33

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛ"Когато тоз, когото си приел , нахранил и приютил ти вдигне ръка, бие, изнасилва и убива твоте свещеници"Ами ако и той го прави, защото някой като теб преди това е правил време разделно за неговите свещеници?

32

ГУГЪЛ

преди 7 години

До N 35 .....Когато тоз, когото си приел , нахранил и приютил ти вдигне ръка, бие, изнасилва и убива твоте свещеници ... ТОГАВА не буза , риза ..... , тогава настъпва време разделно !!!! Тогава око за две , зъб за чене , .......или ние тях или те нас ! Тогава идва правото на Стария завет и бог Яхве ..... Това е уважаеми АНОНИМЕН .....

31

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAКаква е разликата между крал и цар? :)))А между княз и крал? :)))А между астронавт и космонавт?

30

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛГугъл, проблемите в този свят идват от агресивни и злобни хора. Сега душата ти е зла и говориш някакви неща, че ще пълниш хора с "оловце", а не ти стига акъла да се замислиш, че конфликтите така започват. Идват крайни хора и боя започва. Христос е казал - ако ти ударят едната буза, дай и другата. Доброто се постига не като убиваш хора и не като ги биеш и малтретираш, а само с друго добро. Ако някой ти е посегнал, покажи му с ум, че не е прав. Убийствата са като лавина, не трябва така.

29

Анонимен

преди 7 години

До Унгарец"Защо се палите, в ислямските страни има ли църкви и защо няма?"Да, където е имало християни в последните 7-8 века, има църкви. Даже ако няма вече християни, църквите стояха като паметници.

28

ГУГЪЛ ..продължение

преди 7 години

През 1683 г. под Виена разбива турската армия и предотвратява нахлуването и завладяването на Европа !!! През 1686 г. сключва мир с РУСИЯ и я признава за ПАЗИТЕЛ НА ПРАВОСЛАВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЖЕЧПОСПОЛИТА ................ !!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Исляма е нищо повече от нов прочит на християнството.10-те Божи правила са същите, пророците са същите, всичко е същото.

26

ГУГЪЛ

преди 7 години

До пост N 28 МЪДРЕЦ : С най-голямо уважение и почит към Ян Собиески , но той не е ЦАР ...... Кратка справка .... 1. През 1665г. е назначен за Министър-председател на Жечпосполита т.е. Полско-Литовска държава ! 2.През 1666г. е назначен за Главнокомандващ . През 1673г. при Хотин разбива турските войски . 3 На 2 февруари 1676г. го короноват за КРАЛ на ЖЕЧПОСПОЛИТА !!!!! Мир на праха му и вечна слава на войнските му победи за защита на Християнството !!!!!

25

bobo

преди 7 години

Браво.Така се прави.

24

94056

преди 7 години

Помни и това!През лятото на 718 г. арабите провеждат решитено сражение с българите, предвождани от хан Тервел. Блокдата на Константинопол по меро е свалена на 15 август 718 г. и арабите се оттеглят. Хан Тервел е спрял нашествието на на исляма към Европ за около 6 века. заапомни го и се поклони пред Хана!

23

Мъдреца

преди 7 години

До АнонименПомнете тази историческа дата - 11 септември 1683 година, когато цар Собиески разбива османските орди пред стените на обградената Виена. Тази битка обръща хода на световната история и опазва Европа от исляма. Много жалко че днешните управници на Европа не си дават сметка колко кръв е проляна за всяка педя европейска земя от техните прадеди. Наистина добре е да се уяи историята за да се стигне до халифат отново...

22

answer

преди 7 години

До Унгарецнай вероятно самите християни не правят нищо за да имат църкви. Другото колко хора посещават църквите ?

21

Анонимен

преди 7 години

Прочетете какво пише Авраам Ноам Чомски за това как ни манипулират с медиите за да си прокарва продажната политика Тиквара с подвластните му медии. Най-после се уплаши защото ако не вземе мерки Народното недоволство ще го помете като лавина. Защо у нас се търпи 90 ИСЛЯМСКИ ПРОПОВЕДНИЦИ ОТ ТУРЦИЯ ДА ПРЕПОДАВАТ? Всички училища изучаващи корана да се затворят. Който иска да учи да ходи в Турция и Саудитска Арабия. Дано новото правителство почисти България от тази гнусотия!! Иначе и те отлитат.

20

Анонимен

преди 7 години

А ние кога ще забраним тази отврат? Браво на унгарците. Наш Бай Муй се гърчи като чер-вей на тенекия, целуна изперкалият Ердоган по шлифера и не смее дума да каже. А исляма показа лицето си, агресивни, не признаващ християнството и прогреса, вменява им се,е всички други са неверници и могат да бъдат убивани безнаказано. Забрана на подобия на хора крайни ислямски настроени да влизат в България. Няма друг начин, разберете!! Прошка и милост, никога!!!!

19

Унгарец

преди 7 години

Защо се палите, в ислямските страни има ли църкви и защо няма?

18

Циник

преди 7 години

Швейцария забрани (след референдум) строежа на нови джамии ( но наапастта е вече там...напълниха се с чедата на Енвер ходжа) ...защо и в Унгария да не забранят! Ислямската зараза пъпли из Европа със скоросга на Испанския грип! Насилствено, и преди всичко ИЗКУСТВЕНО НАСАЖДАНИТЕ НИ - НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ , И ТОЛЕРАНТНОСТ.. водят единствено към претопяване на културни, исторически, и национални стойности! Народните "организми" вече стенат под мюсюлманската средновековна зараза. Такава е простичката исти

17

анонимен

преди 7 години

УЧЕТЕ УНГАРСКИ!ЗА КАКВО ВИ Е- КОЙ ЩЕ ВИ ПУСНЕ В УНГАРИЯ.КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВИЕ СТЕ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО СКАПАНИ ОТ УНГАРЦИТЕ.РЕЛИГИЙТЕ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ЗА ТОВА СЕИСКА ВРОДЕН ИНТЕЛЕКТ!

16

Хех

преди 7 години

Браво на унгарците, браво на Виктор Орбан и на този кмет Ашотхалом Ласло Тороцкай!

15

Андрешко

преди 7 години

Трябва да учим унгарски,защото той е истинския прабългарски език,а ние говорим славянски. Единия брат на хан Аспарух е отишъл с ордата си в днешна Унгария.

14

До18

преди 7 години

Значи ти мислиш, че Османската империя е била ориенталско гето?Ха ха ха ха, може и да е била в някои райони. Но различните й провинции не са си приличали.Що се отнася до Сюлейман, точно там не е трябвало да ходи. Знаеш какво се случва после.