12

Василев

преди 7 години

Националната сигурност на България е пряко зависима от стабилността на турската държава!Турция е велика сила и няма да допусне неконтролирани бежански орди към своя приятел и съсед България!Бългаприя знае кои са националните приоритети и няма значение какво пише в чуждата преса и какво мислят бюрократите в Брюксел!Русия е на колене, Путин падна на унизително пред великата турска икономика и започна да мрънка за алъш-вериш ,за да си продават горивата и ядрени инсталации!Агент Хък Лоъсър!ЦРУ!!

11

Анонимен

преди 7 години

За да ви е лесно и да не ви се налага да гадаете,винаги се вслушвайте във коментарите на Осман Октай.Няма врачка няма баячка която да дава информация с точност 99.9%.

10

анонимен

преди 7 години

Не се и очакваше друго нещата бяxa ясни още в самото начало

9

Анонимен

преди 7 години

До Тирчина Амониевата селитра е тор , ако незнаеш , най - обикновенна тор. Значе според теб всеки фермер , който има бензин за трактора и тори е терорист , така ли ? Като заловиха бензина и торта , които ги има във всяка ферма , заловиха ли детонаторите? Без детонатор няма бомба моето турче , само с кибрита гори, експлозия няма, ясно ли ти е. Ей , тва ердоганистите сте умни колкото *** и злобни като бясни песове.

8

политическа проза

преди 7 години

другите държави нямат избор, едни се чудят как да нахранят десетина милиона търтеи за сметка на работещите граждани в угода на "великите" планове, другите им свършили лимоните и доматите, а Сочи не било като юга. и както обикновено интелигенцията беше натикана из диарбекирите да ги ядат патканите и едни други да се ядат, щото там човек съвсем се губи. дано няма от нашите заблудени за турци наивници, дето за едни шалвари с омраза напуснаха България за да служат на чужди интереси

7

До Василев

преди 7 години

Ти си един жалък *** наду.ил се на сорос и в това се състои още по жалкия ти живот.

6

Пиер Задорян

преди 7 години

Ей сега е моментът турчин да роди извънматочно! И афтоматично Нобелова премия в областта на медицината ;))))

5

Анонимен

преди 7 години

ами ако се окаже, че превратаджията си ти ?какво става с куката тогава ?

4

Анонимен

преди 7 години

Ердоган и Бойко не може да са приятели,Бойко се превърна във слуга на Едроган,Бойко е никой,той е един комплексиран страхливец.Ердоган и Путин кроят шапка на България като Ердоган ще окопира част от България а другите части ,това вече не е и тайна,днес Ердоган заяви в прав текст ,че ако кюрдите отцепят част от Турция то Турция ще отцепи част от бившите си градове във ЕС,анадън му другари ? Някой да ви каза нещо днес по новините за това ???

3

Анонимен

преди 7 години

Хващаш кука за месо, един брой от ония големите, на които висят цели телета. Пъхаш куката, откъм гърба, между две ребра на превратаджията. Вдигаш превратаджията, с помощта на съответната макара, над земята, така че да увисне на куката в гърба си и да се гърчи максимално дълго. Снимаш това и го пускаш в кинопрегледите преди филма да гледат всички.

2

Анонимен

преди 7 години

Бойче, виж си приятелите.

1

Анонимен

преди 7 години

НЕ