27

Жибор

преди 7 години

Този здравен министър е саботьор,поставен от Масковский челавьек Иван Костовский да срива авторитета на правителството и да работи за червената агентура,като тревоже населението с най-различни глупости. Ако не беше саботьор,щеше да въведе отпечатъци само за частните болници,които до една са в ръцете на крадливи ком-унаги или ту-рци!

26

Шабан Шаулич

преди 7 години

До ТърпеливТе там отдавна ни бръкнаха...

25

Активист на БКП

преди 7 години

Истината е,че беше спряна още една грандиозна герберска далавера !

24

Търпелив

преди 7 години

Разболяха хората, не ги лекуват, сега им искат отпечатъци и следващото кое ще е? Бъркане някъде откъм гърба ли?

23

Търпелив

преди 7 години

Toва е с цел контрол и унижение на болни хора.

22

Анонимен

преди 7 години

само като гледам снимката и се вижда изражението : "Българино ВЯРВАЙ МИ ! Ся добре ще ми падне тази обществена поръчка. И всеки по своему после."

21

Анонимен

преди 7 години

само за ваша информация, пръстовите отпечатъци се крадат по-лесно дори и от най-лесната кражба. Този който ги е въвел или му е платено да лъже или е излъган или е просто глупав. Това дали лична карта или пръстов отпечатък искам да го попитат какво променя ? Съвсем ясно е, че НИЩО. На мен лично ми личи, че на тези които са им потрябвали личните ни карти им е трудно така и защо да не си улеснят работата, че да минат на отпечатъци ? няма лошо, само че как ни лъжат не е истина, а де да беше само то

20

Анонимен

преди 7 години

Съгласен с 19 хем частни хем работят със ЗК и си доплащаш от 1000лв нагоре или нещо е сбъркано в цялата система защо цената за клинична пътека е една а в частните болници трябва да си даплащаш ,може би защото е недофинансирано здравеопазването и реалната цена за труд и консумативи е тази в частните болници затова при т.нар държавни те не са такива защото са самостоятелни търг.дружества са в дългове защо ще са в дълг ако всичко е реално заплатено

19

anonimen

преди 7 години

болниците източват здр каса не с отпечатьците а с измислени диагнози искьпоструващи и ненужни изследвания

18

Исти

преди 7 години

Щом отпечатъците са спирачка,въведете ги само за частните болници и ги отменете за останалите. Именно частните болници източват НЗОК- не останалите! Ударете частните спекуланти- не може у нас да има повече частни "болници,отколкото в Германия!

17

Nadia Nikolova

преди 7 години

Само така,не им се давайте на комунистите!

16

Анонимен

преди 7 години

До сминдух енд чесънЕ то всеки си прави сравнение по себе си.То ти като си крадлив ,значи и другите са такива. Е бе то май всички от РБ са като теб.

15

Наистина смър диш,

преди 7 години

Нацията ли била крадлива казваш,още-престъпна? Ти явно си от тия дето "нищичко не откраднаха от тази държава и народ".Яж си чесъна на село,че осмърдя ефира! Ако и краката ти разнасят същия аромат....Переш ли си чорапите или ги киснеш в сминдух? Мама мия и аромати.Порът ряпа да яде пред тоя...

14

Анонимен

преди 7 години

Шарков това приемната на затвора ли е?Там ли даваш отпечатък. Крайно време бе.

13

Shark

преди 7 години

До skatelite. най-големите андрешковци са в Брюксел

12

factotum

преди 7 години

Айде и ти в прокуратурата да пишеш показания, ***!

11

сминдух енд чесън

преди 7 години

При толкова крадлива и престъпна нация като нашата е необходимо и нещо повече от пръстов идентификатор.Подкрепям напълно Москов.,затова ,че се опълчи на мафията в здравеопазването,Доказателство ,че е прав са сегашните му проблеми с "правосъдието"

10

До 6-тия

преди 7 години

До Анонимен Прав си! Моят декодер ми излезе "много евтино".Развали се на седмия месец и ме вкара в нови разноски.Наложи се да си купя нов телевизор.Така е с всичко останало.МагистралКИТЕ,санирането,ремонтите.Важното е,че ГЕРБ упорито работеше "за нашите интереси".Държавата е стабилна,безработицата,гладът и болестите-също."Благодарете на ГРОБ"на следващите избори!!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Значи ние трябва да правим компромиси с правото да защитим личните си данни, за да се противодейства на крадливи лекари? Малко *** система...в Европа здравно-осигурителните карти са с чип и снимка на осигурения - четец в кабинета и болницата отчита къде и за какво си бил, а снимката гарантира, че не се явява дядо ми с моята осигуровка.

8

Лелеее..,

преди 7 години

МЗ отново застава зад изпер калия си министър.Излиза,че са тотално безпомощни да се справят с проблемите и правят всичко против интереса и здравето на хората.Няма ли кой да грабне голямата метла и да измете тая прес тъпна *** из министерствата? Защо залогът на управляващите до сега ГЪРБависти винаги е против интереса на българите? Защо доубиват и без това болната ни нация? СЪД И ЗАТВОР за тия изедници!!!!!!!!!