167

RUSSIA the best

преди 7 години

Ти си платен *** - анонимника 216 , на когото главата е замаята от евроценности. Не ме опровергахте , защото ви се изнесоха конкретни факти , които не ви харесват. Остани си със здраве и други път може поне малко въображение за един ник , а и малко повече четене на българска история и икономика.

166

анонимен

преди 7 години

Нашите политици вместо да се пъчат и сърдят, да си помислят защо руснаците (а си мисля, че не са само те....) имат такова мнение за тях... защото една държава може да се пордаде единствено от политиците, които я управляват.....

165

Анонимен

преди 7 години

Тупунгери са булгарците не могат да се опазят от едни пришьлци от Африка седнали да мислят какво казал един известен журналист

164

до RUSSIA the best

преди 7 години

Никой не те опровергава, защото никой не те взима на сериозно. Единственият въпрос, който се върти в главата на хората, е дали си обикновен платен ***, което е по-добрият вариант, или самомразещ се продажен българин, решил да целуне чуждото знаме, защото иска да е част от нещо по-голямо и велико, а малка България не му стига. И тъй като в нашата мила родина имаме и от двата типа се чудим ти от кои си?

163

ТОЧНО ТАКА !!!

преди 7 години

ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ СА МИ --КРЪВНИ БРАТЯ!НЕ ПОНАСЯМ ДА МИ ПРИПИСВАТ ТЪ..ПИ ПИЯНИЦИ И РУСКИ КРЕ..ТЕНИ ЗА РОДА!!НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТЯХ--- И СЪМ ГОРД ,ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ!!!!!

162

МИРО

преди 7 години

ПУТИН ТРЯБВА ДА МУ НАМАЛИ ВОДКАТА НА ТОЯ ЮНАК . КАКВИ ХОРА СА ТИЯ - ПИЯТ ПО 2 ВОДКИ И ГОВОРЯТ ПРОСТОТИИ,ТЕ И ЗА ТОВА ЖЕНИТЕ ИМ ИДВАТ САМИ ЛЯТОТО-ДА НАМЕРЯТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ

161

RUSSIA the best

преди 7 години

Нацъкахте ми минуси , обаче никой не ме опроверга ! Поради една проста причина - защото съм прав !

160

Да ,бе...ха,ха,192..

преди 7 години

РУСИЯ Е "ДА БЕСТ".......АМА СИ ЖИВУРКАШ ТУКА...НАЛИ...??!!ЗА ДА ПЛЮСКАШ "КОЛОНИАЛНА ХРАНА"---У БЪЛГАРИЯ , ЩОТО ИНАЧЕ *** ТИ ШЕ ХВАНЕ ПАЯДЖИНА У РУСИЯ- "да бест"!ИБРИК СЪВЕТСКИ НЕЩАСТЕН!!!

159

Симо

преди 7 години

На тоя пиян мужик жена му навремето много са я вършали българските гларуси по морето

158

Що?

преди 7 години

До Анонимен 193Прав си, не отричам. Искам да кажа, че това което той казва е с цел да ни засегне. Просто изказването му не отива на човек с неговата длъжност... не че в България депутатите имат по-сносни изказвания... Аз не казвам, че е грешно, а че е глупаво.

157

Анонимен

преди 7 години

русофобите са ***! набийте си го в празните кофи, престанете да лъжете за историята, че може някой да ви повярва. това вашето е стокхолмски синдром - да обичате най големия си палач - турция и турците, дето са клали българите стотици години. стига сте плюли момчето с майка рускиня, замислете се защо този човек предпочита да е руснак - ами велика държава с велик лидер, а не смешници като нашите! на какво отгоре да се гордеем? каква азбука какви кирил и методи? неща отпреди векове, смешна работа

156

На пайка ви мутката

преди 7 години

До псевдо-патриотите!България, не е най-старата държава в Европа. Най-старата е Сан Марино, бие ни с над 380 години, ама вашата история е най-вярната от всички. Все пак са я писали политици, а не историци! Хърватия и Армения също са преди нас. А ако броим Гърция за наследник на древна Гърция (език и земя същите)... Ама няма страшно, вие не сте патриоти, вие сте УРА-ПАТРИОТИ. За вас не е важно да БЪДЕМ добре, а да сме БИЛИ добре, че да се мерим с другите! А че сега не сме народ, а ***...

