53

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAА в Турция името Атила е широко разпространено. Все едно в България да се казваш Петър.

52

Анонимен

преди 7 години

Значе при Хан Аспаруг пра пра пра дедите ти са били роми-ковачи а ти сега тука коментираш Народи които даже не познаваш

51

ODESSA

преди 7 години

Имам колега унгарец който се казва Атила. Маджарите са си хуни. Толерастията унтер.

50

Анонимен

преди 7 години

И тва го твърди ПОбългарен/българеещ´се ром дошал като бежанец през 11 век по нашите Земи

49

Анонимен

преди 7 години

"Исляма трябва да се забрани в цяла Европа, както е забранен в Япония"Не знам защо тогава като бях в Япония видях действащи джамии. Хахахха!

48

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛ"Аз по стар български обичай отивам да му прасна една греяна ракия , пръжки с лук и червено вино"Сега и на българин ще се правиш, а? :)))Пръжки с лук вика... какви пръжки? Агнешки? Нали евреите не ядат свиснко. :)))Ама и червено вино вика, ахахах! А това искам да те питам, че не съм запознат... вписва ли се в кашера? :)))

47

ГУГЪЛ

преди 7 години

Хе, хе , хе .... Имам доказателство ,че не съм *** или евреин ...Мога да ти го покажа :)))) / без никакъв намек / Остани си със здраве, размишлявай над проблема кой е мюсли, *** , цар, княз и т.н. Аз по стар български обичай отивам да му прасна една греяна ракия , пръжки с лук и червено вино .....

46

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛГугъл... Суверен... е народа!

45

ГУГЪЛ

преди 7 години

До N 45 Суверен- владетел , който управлява държава ! КНЯЗ - малкият брат на царя - прав си ! В католичепераският свят е прието владетелите да са крале ..... Император е друго нещо . Цар - идва от Цезар ..../ така го пише и обясняват / В йерархията Император и Цар е по-върховно от Крал .... Нищо лично към кралете , императорите и царете ....

44

стадо племе

преди 7 години

Произходът на унгарците досега не е изяснен. Най-старата теория за хунския произход днес се отхвърля от повечето учени. Също така има почти единодушно съгласие, че угрофинският произход на унгарския език не означава генетическо родство на унгарците с угрофинските народи. Генетическите и културоложките изследвания показват като най-вероятна прародина на унгарците днешната западно-китайска област Хсинчианг

43

Анонимен

преди 7 години

Кой ли Хипнотизира тва Унгарско племе , теа се мислат за Народ с език за прачовеци

42

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛ"Не , не съм еврейн ! Прочети малко и ще видиш , че Старият завет е част от Библията !Понеже ти си много " светнат " , ще попитам : какъв е Христос , а ?"Баш си си евреин, мойто момче! :)))Не знаех, че християните се покланят на Бог Яхве. Ти сам го каза. А Христос ме питаш какъв е? Може би защото искаш да изтъкнеш, че Христос е бил евреин? Бил е семит - да... но не е сигурно дали е бил непременно евреин! Едно е сигурно обаче за Христос - бил е обрязан! :)))

41

ODESSA

преди 7 години

Гугъла, фараона не случайно ви е изгонил. Що не ви е изтрепал направо???

40

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛГугълче, потърси в гугъл какво означава "суверен". Император и цар не е едно и също, освен това. Крал и цар е едно и също. Там където си прочел (а именно Уикипедия) титлата Княз не е обяснена правилно. Думите Köenig и King не ти ли звучат малко познато? Еххх, който си е учил уроците по лингвистика... В северните народи (днешна Прибалтика, че са ги онождaли там най-вече) първата дума има значението на Цар. А що се отнася до думата Княз, тя е все едно "младият цар" и пак същия произход.

39

Анонимен

преди 7 години

браво на сърбите и унагарците че показаха на нашия боко - тиквар как трябва да се пази границата.

38

ГУГЪЛ

преди 7 години

До N 39 Не , не съм еврейн ! Прочети малко и ще видиш , че Старият завет е част от Библията !Понеже ти си много " светнат " , ще попитам : какъв е Христос , а ? ;)))) Може би е българин уважаващ и почитащ Тангра , или е германец , римлянин или британец ?????? Тук обаче става на въпрос за ЗА СЕЛО АШОТХАЛОМ В УНГАРИЯ ТИ ДА НЕ СИ МЮСЛИ ,ЧЕ ДА ПРАСКАШ МИНУСИ И ДА ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ , А ?

37

Анонимен

преди 7 години

Унгария издигна ограда на границата със Сърбия.Сърбия изпрати армията си на границата с България.Къде мислите ще останат мигрантите минали през разградения двор наречен България???

36

Генерално решение

преди 7 години

Исляма трябва да се забрани в цяла Европа, както е забранен в Япония и да се махнат джамиите. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Всяка жаба да си знае гьола.

35

ГУГЪЛ

преди 7 години

До N 36 КРАЛ - суверенен владетел , чието старшинство е по-ниско от това на ИМПЕРАТОР / ЦАР / Калоян Ромеоктон подминава титлата КРАЛ дадена му от Папата и се провъзгласява за ЦАР !!!!!!

34

Анонимен

преди 7 години

До ГУГЪЛ"Тогава идва правото на Стария завет и бог Яхве"Лека-полека ще си признаеш, че си евреин. :)И едничката ти цел е да създаваш междуетническо напрежение и омраза сред българския народ. Евреите пикaят газ от яд и злоба, че ние тук в тази държава умеем да живеем в мир векове наред, а те не могат, защото колят и бесят.