13

Поручика

преди 7 години

До ВариантиПравилна позиция. Там ни е мястото.

12

Osmansko

преди 7 години

ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НАВРЕМЕТО ОТ ТОВА СКАПАНО СЕЛО СА МИНАЛИ ЕНИЧАРИТЕ НА СУЛТАН СЮЛЕЙМАН ВЕЛИКИ!ОЩЕ ДЪРЖИ ВЛАГА..........

11

Хюго Бос

преди 7 години

Идкам такува кметове тук. Не понасям нищо ислямско.

10

Баш Ориенталеца

преди 7 години

Добре че са били рашките че да ступват редовно аскера, инак щяха да покорят и цяла Източна Европа минимум.

9

Варианти

преди 7 години

Мислете как да се приобщим към Вишеградската четворка. Така ще съхраним и себе си, и Европа.Другият вариант рано или късно ще тласне България обратно към Русия.Не че имам нещо против руския народ и руската култура, но мисля, че ще е по-добре Русия да успее да стане част от ЕС, вместо да се конфронтира с него, а ние да потърсим спасение при нея, противопоставяйки се на ЕС,който се опитва да ни направи някакво ориенталско гето, каквото не сме били никога.Нужна ни е разумна политика, но я нямаме

8

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да се чудим.Има закони на общественото развитие. При нормални нива на толерантност не се стига до забрани и крайности.Но когато се стигне до дразнещи изяви на неуместно толериране, реакцията на обществото е само една - крайно десни нагласи!

7

Анонимен

преди 7 години

Учете унгарски щото скоро май ще се наложи да се ходи там.Очертава се единствената европейска държава с някакво бъдеще рсзлично от халифат.Може би има и неква надежда за Румъния Дания,Полша но не е сигурно.Останалите са обречени.Ципрас реве щото им гръмнал някакъв газов котлон на бежанците,тоя на Австрия иска да спира евросубсидиите на отказалите нелегални емигранти.Меркел е световноизвестен любител на мюсюлмански бежанци.За останалите просто няма смисъл да се споменава.Те са си полухалифати.

6

Анонимен

преди 7 години

До ssЧети история!Именно от онзи исторически момент започва залезът на Османската империя. Унгария в крайна сметка им строшава зъбите!

5

Анонимен

преди 7 години

Тия имат бъдеще за разлика от балканските държави с лабави огради,скъсани мрежи и продажни политици.Както и много загорелите за бежански ласки западноевропейци.Ама нормално е като се замисли човек вчера гледах един документален филм за ВСВ.Някъде към 80 % от ръководството на страховитите СС и СА са си лягали с момченца.Тия просто продължават традицията.

4

Анонимен

преди 7 години

Това се казва патриот и родолюбец. Опълчил се е човека срещу либерастията.

3

Гражданин

преди 7 години

Хвала на този кмет и тези хора! Така трябва ! Ето тези хора са мнооооого напред,а ние,както винаги сме някъде в туела и се надяваме да видим светлина ...Да,ама надали!

2

****

преди 7 години

Унгарците вече втора ограда ще строят, а нашите ми.н.дили още се мотаят,и се чудят как да окрадят още пари, за това такива хора като Динковци,и перата и още хора трябва да им бъде разрешено доброволно и безплатно да обикалят по границата, и да ги оставят да се разправят с мигрантите,както те си знаят.

1

Истината

преди 7 години

То в цяла Европа трябва да се въведат тия правила,ама де го куража у евроге***те??????