155

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 7 години

ПУТИН , ДА НЕ БИ ДА НЕ Е "ДИКТАТОР".....??!ДА НЕ БИ ПЛЕВНАЛИЕВ ДА Е ИЗЛЪГАЛ...??!КОЙ АНЕКСИРА КРИМ....БАБА МИ ЛИ...?КОЙ ЗАТВОРИ ОНИЯ МОМИЧЕТА ....ЧЕ ГО "ОБИДИХА С ПЕСЕН" ....??!!АКО БОКО , ВИ ОБРЪЩАШЕ ВНИМАНИЕ ЗА ОБИДИТЕ И РУГАТНИТЕ ---ОТДАВНА ДА СТЕ ПОСТРОИЛИ "КАПИТАЛИЗМА"--КАТО " ЗАТВОРНИЧЕСКИ БРИГАДИ" ..хем безплатно...ха,ха,хаааааааа

154

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОхрид - български град, днес откъснат по вина на Русия.Охрид е вече албански град и Русия няма вина, а САЩ го дадоха на албанците.

153

RUSSIA the best

преди 7 години

Реакторите ви , в АЕЦ Козлодуй , без които няма да можете дори да си светнете лампата вечер в къщи , чие производство са ? Американски ли ? Навремето ви ги дадохме без пари , но вие се продадохте и сега ще си плащате на някакво измислено европейско образувание от държави за да ги спирате. По този начин и от енергетиката си ще загубите , а понеже се правите и на много хитри , на нас пък ще ни платите за Белене. И всичко това , при условие , че можеше да сте водещ износител на ел. енергия.

152

Крум

преди 7 години

Русия никога няма да бъде нормална държава и руснаците това добре го знаят.Лошото е, че когато великите сили си поделяха плячката след В.С.В. нашата държава беше харизана на едни диваци, дето цивилизацията ги е подминала и единствено могат да правят що годе читави оръжия, но в много случаи без мисъл за собствения им войник, изключвам Калашников. Всичко друго им е гола-вода. Дори полската водка е по-читава от техния самогон!

151

Анонимен

преди 7 години

До малко историяАнглия и Франция и Австрия са против силна българска държава а се съгласяват на малка като Люксембург.

150

На пайка ви мутката

преди 7 години

В България има само комунистофили и псевдо-патриоти! Вие всичките сте ***, това да знаете. Вредни, глу.пави, живеещи в собствените си илюзии. Нито знаете какво е русофилия, нито знаете какво е патриотизъм. Вие сте сбърканата, мутирала, саката форма на двете. Уж мразите Русия, а само тя ви е в устата, уж обичате България, А САМО САЩОВЕ, ЕВРОПИ И РУСИИ СА ВИ В УСТАТА! Ние не става от вас, това да знаете. Балъци прости безморални! Уж обичате Русия, а само комунизъм ви е в устата. Позьори!

149

Анонимен

преди 7 години

обрАщение?

148

До 176

преди 7 години

До малко история 176Е такива самозвани историци, които НИЩО не разбират, които ХАЛ ХАБЕР си нямат от история, които четат историята писана от политици, а не от историци, за които историята е лично тяхна си илюзия. Е такива НАЙ-мразя! Обаче толкова ми писна от вас, че въобще няма да ти обяснявам къде грешиш, то самите ти факти са грешни. Върви чети за битката при Плевен, че те няма никакъв! *** псевдо-патриотични ***, по-вредни от вас НЯМА! Позор сте за истинските патриоти в държавата!