28

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нека кажат кой ще подкрепи генералчето на балотажа... - никой не се връзва на игричките на БСП...

27

Анонимен

преди 7 години

До НАЙДЕНОВне предизвиквай другите ***, да не победи Пищова в нета, как ще го убеждаваме после, че не е.

26

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

БСП И НИНОВИЦАТА ---ПОДКРЕПЯТ НАВЛИЗАНЕТО НА МИГРАНТИТЕ В ЕС И БЪЛГАРИЯ!!!ВЕЧЕ ТОВА ГО ГЛАСУВАХА В БРЮКСЕЛ!!!!ВРЕМЕ Е ПЕНСИОНИРАНИЯ ГЕНЕРАЛ---ДА НАПУСНЕ НАДПРЕВАРАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!НИНОВА И ген.РАДЕВ ---ЛЪЖАТ БЪЛГАРИЯ!!!!БЪЛГАРИ........*** , ПАК ВИ ПРЕКАРАХА...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

25

полиглот

преди 7 години

До Костадиноващо, да си намира някакво занимание между ветото? нито ще го канят някъде, нито някой ще идва, най-много до Казахстан да го разходят, все ще се справят преводачите някак там с крака, ръце, кимане, усмивки, както дойде.

24

ценности

преди 7 години

До Анонименевроатлантически - сметка в Швейцария и няколко офшорки тук-таме, вила в Гърция или още по-добре, Кеймбридж или нещо подобно за децата, титла "сър" за внуците.евразийски - метан пред султана за черпака на казана, половин година почивка в Анталия до шезлонга на Надето, децата касманавти в Масква или шефове на разни организации, банки, фирми, каквото им иде отръки, внуците преподават английски в Китай за хоби.

23

Анонимен

преди 7 години

Така ли за толкова години веднъж не ми уцелиха телефона бе тия социолози.Само от банки и брокерски компании ме нацелват.Галап-малап Сова-мова,все едни и същи г...а сте.

22

Той е!

преди 7 години

Радев!!!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Много странна работа! Как така разбраха, че Цачева ще стигне до балотаж, та започнаха да гадаят неговия изход? Ами ако не са познали? Голямо плащане е паднало, но накрая ще връщат ли парите. Социолозите си мислят, че лъжат електората, но ще се окаже че са лъгали кандидатите и техните поддръжници. Интересно става!

20

38 - продължение

преди 7 години

Осъдени са от български съд в резултат на дело, заведено от истинската агенция "Галъп" и нямат право да ползват името й. Но също така се подчертава, че те продължават да ползват това име!

19

Костадинова

преди 7 години

Президента трябва да знае поне още два езика

18

Необходимо уточнение

преди 7 години

В коментар 35 явно се говори за книгата на чл.-***. проф. Емил Хорозов, публикувана през 2013 г. под заглавие "Проектният бизнес и ограбването на науката. Наръчник на управляващия мошеник". Там наистина се акцентира върху факта, че Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, известни като "Кънчовците", продължават да огласяват някакви факти, които се представят като резултати от техни социологически проучвания и за целта неправомерно се представят като "Галъп", въпреки че са осъдени от реалната "Галъп"......

17

детайли

преди 7 години

До сминдух енд чесънда, ама някои освен с Източния, са съгласувани и със Западния фронт

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен/оф, няма оправия, пак са платили стотинки на лапетата и ди.ванетата са ги занесли за разпалки вкъщи/отиваш в най-близкия офис на БСП и учтиво молиш да ти дадат десетина плаката и стотина брошури за квартала, като предварително уточнят къде може да ги лепиш, че сурвакат после от Общината

15

Чакай малко!

преди 7 години

Какво точно се разбира под "Галъп Интернешънъл"?Реалната агенция "Галъп" преди време осъди в български съд "Кънчовците", които използват нейното име и редовно сервират на българското общество резултати от свои уж-проучвания. Особено активни са по време на предизборни кампании.Не много отдавна, този факт беше изрично изтъкнат от известен наш професор, който публикува в отделна книга резултатите от свое изследване на тема "Проектният бизнес - наръчник на овластения мошеник".

14

сминдух енд чесън

преди 7 години

Опцията "Не подкрепям никого " ще трябва да оправи тотото и да изглади грешката от проучванията на социолозите,въпреки че всички кандидати с малки изключения практически са създадени и моделирани в силните години на БКП

13

Анонимен

преди 7 години

И в квартала, в който живея липсват агитационни плакати на Радев. На мен агитация не ми е нужна. Като гледам колко помия се излива върху него, сигурно е свестен човек, за това се страхуват. Вече съм решен. Ще заложа на него. РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ.

12

тукаима туканема

преди 7 години

според социолозите попитахме сто човека, печели новото квадратче "Ег.ати избора", но от Столипиново до Максуда все ще си изберат един да отвори шампанското, все пак да изчакаме деня за неразмисъл, може да изскочи нещо за впечатляване на масите

11

Анонимен

преди 7 години

Хора, не гласувайте с "не подкрепям никого".Това е капан.Гейберуги.те ще си присвоят гласоветв ви.

10

смЕх

преди 7 години

Нещо си било неясно аз като гледам всичко е ясно стрина в трета глуха ,а тиквата да пише оставката си поне така казваше когато се правеше на мъж.

9

Анонимен

преди 7 години

Хора осъзнайте се нито ГЕРБ нито БСП са алтернатива и при едните и при другите олигархията и мафията са на власт.БСП дори вкараха два пъти във властта царете на кражбата ДПС.Вижте до къде ни докараха двете партии в доходите които са най важни: В Румъния са 27% по високи, в Сърбия 32% , в Македония 19% дори Албанците са с по високи. Най бедни сме в Европа.МИСЛИТЕ нужна ни е алтернатива.