124

Juls

преди 7 години

Тез май пак са подмятали бележчица, като онази от Ялта.

123

България ЕС НАТО

преди 7 години

ей това русофилчетата са празни картуни угодия нямат човека каза чеБългария трябва да поддържа добри отношения с всички държави в целия свят включително и с руската федерация но пак някой платени тъпанарчета му търсят кусури

122

Ако не е смешно

преди 7 години

Е трагично,това ,че американския посранник дава акъли накъде да плава кораба България ,зер ния си нямаме капитан ,кормчии и щурмани ,или чакат какво ще им нареди големия църен татко от Уошингтън и неговото протеже от Немско ,Ей хора т,ва бг политиката е един лошо направен спектакъл в който трябва уж да се смеем ,но повечето все на сълзи ни избива

121

Кр. Средков

преди 7 години

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ е гарант на световния ред. Който е тръгнал срещу нея хаир не е видял - справка историческите факти. Цялата тази олигофрения която пищи за НАТО за ЕС и всичко подобно по този начин прикрива своята антибългарска дейност - това са хайдуците които ограбиха Р БЪЛГАРИЯ прогониха всичко кадърно и младо.... ПАК РУСИЯ Е ТАЗИ КОЯТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ НИ ВАДИ ОТ *** - ДАНО БЪДЕ ПО-СКОРО.

120

До тъпите Соросоиди:

преди 7 години

Искам да ви пожелая приятна работна седмицаи да ви кажа да не се престаравате много.Първо, както виждате скоро ще ви режат парите по НПО и грантовеи второ, най-важното - никой не ви чете сериозно вече.Айде умната и се оглеждайте за нивите си на село за до можеда се препитавате като останете без средства.

119

Анонимен

преди 7 години

щом тоя предлага да потдържаме връзки с Русия, трябва да им затворим консулствата на наша територия и да закрием нашите на тяхна.

118

Той е

преди 7 години

"България е член на Европейския съюз и НАТО и това е демократичният избор на българския народ"... Не мисля, че това е изобщо "избор" на народа ни, никой не ни е питал, този "избор" го направиха шепа продажни твари, сложени на власт, от същите НАТО и ЕС!

117

VANNA от небесата!

преди 7 години

Хамериканците вече упорито клякат пред силата на Русия? И извънземните са им отказали покрепата която имаха от тях! Идва ВРЕМЕТО!?

116

Анонимен

преди 7 години

Оставка на Бойко Борисов и всичките мугнусни твари "министри."

115

Анонимен

преди 7 години

Меч забит в земята Брат Брата Не Храни

114

Анонимен

преди 7 години

""Искаме цифрата да достигне до един милиард"А оня чики ..... колко дава за без пари а?шегичка брат шегичка

113

Анонимен

преди 7 години

няма как да не ... имаме да им плащаме

112

Анонимен

преди 7 години

До КЪФПОСЛАННИК В БЪЛГАРИЯ, ПОРЕДНИЯ

111

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКОЕТО, ЧЕСТНО КАЗАНО, ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИСКАТ ДА ЧУЯТ, ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ДА НАМЕРИШ РУСОФОБИ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО

110

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРИН СЪМ.ДОБРЕ БЕ, ДОБРЕ

109

Анонимен

преди 7 години

До ЩирлицСАЩ КАТО ЦЯЛО НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ПОДЛИЗУРСКИ НАСТРОЕНИ И МЕКОТЕЛИ. РУБИН Е КАЗАЛ НЕЩО КОЕТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ИСКАТ ДА ЧУЯТ.

108

Щирлиц

преди 7 години

Демек САЩ не биха имали нищо против,България да нормализира отношенията си с Русия.Е,покорно благодарим за насърчителното побутване,но моментът,когато това става,е лееко евро-напрегнат,та се питам това опит за засилване на кризата ли е?

107

Анонимен

преди 7 години

Вот скажи мне, американец, в чм сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней!

106

Анонимен

преди 7 години

До БойкоБРАТ II

105

Какво иска да каже?

преди 7 години

Човека простичко си го казва, обаче на нас не ни изнася да го разберем.Никой не ни налага да се откажем от икономическите връзки с Русия,ние си спазваме споразуменията от НАТО и ЕС и дотолкова ги интересуват западните политици.Нарушаването на националните ни интереси за отказ от големи проекти с Русияе поради к а л п а в и т е ни полици и ние като народ.САЩ и ЕС нямат нищо общо с това и човека си изми ръцете като Пилат.