47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Да, здравната система и поделенията и имат проблем, голям. От 2003-2005 сега спечелилата поръчката за 450 х. лева фирма(това е само за системата, продажбата на апаратчетата, за което и е дадено право само на нея е големият приход), и май нейната "конкурентка" са правили пак по поръчка на МЗ "информационна система". Да сте чули как действа? От една болница в друга и по джипита не можеш да намериш данни за пациентите! Ха, ха! Но това не се "контролира"!!!

46

Анонимен

преди 7 години

До PhengeneiТочно така - лекарите и болниците да дават пръстови отпечатъци!

45

Анонимен

преди 7 години

До SandoКой кpаде бе,мyxъл. Пациентът ли, та той да слага отпечатък? А в Лондон, Париж, Виена, Рим, сигурно като ходят на лекар ги карат като престъпници да слагат пръст? А сравненията ви с камерите, с отпечатъците в МВР са върхът на умствената ви дейност. Ми няма ли камери в болниците, бе! Не си и помисляйте да обжалвате, че така ще се разсмърдят далаверите ви, в т.ч. и за избора на фирма (от две - менкащи се в годините) та ще ни трябват противогази а не "АВТЕНТИФИКАТОРИ". Ба си думата!

44

Анонимен

преди 7 години

Ей, спрете идиoтичните доказателства."Идентификаторът е механизъм за контрол и ефектът от него е видим". Кого контролирате и как, бе Шаранов! Болният на операционната маса, облещен, изчислява и регистрира, какво му правите?! Скача и лепва пръста! Смешно жалки далавераджии. РекeтьориТъn е изводът, че хоспитализациите са намалели, в резултат на "пръста". ДОФТУРЕ-Е, по-малко са, щото СПИРАТЕ хората от лечене, и ги бутате към Оpландовци. И постъпленията са по-малко, точно затова. А хората болни-и-и

43

Анонимен

преди 7 години

Хайде към килиите цялото МеЗе! Пръстови отпечатъци, бартерчета с ваксини, трупове по цигарените кутии - харчите грешни пари и крадете, народът измира и емигрира!

42

(-_-)

преди 7 години

Мислех да им направя един от отпечатък от орган, ама айде от мен да мине - ще ги пратя само на майнaта.

41

Sando

преди 7 години

Имаше времена когато лаехте и за камерите, че нарушават човешките ви права, а сега сами си ги слагате в къщите. Помня 2008-*** имаше стачки, че се слага камера при СУ, по същото време в Лондон имаше 3 милиона камери. Ако със системата за пръстов отпечатък, ще спрът да крадат, аз съм съгласен. Не като отида на лекар с платени здравни, юак да ми искат пари на ръка. Българския съд пак доказа, че не работи в интерес на обществото.

40

Ala_Bala

преди 7 години

Шарков с ББ поемайте докато време към братя Галеви!

39

Анонимен

преди 7 години

ДОКОГА НЕКАКВИСИ ПИЯНИЦИ И СЕКАКВИ ОТРЕБКИ ШЕ РЕШАВАТ САДБАТА НА ЦИЯЛ НАРОТ ТОЛКОВА ЛИ ПРОСТИ ПРАВИЯТ ХОРАТА ТИЯ КРАЦИ.

38

Анонимен

преди 7 години

Nikskvi prastovi otpe4atazi nie imane li4ni karti v eu strani nama otpe4atazi tova sa dakaveri tehnika sa da si napalnat dobovite moskov scharkov i dr marsch tia otpe4at naschini bg narod ne gi iska ne isks i turski vaksini dalaveri ne iska i turski sobstvenizi na bolnizi gerb e vinoven sa baludni4evata dalavera na modkov scharkov i dr o4astvali v otpe4atazite dalaveri lekuvaite ka4estveno horata a ne op bes da ima sa kakvo

37

Анонимен

преди 7 години

До Активист на БКПНикаква далавера не е спряна. Парите ги "усвоиха". Спряха само подигравката с българските граждани, които заради това, че им се е наложило да потърсят медицинска помощ, бяха приравнени с престъпници.

36

Анонимен

преди 7 години

Не , г-н Шарков, още не са се научили как да заобиколят тази скъп простотия. Иначе е доказателство, че не упражнявате никакъв контрол. Само сочите с пръст

35

Анонимен

преди 7 години

и той сигурно е в далаврата, едни устройства още чакат да бъдат продадени на аптеки и лични лекари

34

Елементарно Уотсън

преди 7 години

Шарко-парко, колко галагани гушнахте с оня другия с безумния поглед за идиотските устройства за сваляне на пръстови отпечатъци дето докараха и хора и болници до лудост. Има хиляда други начини за контрол и предотвратяване на фалшивите хоспитализации, ама нали някои ваши хора трябваше да се нагушат. И двамата сте за пръстови отпечатъци и приемане в тази институция в която наистина има нужда от снемане на отпечатъци.

33

гтф

преди 7 години

идентификатор - да, пръстов отпечатък -не, незакнно е, ние не сме престъпници

32

Radiol

преди 7 години

Iskate doktor - zadaljitelno davate prastov otpechatak i krav za proba.:-)

31

Phengenei

преди 7 години

Lichnite karti i pasportite kakto sa s otpechatak, taka i zdravnata kasa - s otpechatak i s zdravna karta! :-)Koito barka s ratsete si v publichnite solidarni bg narodni pari, triabva da e vidim, iasen i razpoznavaem ot bg narod. :-)

30

проценти

преди 7 години

На Москов и заместниците му смартфоните им са по-умни от тях!

29

Анонимен

преди 7 години

Това е една от най-големите мърс..тии, които се сътвориха. Напълно противозаконна, неморална, неетична системата за отпечатъците, родила се в мозъчния недоимък на някой нещ...ик или поръчана от някого от чужбина. Заради неизрядните болници, ай сик.., тези да ги разправя на м... си

28

Анонимен

преди 7 години

Баси крадливата нация. И кенефите трябва да ги направят с пръстови отпечата и че да не крадат тоалетната хартия и сапуна.