32

по света и у нас

преди 7 години

До Анонименне се притеснявай, и в чуждите форуми разните съседи решават нашите и на целия свят проблемите. само в корейско-японските не се намесвай тия дни, че много са се накокошинили.

31

Я, па Я

преди 7 години

Путин е велик. Полека лека Ще разбие НАТО чрез Турция, ще обвърже Турция с енергични проекти и ще набие клин между Турция и САЩ. Помнете ми думата, че руския орел ще кълве мъртвото тяло на Турция. Това вече е правено веднъж през 19 век. На руския посланик граф Игнатиев са му казвали "Истинския Султан на Турция" заради близките му отношения със Султана. Всички знаем какво се случи с Турция после.

30

Западноевропеец

преди 7 години

Понеже в кината вече е излязъл филмът "Тролчетата" исках да се обърна с едно специално обръщение към руските ТРОЛЧЕТА в този сайт!SHUT UP, TROLLS! NOBODY CARES WHAT YOU THINK! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

29

смЕх

преди 7 години

Този въпрос не трябва ли да се зададе на тези с ценностите по европата и брюкселските лентяи то издевателствата не са почнали от вчера ,ама те "горките" от къде да го знаят .

28

Анонимен

преди 7 години

ЦЕНТЪРА НА ООН ТРЯБВА ДА Е В МОСКВА

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАМИ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЦЕНТЪРА НА ООН ТРЯБВА ДА Е В ЕВРОПА И В ДРЕВНИЯ КОНСТАНТИНОПОЛ НАЙ-ДОБРЕ

26

Анонимен

преди 7 години

А вчера Ердоган се изцепи, че Истанбул трябва да е център на ООН, щото ценностите на ООН били ценности на Турция... и какви ли не още тъпотии наприказва.

25

Анонимен

преди 7 години

АКО НЕ Е РУСИЯ, ИЗРАЕЛ ЩЕ СТАНЕ НА ДЮНЕР

24

КЛОУНИ ОТ ИЗРАЕЛ

преди 7 години

МНОГО СА СЕ НАПЪНАЛИ ЕВРЕЙСКИТЕ ЛАЛАДЖИИ, ДАЖЕ СЕ РАЗМИРИСАЛО

23

Западноевропеец

преди 7 години

Срещат се руснак и турчин. Турчинът се хвали:- Ердоган мачка народа ни и налага на всички да носят бурки. Навлезе в Сирия и изби няколко десетки кюрди. Нашият президент е голям диктатор!- Нашият е по-голям! - отвърнал руснакът. - Той самолично е причината за войните в Близкия изток и в Украйна. Той бомбардира цивилното население в Сирия и използва забранени оръжия. По-голям диктатор е и от хитлер. Хитлер е маправо като невинно дете в сравнение с джуджето!

22

Анонимен

преди 7 години

английската клоака с петолъчки дойче веле

21

Анонимен

преди 7 години

Не несъм изненадан,защото съм сигурен,че всичко се прави след сериозен анализ.Всиички много ги "боли"за турците,а защо никой не реагира за убииствата в Сирия и Ирак? Тук мноого коментари ами ние в България,една малка държава с 20 и нагоре кандидат "преЦеденти"смях за целия свят,а решаваме проблемите на съседите.

20

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДРУГАРИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСЯКА ПОРЕДНА НАПИСАНА ОТ ТЯХ ПРОСТОТИЯ ЩЕ ВЛИЯЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ГЛУПОСТИТЕ ДРУГАРИ. НИКОЙ. ТУРЦИТЕ СИ ХАРЕСВАТ ЕРДОГАН, БЪЛГАРИТЕ ХАРЕСВАТ БОЙКО А ВИЕ ВЪРВЕТЕ ПРИ ТРОЦКИ В АДА ДА ВИ *** РОГАТИТЕ.

19

Анонимен

преди 7 години

в дойче веле са само комунистически *** никой не им вярва

18

Анонимен

преди 7 години

Преди пет шест години Осман Октай дълго време подсказваше в прав текст ,че олигархичен кръг около сараите се кани да фалира банка за да прикрие кражбите си,Окрадоха ли КТБ ??? Днес Осман Октай пророкува ,че сараите с център Москва и ДОСТ с център Анкара се мъчат да дестабилизират България и турските военни части ще нахлуят да окопират част от териториите ни.

17

Анонимен

преди 7 години

ДО ВАСИЛЕВ ПРОПУСНА ДА СПОМЕНЕШ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ОТ МИЛИАРДИ В ИКОНОМИКАТА НА ТУРЦИЯ.

16

Анонимен

преди 7 години

До турчина При това бомбата се прави с нафта, не с бензин, 1 към 4 , смятай си сам на 157 тона колко нафта трябва , освен детонаторите. Аман заман от неграмотност.

15

терористаМеркел

преди 7 години

До Василевейджънт Анаконда, поднови ли си визата!

14

Анонимен

преди 7 години

Опитит е за забременяване на мъже продължават ли?

13

Млад Политик

преди 7 години

Турция не се различава от другите дивашки ислямски страни. Там не са хора. Висшите сили отдавна трябваше веднъж завинаги да приключат с тия д.ваци, за да може жените и децата да имат бъдеще и развитие. Защото от малки децата в турция развиват някакво заболяване.