126

БАБА БУНА

преди 7 години

ЗА МЕНЕ ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО,БЛЪСКАНЕ ,ИЗНЕНАДВАЩО,ПО СТЪПАЛАТА НАДОЛУ,МОЖЕ ДА СИ УДАРИ ГЛАВАТА,НИКАКВА ПОМОЩ,СЕИР,ТОВА Е ЗА 3 ГОДИНИ ЗАТВОР.ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЧОВЕК УМЕН,УЧИЛ В БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩИ,БУТАН,ДИПЛОМИРАН СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ,ИМА КНИЖКА ЗА ШОФЬОР В ЕС.ОСТАНАЛИТЕ МУ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СА НА ПОМОЩИ ОТ МОИТЕ ПАРИ,НА ДЪРЖАВАТА,МОЖЕ И ТАКИВА В МОМЕНТА ДА ПОЛУЧАВА,ДАКОТА ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.

125

Анонимен

преди 7 години

До КъневКой Keнeф, бе? Оня, с ГМО - муцуната ли? Дето плачеше, че някакъв ромсски тийнейджър го млатил? Хи-хи-хи... Мало его били ...

124

сравнение

преди 7 години

За подобен случай в България случай в България извършителят яде кебапчета една вечер в РПУ-то и на сутринта бе освободен!

123

Анонимен

преди 7 години

Живее в Максуда и го наричате БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН???? Докога с тези мазни номера на фалшива толеранция от страна на продажните медий?? Тоя дивак моментално да го връщат в Германия и от там в затвора. Добре ще им дойде на Европа да разберат че с подобни първобитни същества, управия няма. Хайде сега интегрирайте ги вие! А, и Хелзинския комитет нещо да каже!!!!

122

Анонимен

преди 7 години

Svetoslav ili Stanislav?V dve statii dve imena...koe e tochnoto?Ako tursete Staniclav, Svetoslav shte se e skril veche...

121

Анонимен

преди 7 години

Дует Ритон да възпеят съдбата му в балада за ромския свободен дух.

120

До ББ

преди 7 години

И от още една поправка има нужда :))))

119

Shano

преди 7 години

Да свикват хората,щото след някоя друга година това ще си е ок както в порядъчните правови държави.

118

П.Петров

преди 7 години

Бива ли такова нещо, германците да не могат да интегрират стотина хиляди ц.....на , а тръгнали да интегрират един милион арабина !Културни особености на ц.......я етнос!Трябва в личните карти и паспорти изрично да се споменава етноса, защото докато българските, арменците и турците в България си приличаме много по ценностна система с ц.....те нямаме нищо общо ! Ц.....те са изостанала кастова субкултура, която е много далеч от европейската ценностна система и морал!

117

Анонимен

преди 7 години

Нека да уточним сега , той Дасикане Рома ли е или Хорахане Рома

116

Кънев

преди 7 години

Този човек не е виновен! Причината за неговата безпричинна агресия трябва да се търси в българското общество, което потиска малцинствата и особено ромите. Сега за едно нищо и никакво действие и то в Берлинското метро, което даже не може да се квалифицира като дребно хулиганство, се развихри хейтърска кампания, безпрецедентна и нагла. БХК ще поеме защитата на този онеправдан човек, тъй че за екстрадиция не може да се мисли!!!

115

Васо

преди 7 години

Ако Светослав имаше забрана да напуска страната с това богато криминално минало, нямаше да го има този инцидент. И е крайно време за въвеждане на някакви ограничения за пътуване на бг граждани, които само ни срамят и докарват неприятности. Ама искаш в Европа, няма проблем щом докажеш произхода на парите с, които тръгваш или поминък с, който ще се издържаш там.

114

Анонимен

преди 7 години

за имената трябва да Тодор Живков , всъщност може и внучката да ти отговори на въпроса

113

Ами

преди 7 години

И този е за порицание, но вчера казаха, че един милиард лева е неплатен акциз и данъци от горива за 1 година. Нещо за това?

112

Анонимен

преди 7 години

В Крумовите закони се говори за правата на ''славяните'' и ''българите'' в Държавата , незнам дали разбра нещо

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен172Моето най-искрено съчувствие към пострадалото момиче, но отказвам да изпитвам чувство на срам, заради един, който няма нищо общо с мен и родът ми, не е от моя етнос и прави същите проблеми, и в България.

110

ДО: 163

преди 7 години

Сведения за Крумовите закони се срещат във византийската енциклопедия Свидас от 10 век-книга, изготвена от Требоний VI век., съдържаща епитимийни наказания, налагани през първи век от н.е. в Рим.Трябва да се отбележи фактът, че за пръв път е направен опит да се въведе единен правов ред в страната. Тези закони трябва да уеднаквят правата на славяните и българите в държавата и да премахнат обичайно-правните норми по места.

109

Анонимен

преди 7 години

Бабо Меркел где така ? За джамия бързам Мустафа !Сега нека всички, които последните дни плюха по българското достойнство да излезнат и да се извинят. Този може и да е гражданин на България, но не е българин. Нека да видим в преброяването от 2011 г. как се е самоопределил ?

108

Максуд Максудов

преди 7 години

Баба Меркел ги покани и каза, че има място за всички. Ясно се вижда, че германката ги е провокирала, като им е обърнала гръб, вместо да ги приветства.

107

Колега

преди 7 години

Да се закара на същите стълби и многократно да се блъска до долу докато спре да мърда