдят не за хулиганство ...а за национално предателство !Няма да има оправия в таз държава докато не се върне смъртното наказание ...

92

Попов

преди 7 години

Всяка нация си има личности и *** !Този определено е от задниците

91

Анонимен

преди 7 години

нещо не са се справили с интеграцията ми се струва ... защо прехвърлят вината към човекУ

90

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Казах ли аз !;))

89

Анонимен

преди 7 години

Интегрирай бре, интегрирай!!!!

88

Анонимен

преди 7 години

БХК ще се намеси ли? или им е извън юрисдикцията ??

87

Ъ

преди 7 години

Да го съдият в Германия и да лежи в България...