79

юнкер

преди 7 години

А,специално искам,да похваля наш Бойко той ние е за пример по послушани.

78

Анонимен

преди 7 години

Европа вярва , че прехвалената стока е стока . Ние не вярваме .

77

www

преди 7 години

А ЗАЩО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ПРОСТОТИИТЕ НА ЕВРОПА..

76

Анонимен

преди 7 години

Багодарение на Юнкер ЕС се превърна в един гнусен халифат, сборище на изнасилвачи и наркомани.

75

Анонимен

преди 7 години

Тоя извратен ли ще ми говори за ценности.

74

Брексит

преди 7 години

ЕС вън от Балканския п-ов.

73

Анонимен

преди 7 години

Тоя не разбра ли че никой не е длъжен да обича китайците, валонците и левите. Пратете го моля ви в Сирия там какво става с гейовете ако занете, нека замине и се грижи за тях то е много лесно да плямпаш от една трибуна.

72

Анонимен

преди 7 години

Тоя селски каскет ли ще се меси във вътрешните работи на суверенните държави.

71

Анонимен

преди 7 години

Юнкер е в шок свободните и демократични народи не искат да им се налага диктатура. Въпроа е какво прави тоя клоун на върха на ЕС няма ли някой Пиночет там да му направи още една дупка в кухата кратунa.

70

Кака Пена

преди 7 години

До Анонимен Добра забележка. Аз също нищо не съм чела по този повод. Значи като им изнася го публикуват, а като не им изнася - пълно мълчание...

69

Анонимен

преди 7 години

До РадостинРадуковпише се ИЗСРАЕЛ

68

Тихомир Томов

преди 7 години

една бутилка финландска водка и ще му мине !

67

Анонимен

преди 7 години

Що за намерение това - свободната общност на свободни и суверенни държави да иска да са справя със свои членки, защото проявяват естествената човешка способност да мислят критично и да взимат благоприятни за себе си решения!!! Това се нарича тоталитаризъм, бай Юнкерчо!

66

Анонимен

преди 7 години

Лицемер! Авторитарен е самият ЕС с безумните си резолюции против интереса на европейските граждани. Защо само 3 вестника пуббликуваха обръщението на папата за повече предпазливост и сдържаност към приема на мигранти и препоръката му държавите да се съобразяват с реалните си възможности за техния брой и да избягват гетоизацията, защото ще доведе до дълбоки плотически последици? Нека коментира този призив на папа Франциск, ккато и предишния - Бог е създал мъжа и жената и няма друг пол.

65

дрън та пляс

преди 7 години

Ако китайците дадат няколко атомни глави на украйнците и ще матират майката оня псевдо православния цар от москва да си развява магарето на воля из европа та щом в северна кореа може що не и тука , те и сега си имат ракети само атома липсва , честита нова година сибирски мизерници.

64

dali

преди 7 години

Този ли пращаше рисувани сърчица на Баце. Аз лично бих се чувствал неудобно, ако друг мъж ми изпрати сърчица. Останах с убеждението, че Баце дори се хвалеше с това. Отврат.

63

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБяха роби на БКП 56

62

Сп???нс

преди 7 години

Много ме кефи ЕС - това да имаш собствено мнение е недемократично - каква е разликата с цензурата през времето на соц-а ?

61

криво разбрана

преди 7 години

демокрация.''В някои страни има отклонения /от демократичните норми на ЕС/ и не знаем докъде ще ни доведе това".Много неща незнае господина. Иска всички да мислят като него.Впрочем какви са тези демократични норми? Да търпим и се съгласяваме със всичко за което европейските лидери размахват пръсти и юмруци налагат наказания и незнам още какво?ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ИЛИ Е КРИВОРАЗБРАНА" ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ"

60

Василев

преди 7 години

Селяни, сега искам да се отпуснете, утре да отидете до урните и да узаконите новия президент, защото изборите си ги нагласяме, но ако няма гласуващи , не може да ги отчетем като редовни!А в понеделник с пълни сили ще трябва да дадете своя дан към МВФ и СБ, защото от лихвите и заемите никой не се е спасил на живия живот!Царецата Майка от МВФ,СБ,ФЕД, трябва да се чувства комфортно, да снася златни яйца, да финансира ИД и да организира преселническите орди към България!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!