52

тя

преди 7 години

Западните мухльовци не смеят да гъкнат на ердоган!Защо не защитеват човешките права в Турция? Тоя луд ще избие всички демократично настроени хора!

51

тя

преди 7 години

Меркел , защо неозапти своя любимец? В Турция стават "чудеса" , а *** да не си там!

50

Anonimen

преди 7 години

До 64 .Първо върви да видиш стандарта в Турция и тогава направи коментар.

49

Anonimen

преди 7 години

Amerika i zapada stoyat zad prevrata.Edin amerikanski general cakal v nosta na prevrata da mu se obadyat ce praitelstvoto epadnalo.Iskaha da napravyat i Turciya kato Siriya no razvaliha igrata im Sega balvat laji podgotvyat obstestvenoto mnenie.

48

пучът инсцениран

преди 7 години

Ердоган сам инсценира този опит за преврат ! Неговите хора ,които инсценираха така нареченият опит за преврат остават в сянка ,а невинните генерали и полковници ще ядат бой в занданите и ще бъдат принуждавани да казват ,че Гюлен им е наредил да организират преврат като за това ще им бъдат обещавани по-леки присъди ,например не доживотна или смъртна присъда ,а само 10 или 15 г. затвор ! Затова и този така наречен опит за преврат трая само няколко часа и уж пучистите се предадоха !

47

Анонимен

преди 7 години

Щом кръстоносците недоволстват значи всичко е наред.======================"Наред" е - по средновековния, османски, касапски, манафски "ред". Турците по-напред не можете да отидете в развитието си.

46

анонимен

преди 7 години

не е имало никакьв преврат в турция това е борба за пари и власт на двама имаминастоявам за межд наблюдатели в турските затвори има ли живи хораердоган на межд сьд за геноцид срещу глупавия си народ

45

К

преди 7 години

Ердо ли ходи да ги обслужва ?

44

Анонимен

преди 7 години

Там винаги е имало изевателства.Това им е в манталутета. Но сега има и допълнитвлен сарказъм.Датата, след която те се засилиха бе обявена от Ердоган за национален празник. По-голямо издеватешство от това няма.

43

Анонимен

преди 7 години

Колко добре звучи нали ? Като песен на славей, но не бързайте преди Ердо има други дето ще си ходят или платят.

42

Киряк Стефчов

преди 7 години

Господа, тук се води пропаганда против "нашият "стратегически партньор", Негово Величество Падишаха"! Аз напускам!

41

Turk

преди 7 години

Germancite da si gledat svoqta si ko4ina. Taq nqkoy tur4in da gi e pital kakvo mislqt 😀

40

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До GaribaldiБРЕ, БРЕ. КОМУНИСТ КОЙТО СИ Е СПОМНИЛ ЗА ХРИСТОВАТА ВЯРА? ПОКАЙТЕ СЕ ДРУГАРИ. ЗАЩОТО МНОГО ЗЛО ИЗВЪРШИХТЕ.

39

Анонимен

преди 7 години

ВИКТОР ОРБАН Е НАЙ-ОБИКНОВЕН АНГЛИЙСКИ ЕКСКРЕМЕНТ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ИЗЧИСТЕН ОТ ЕВРОПА.

38

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко месеца Дългия нямаше намерение изобщо да прави такъв концерт- тогава когато се събраха 700-те хиляди подписа за референдума. И гостува на Сашо Диков и Сащо го пита: Добре , ти знаеш че ще те прекарат тия от КС..тази каста с този референдум. Какво ще правиш? Сави го поглежда и му вика: Изглеждам ли ти на човек, който може да бъде прекаран? Сашо: И какво правиш ако ти орежат точките? Митинг пред парламента ли ..така да се каже?Слави се замисли и казва: Виж това ми хареса...

37

Анонимен

преди 7 години

АБЕ КАКВО СТАНА С ТЪПИЯ УНГАРСКИ БЕЗРОДНИК ВИКТОР ОРБАН? ОЩЕ ЛИ СЕ ЗЪБИ НА ЕВРОПА ДОКАТО МУ ИЗБИЯТ КРИВИТЕ ВАМПИРСКИ ЗЪБИ ХРИСТИЯНИТЕ?

36

Дръгаре Рушкофоне

преди 7 години

Подготвяте ли се за хелоин? Скоро всички млади българи ще отразят доста подобаващо този забавен американски празник, а вярвам че и доста рушначета в матушката ще сторят същото.

35

Анонимен

преди 7 години

Тиквата май го хвана шубето от концерта на Слави да не прерасне в кървав преврат и ангажира хиляди барети да пазят хората на концерта на Дългия. Смешнииик!

34

Анонимен

преди 7 години

След изборите,да има нефт но той е малко и ще е нерентабилно добиването му.Тоз мач сме го играли под друг сценарий,не вярвайте на никого и за нищо.На балканите им предстои ВОЙНА другари,да Турция ще анексира територия която става спорна след 2023г.

33

ооо не

преди 7 години

До Анониментам е Малка Азия