95

Анонимен

преди 7 години

Няма да го лекува психиатър, но ако скочи от прозореца, ще съдят училището.Дирекгорът да си вземе адвокат.Във всички случаи ще му трябва.Ако в класа на моето дете има такъв проблем, няма да си пускам детето на училище.Преди време показаха един такъв клас. Родителите обявиха бойкот и не пуснаха децата си в клас.Стана разправия и проблемът се реши. Насилникът го изолираха.

94

Анонимен

преди 7 години

*Новият ученик" е за детска психиатрияТия " учителки" чували ли са за шизофрения и че може да я има в детска възраст?

93

Анонимен

преди 7 години

НОВИЯТ ЗАКОН ПОЗВОЛЯВА ПОДОБНИ ДЕЦА ДА БЪДАТ ЧАСТНИ УЧЕНИЦИ- А ТЪЙ КАТО РОДИТЕЛИТЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ МУ НЯМА НИЩО НЕКА ДА ВИДЯТ У ТЯХ КАК ВЪРВИ УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС.

92

ът5

преди 7 години

Проблемът не е в образователната система, нито в учителитем, а в родителите. Малкият ми син също е хиперактивно дете, но с мноооого любов и търпение всичко се лекува. Когато родителите активно се занимават с децата си те са спокойни и чуват, когато им се говори. Това дете е изтървано от родителите си. То страда от липса на внимание, от отхвърляне.Обичайте децата си, не си мислете, че системата ще ги оправи и възпита вместо вас!

91

Анонимен

преди 7 години

До 98Проблемът е в образователната система. Много от тези т.нар. хиперактивни келешчета знаят,че учителят е с вързани ръце и не могат нищо да им направят , освен да им повишат тон или да им завъртят някоя двойчица,за което пък изобщо не им дреме.Директорите пък си затварят очите заради парите, които носи всяко дете .Освен това новите програми и новият образователен закон с неговите безумства , доведоха децата до психясване.

90

Анонимен

преди 7 години

Защо точно не могат да го изключат? Директорката не се е наяла ли? Като го изключат от 2-3 места и като си остане с трети клас на 15 години ще се хване за метлата или гегата и ще се кротне.И овчари трябват на страната.

89

Киро шарнира

преди 7 години

Родители недейте да се хабите да възпитавате децата си!!Възпитавайте себе си ....така или иначе децата ще станат като вас след време!Крушата не пада по далеч от дървото!Или в просташки.....квото съ и*ало тва излялу!

88

Виготура

преди 7 години

Общество от оли.гофрени създава поколение ат оли.гофрени.

87

Анонимен

преди 7 години

Едно време такива ги въдворяваха в ТВУ-та/трудово-възпитателно училище/ сега с евроатлантическите ценности не може така,а трябва да го търпите.

86

Медик

преди 7 години

до *** 103Много вярно! Лоши деца има , вродено им е.Това е генетична предопределеност. Който твърди обратното то той отрича цялата генетика.

85

до 93

преди 7 години

Какво ти е виновна демокрацията, когато обществото не я желае, а се моли на мутри и чалгаджийки и се захласва по Биг-брадъри, Слави Трифоновци и всякакви други предавания и хора с "високи ценности".

84

Анонимен

преди 7 години

Родителите му сигурно са същите талибани само,че пораснали.Другият вариант е да е отроче на някоя мутра.Те обичат такива демонстрации щото после бързо се оплакват на мама или тате те пращат биячите и така.Такива деца би трябвало да се настаняват в специални заведения където всички питомци са подобни а охраната пази да не напускат.Те там е си се оправят помежду си.

83

Мунчо

преди 7 години

Лоши деца ИМА!

82

Третокласник

преди 7 години

През 70-те години директор Лисичкин от 113 у-ще ни лепеше дъвките по косите. И ни вдигаше във въздуха за ухото. Когато някой се разбеснее и учителката каже че го праща при директора, настъпваше гробна тишина. Имаше желязна дисциплина в това училище.

81

Анонимен

преди 7 години

Продъл. 30-40 мин. без да мърда и да се завъртят е проблем. В тази възраст трябва да се учи и игри, а не с казармани методи. Ако децата се движат, ще бъдат много по-адекватни и спокойни. Българското училище е ад, остарял материал, зубрене, а не боравене с информация.

80

Анонимен

преди 7 години

Бой, агресия масово соц. мислене, вместо да се търси проблемът и да се интегрира детето, всички са срещу него, махаме го и училищната среда е прекрасна. Чета коментарите и разбирам, защо България е това, което е. С тази враждебност утре ще е поредният психопат. Децата са такива, защото родителите не са на мястото си. Едно дете има нужда от любов, възпитание и подкрепа. Като го смачка психически в такава възраст, това остава за цял живот. Да не говорим, как децата са принуждавани да седят 30-40

79

реалист

преди 7 години

Не само учителите да преминат психо тест, а и учениците.Стига с детските права, учителите нямат ли такива?

78

Nemeca

преди 7 години

Да му бият два шамара и да му стане ясно слънцето от къде изгрява.

77

Анонимен

преди 7 години

Всички осъждате детето. Но то е жертва. На това болно общество, на тази демокрация, която не успяхме да приложим както трябва.--------Така мисли и неговата майка, за това е такова държанието му. На нас все някой друг ни е виновен!

76

УЖАС

преди 7 години

Във всеки клас, във всяко училище и детска градина има по едно такова дете, което бие, тормози и стресира останалите деца! И какво от това? Демокрация, братя...