84

Имам мечта

преди 7 години

Имам си мечта, че пправителството на САЩ най-накрая ще се усетят и ще престанат да дават грантове на журналисти и т р о л о в е, които тровят форумите от 2010 насам.Няма да ви кажа изданието защото ще изтрият коментара, но преди 2010 когато нямаше платени драскачи по форумите наистина можеше да се прочетат много идеи - от всички страни на политиката. След това дойдоха платените и форумите буквално се о п р о с т а ч и х а.

83

за 108...ха,ха,ха

преди 7 години

....не ми раздухвай вълната , ами вземи и прочети биографията на Хр.Ботев.То, сляпото русофилче ---ОКАТО ПРАВИ!!!

82

SpaceX

преди 7 години

До 109Личи ли ми?

81

ЖИЦ

преди 7 години

САЩ не можаха ли да пратят друг О.лигофрен за Посланик , този хем *** , хем кривоглед .

80

Анонимен

преди 7 години

Россия сама разбертся с кем ей поддерживать дружеские отношения. Россия предпочитает друзей которые за себя сами могут отвечать а не по указке из Вашингтона.Болгары я против вас не чего не имею,но вы должны понять,в данный момент с вашей властью у России дел не будет.

79

ОБЛЕЧЕНИ ИСТИНИ

преди 7 години

До ГОЛИ ИСТИНИНеграмотнико, "поддържа" се пише с две "д", а не с "т" и "д". Научи правописа и тогава се списвай във Форума!

78

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

77

Да те светна 100...

преди 7 години

ДНЕШНИЯ ПУТИНИЗЪМ И РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ -----НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РУСКИЯ ЦАРИЗЪМ И МИНАЛОТО НА РУСИЯ....ВЪПРЕКИ , ЧЕ И ХР.БОТЕВ БЯГА ОТ ОДЕСКИЯ ЛИЦЕЙ С ДУМИТЕ ЧЕ..."Русия е една огромна тюрма"!ПРОЧЕТИ БИОГРАФИЯТА НА БОТЕВ в "ЧИТАНКА" НА НЕТА !!!!!МНОГО Е ПОУЧИТЕЛНА!!!

76

456

преди 7 години

До SpaceXКротко с аргументите ,че нещо не ги казваш а пак ръсиш врели некипели!А с кой се захващам вече разбрах:надъхан,платен,може да чете,но не може да мисли!Абе майкопродавец!И не съм *** ,просто обичам да чета и да осмислям прочетеното!

75

456

преди 7 години

До ЗА 93..ХА,ХААААдосега ревахте че всичко руско е ***,сега пеете друга песен за соц,реализма!Абе хора като не ви достига пипето ,не пишете а четете!

74

ЗА 93..ХА,ХАААА

преди 7 години

БОЛШИНСТВОТО ОТ РУСКИТЕ КЛАСИЧЕСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕДИ , КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ И СССР!ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА СКАПАНИЯ "РУСКИ СОЦ-РЕАЛИЗЪМ"...КОЙТО СИ Е ЧИСТ ..ТЪПИЗЪМ!!!

73

456

преди 7 години

До SpaceXЕ дори и ти ще признаеш ,че си написал Голяма простотия!То нямате ли малко сиви клетки де? за смях сте с жалките си напъни за интелект и и ти и твоята друга самоличност както стана ясно! И що е тая злоба?Щото няма аргументи и включваме Лай...та А?

72

ГОЛИ ИСТИНИ

преди 7 години

Трябва да знаете , че цялата тая русофилска из..мет се потдържа изкуствено с руски пари. За никого не е тайна ,че близо 60-70% от депутатите в НС ,са на руска финансова хранилка директно от "Лукойл"--"ДЪРЖАВА-В ДЪРЖАВАТА"!Това е фирмата , която не плаща данъци и човека , който се опита да й сложи измервателни уреди ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ...бързо почина от "СЪРЦЕ"!!!

71

456

преди 7 години

До САМО ПИТАМ"Не мога да се сетя, едно руско нещо, което не е бу ***."И аз само питам,ти можеш ли да четеш,чел ли си призната в ЦЯЛ свят класика??Имаш ли слух за прекрасна класическа музика или око за картини или архитектурни постижения? Или имаш само дупка за запълване и тя поема само центове!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Няма по продажни от троловете който са спонсорирали от НПОта.едно е да обичал Една страна друго е да приказваш глупости защото ти плащат

69

Анонимен

преди 7 години

Като говори,гледайте от къде изгравя слънцето

68

един там

преди 7 години

До Караджата,Мъжки, да беше прочел целия ми коментар, не само началото! Виж една липса на кавички до какви грешни представи води!

67

ЗНАЕТЕ ЛИ ,че Кремъл

преди 7 години

До ВасилевВасилев, ти знаеш ли, че Македония я изгуби нашият цар Фердинанд през 1913г?

66

Браво Ерик Рубин

преди 7 години

Ваше Превъзходителство Г-н Рубин, виждам, че понякога четете фоумите по изданията.Много се надявам Вие или службите на САЩ да прочетат моя коментар. Ако искате българите да започнат да уважават отново правителството на САЩ и Вашата държава е необходима една крачка:-Спрете всички грантове и фондации за журналисти и поръчкови драскачи по форумите. Вие давате пари на най-злобните, плоските и елементарни личности, които отвращават хората от САЩ.

65

What if...

преди 7 години

До за 78...Пич, сам ли си слагаш плюсовете :D.Аз съм IT в София и предпочитам да разглеждам Европа по екскурзии.Не като гастарбайтер :) Бил съм във Виена, Будапеща, Мюнхен, Мадрид.Парите не са проблем, но няма свободно време :)Затова и ти написах - ако си високо квалифициран - тук се живее добре.Ела си и сам ще се убедиш. ;)