144

ognyanz

преди 7 години

Този посланик не говори като пишман-реформатор. Да на би да са ни изпратили някой руски агент? Та говоренето срещу Русия е задължение и въпрос на чест за всеки, който споделя "евроатлантическите ценности".

143

Фронто

преди 7 години

Донос :До: ЦРУ, ФБР, АНСПроверете го този!Няма само комунистите да донсничат я!

142

Анонимен

преди 7 години

Точно така,но само дипломатични и от взаимна изгода.

141

Анонимен

преди 7 години

посланникът нещо е в грешка.....следват нови указания

140

Анонимен

преди 7 години

Господарят даде указанията. Сега - ходом марш и да се изпълнява, щото...иначе ще ви треснем една евро-атлантическа ценност по главата.

139

Анонимен

преди 7 години

ВСЯКА ЗАПОВЕД НА ПОСЛАНИКА НА САЩ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА, НЕ ДА СЕ УМУВА.

138

психото

преди 7 години

трябва да си шест волтов да плюеш Америка а да възхваляваш русия

137

Фронто

преди 7 години

На що му вика Посланникът "връзки"? Неподготвен! От Русия само окупация ,доминация, експлоатация! Що не познава истинската история на страната ни? Най_старата европейска държава е на дъното заради тези с които 'връзки'ни препоръча НП! При скъсването на всякакви връзки д онези България така ще дръпне,че светът ще изуми! Посланникът или да заляга над историята, а и над днешните реалности или да си заминава.Такива пеиятели не ни трябват. За България е ж и з н е н о важно да се откъсне от Москва!

136

ивчо

преди 7 години

183 хс ханикой не ходи в русия дори и децата на лидерите на бсп ходят в САЩ да ги изучават за да получат адекватно образование и култура...............айде стига с това копи пейст бе пич, размърдай си мозъка, сътвори нещо ново.

135

ПРАКТИЧНИТЕ ЕВРЕИ

преди 7 години

РУСКИТЕ ЕВРЕИ , ОТДАВНА СЕ ИЗНЕСОХА В ИЗРАЕЛ И ПО СВЕТА.ТЕ ВИНАГИ НАДУШВАТ КРАЯ НА ЕДНА НАЦИЯ и ДЪРЖАВА --ЗАТОВА СА ВЕЧНИ.

134

dp

преди 7 години

Мале мале руската тролеферма ще прегрее днес бе. Посрани слуги агит-***, що не си намерите свястна работа.

133

Поручика

преди 7 години

А според мен американците са на път да се спазарят по еврейски с руснаците за продажбата на България.

132

независима българия

преди 7 години

"US посланикът: България да поддържа връзки с Русия!"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХААААААААА..................

131

а какви са

преди 7 години

До кокоамерикански дебилы? нали

130

:)))))))))))))))))))

преди 7 години

Платените лаладжии ще изпаднат в ужас. Те и техните родители първо спечелиха пари и привилегии като се пребоядисаха и от вечна дружба КПСС-БКП взеха да скандират демокрация и пр. Тази работа се оказа много сладка и за да поддържат притока на келепир постепенно радикализираха реториката си - че да не забрави запада кои са "техните" хора. Обаче, това изказване на г-н посланика, както и други сигнали показват само едно подлизурковци, бояджии и фурнаджийски лопади от комсомола - пресолихте манджата

129

Анонимен

преди 7 години

Ако нямаше окупация,оргиналните американски преподаватели трябваше да са индианците.Смешно е ,че едни от най-големите им учени са сърбин и българин.Тесла и Джон Атанасов.

128

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да ходиш някъде,за да се образоваш.Ако нямаш пипе ,ходенето е без полза.

127

ха ха ха

преди 7 години

никой не ходи в русия дори и децата на лидерите на бсп ходят в САЩ да ги изучават за да получат адекватно образование и култура

126

Иванов

преди 7 години

Явно американците имат интерес България да има връзка с Русия така могат да подслушват Русия доста лесно... чрез България.

125

посол

преди 7 години

Късно е за "съвети",след като постигнахте своето.Спряхте всички проекти и отношенията ни за дълго време са разрушени.Никой не се съобразява с нас ни на запад ни на изток,а мекетата даже ни наричат татари.