15

горин

преди 7 години

Отроче на американската демокрация е това дете

14

Анонимен

преди 7 години

Задължително детето трябва да посещава психолог , който да установи причината за агресията му и да се работи вече за нейното отстраняване.

13

ksarax

преди 7 години

Как така бой? Според новите ценности това не решавало проблемите. И един мърмот....

12

Експерт

преди 7 години

Занимавам се професионално точно с такива деца в училище.Не можете да се представите каква е битка с родителите да заведат детето си при детски психиатър.Щом чуят думата "психиатър"започва вой, обиди и обяснения , че детето им не е лудо и те не са луди.С новият закон за Нпросвета обаче, въпросът е решен чутовно:За да не се дразнят родителите от думата психиатър, може училищния екип да реши детето да се подпомага от ресурсен.Бз лекар , без диагноза , само за едните пари-2000лв за дете с проблем

11

Анонимен

преди 7 години

Не може образованието да се управлява от хора, които са виждали деца само на картинка.

10

Анонимен

преди 7 години

Nqma li koi da my obarshe dva shamara ma tozi sopol

9

Lora

преди 7 години

Обикновено децата реагират така, когато има липса на вниманив към тях от странана на значимите възрастнии, които полагат грижа тях. Много често при деца, които са отглеждани от възрастни баба и дядо или родителите им са много ангажирани и нямат време да общуват с детето, това води до отключване на компенсаторно поведение, където детето в същност цели да привлече внимание към себе си. Най-добре е училищния психолог да работи с детето и родителите едновременно.

8

Теодор

преди 7 години

Добре де, а защо просто останалите деца не се съберат и не го разкрасят малко?Преди така правехме. Задружно. Имаш вреден елемент, който пречи и той биваше озаптяван много бързо.

7

Анонимен

преди 7 години

Може и да не са виновни родителите му, ако вкъщи е ангелче едва ли и вие ще повярвате, че вашите деца са проблемни. Спомням си, че и аз имах такива съученици , идващи от съвсем нормални и възпитани семейства, така че много работа с психолог би трябвало да има някакъв ефект.

6

666

преди 7 години

Знаете ли в колко български училища има подобни случаи!Детето има проблем, родителите му предпочитат да обвиняват целия свят,но не и себе си и не вземат адекватни мерки.Училищата вече работят по новия закон и той не позволява ученик от начален курс да бъде наказан с преместване в друго училище.Това е добре дошло за родителите му, но останалите деца и техните родители,както и училищното ръководство се оказват техни заложници.И така-битият-бит ..............

5

Анонимен

преди 7 години

Мале ако навремето имахме такъв в класа какво го чакаше не е истина. Изобщо нямаше да се стигне до родителска намеса.

4

Анонимен

преди 7 години

Трябва преглед при детски психиатър, може нещо да не е добре детето... Ако обаче си е в ред, наистина само бой ще го оправи!

3

до 2

преди 7 години

И ти си същия клошар, само доста по про3дд

2

1977

преди 7 години

"родителите на детето не осъзнават, че то има проблем"Е как да осъзнават като те са същите!!!представям си бащата какъв толуп е!!

1

Анонимен

преди 7 години

Малко е бит тоя ***