6

rofl

преди 7 години

Още на снимката преди 2 седмици беше ясно че е швед, какъв българин, да му вземат личната карта и да си търси държава.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ще станем свидетели,на това как законите се прилагат избирателно. Което явно и досега е било така, щом има богато криминално досие, а не е в затвора. Дето се вика,добре познат на органите. Толкова добре им е познат,че като се видят се поздравяват и си ходят на гости,почти приятели. Заради многото добри познати на полицията, нормалните хора нямат никакво доверие, респект и уважение, нито към съд,нито към полиция.

4

без

преди 7 години

на 26 години с 3 деца. Вероятността да е виден общественик от ромски произход е около 85%-90%. Понеже в България му се е разминавало всеки път, (богато криминално досие) та решил високопланинският джентълмен, че и в белия свят е така. Ако държавата ни беше реагирала овреме сега нямаше да се червим от срам. Но в България законите покровителстват престъпниците.

3

Анонимен

преди 7 години

Срам, срам, ама нека да видят на нас какво ни е със ***. И айде сега да го защити Евророма.Очакваме България да бъде съдена за това, че е пуснала гранично криминално проявен гражданин.

2

Loxim

преди 7 години

A taka

1

Анонимен

преди 7 години

а, да сътрудничат за какво това са културни особености на етноса, десетилетия, столетия, хилядолетия на ромското включване...