8

ужас

преди 7 години

Новина от преди малко,Кристалина Г е подала оставка като комисар,и ще е кандидатура на ГЕРБ за втория тур на изборите ......

7

Анонимен

преди 7 години

Как кой ще бъде първи? Ген. Радев разбира се! Може ли да се сравнява летец изтребител с Цецка стругарката.

6

33

преди 7 години

Не знам кой ще спечели изборите, но ГЕРБ правят гаф след гаф. Днес те заявиха на военните , че не трябва да взимат 20 заплати при пенсиониране и не заслужават парите си. Толкова ли са ограничени тези хора умствено да вкарат в този цирк Атака и военния министър. Министър Ненчев след днес трябва да си ходи. Интересното е , че този гаф никъде не се споменава. Всички медии работят за ГЕРБ. Всеки ден те доказват , че са неграмотни и единствената им цел е да работят за егото на ръководителя си .

5

Анонимен

преди 7 години

И аз се радвам, че се задава референдум, но за съжаление исканията обслужват мафията, която си има канали да се финансира, а малките партии и независимите кандидати не биха могли да оцелеят, ако се приемат исканията. Ама всеки народ си заслужава политиците - сега някои ще гласуват за мажоритарни избори и за орязване на субсидиите и после ще се чудят защо политиците са станали още по-зависими. Колкото до Слави - откъм право са неграмотни в екипа му, исканията са против нас, но има добри песни.

4

Анонимен

преди 7 години

Хората тъкмо се усетиха, че не искат Боко и си мислят, че иде краят на старите муцуни, а измислиха легален начин всички мутри на прехода пак да ни управляват. Ако изборите за Парламент станат мажоритарни, край с надеждите. Пропорционалната система е все още от времето, когато имаше добри юристи и мафията не беше стигнала дотам да махне и тази последна защита. Сега, ако ги направят мажоритарни, няма КОЙ да ни е проблемът, понеже всички в Парламента ще са точно толкова зле и те.

3

Нещо не ви се иска,а

преди 7 години

Смятайте с колко води Радев щом едва с половин уста признават, че е напред пред Цачева!!!Колкото и да не й се иска на шайката Герп генерал Радев ще стане президент!!!И това е най-малкото , което можем да направим при всички безобразия на Боко и компания!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се напъвате и да ви се иска тези избори ще ги изгубите.....на хората им омръзна Оз безхаберието и бездействието на тази държава.......

1

Членска карта №7

преди 7 години

На айрян да стане мозъка на тиквата дето е натресла тъпата реклама на този суругат, наречен кисело мляко!!!!