19

Василев

преди 7 години

Контрола над медиите и съдебната система????!!!!???!!!???!!!Защо??????????????????????????????????????????????????????????Селяни, може ли да мислете??????????????????????????????????Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

18

цици цачева

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАне се притеснеявайте.........

17

нали

преди 7 години

До Анонимен 22Българските *** веднага се разпълзяха щом става въпрос за омразния им ЕС.

16

Анонимен

преди 7 години

Руските *** врднага се разпълзяха щом става въпрос за омразния им ЕС.

15

Патриот

преди 7 години

Същият този убавец на снимката Юнгер ли е Сингер ли е беше казал най открито"Никакъв демократичен процес не може да обезсили решениеята на ЕС'Ехей че тия даже не крият кви сатрапи са ,открито ни го заявяват в очите!

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

САвеЦки сАюз - Европейски съюз... - нямат база за сравнение...

13

Хм

преди 7 години

Евросъюза си беше много добре,докато беше само икономическа организация!Опитите всичко да се командори от Брюксел,а в последните години и от Вашингтон през Брюксел просто го скапват!Нищо чудно някой ден(недалечен) да даде фира.Не е добре,ама щом се е тръгнало по тоя път....

12

Анонимен

преди 7 години

а защо полша,унгария,българия,румъния...трябва да се съобразяват винаги с германия? ние какво, колония ли сме? ЕС на германия ли е?

11

Анонимен

преди 7 години

Бай Юнкере, ЕС на пепитата ли е само,или нормалните имат право на глас!Няма по гнусно нещо от дъ рт Педро !

10

Анонимен

преди 7 години

Е БАЙ ТОШО, ПО ТВОЕ ВРЕМЕ СИ БЯХМЕ ПАК ПО БЕДНИ ОТ УНГАРЦИТЕ И ПОЛЯЦИТЕ КАКТО И СЕГА. ПРИ ТЯХ НЕСЪЩЕСТВУВАХА , ТЕ КЕ ЗЕ СЕ- ТА

9

Анонимен

преди 7 години

Та какъв е този прословут член 7, дето държавите не искат да го изпълняват и Юнкер плаче по медиите? Да не би да е за "бежанците", насила вкараните като стадо мигранти за промяна на етническия състав на континента и подмяната му?

8

Анонимен

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТРусия ли е алтернативата бе Педро? Или Турция?

7

Анонимен

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТИ какви са ти алтернативите бе *** червен?

6

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ако не са парите от Юнкеер и ЕС....ше лъскате бастуна на Путин с език.Не ставате за нищо ,бе....ха,ха,хаааааааааа...Нали Станишев и Опустошареца ги видехте , как публично се ***..??!!!!Пак ли искате...??!

5

хммм

преди 7 години

Много силно го засегнало изявлението че били против хомoсексуалистите...ами много ясно ако дойде някой нормален на власт в тая прокажена Европа ще излязат снимки и на твоите любовници сигурно. То ако си нормален никой няма да те остави да дойдеш на власт през 21 век в Европа и всеки който е такъв трябва да бъде нарочван за луд и против законите на човека. Преди 2000 години Европа беше същата само че тогава се шокираха от "ненормалниците" които твърдяха че земята е кръгла и ги горяха на клада.

4

Анонимен

преди 7 години

Лесно е да мачкаш политици като Борисов, които за едно потупване по гърба са готови да продадат и майка си.И е трудно с политици, за които националните интереси стоят над всичко.

3

Бай ви Тошо

преди 7 години

ЕС се оказа едно недоносче!

2

смЕх

преди 7 години

Закривайте *** в този му вид обслужва само определени кръгове и брюкселските лентяи на хората им трябва друг съюз в който да се чуват техните гласове.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако продължава в този оправдателен тон, нищо добро не ни чака.