187

tony t

преди 7 години

Те тия рашките много бързо си забравиха историята !!!!! ГОДИНАТА Е 1867 ЩАТА АЛЯСКА КОЙ ГО ПРОДАВА ? КОЙ КУПУВА ,,РУСКАТА АМЕРИКА" И ЗАЩО Я КУПУВА ? Но както много историци са казали , Народ който не помни своята история е обречен да я преживее отново"

186

EUCLIDES GEORGIOS

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ И ГЪРЦИЯ..ВРЕМЕ Е РОССИЯ И ГЪРЦИЯ ДА ИМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА ПРИ ГРАД ОДЕССОС (ВАРНА) .ЕДНО ВРЕМЕ ИВАН ГРОЗНИ, КОЙТО Е ВНУК НА ГРЪЦКАТА ДЪЩЕРЯ НА ВАСИЛЕВСА ПАЛЕОЛОГОС, Е ЗАВЛАДЯЛ ВОЛЖКА БУГАРИЯ ПРЕЗ 1553 Г., И Е ИЗБЕСИЛ И ИЗДАВИЛ БУГАРИТЕ ПОД ЛЕДОВЕТЕ НА ВОЛГА .СЛАВА РУССИ...СЛАВА ГРЕКИ !

185

Да ви светна

преди 7 години

Между другото, голяма част от имотите по турските курорти са собственост на руски олигарси и мафиоти. Затова имаше натиск към Путин да рзреши на руски туристи да посещават Турция.

184

Анонимен

преди 7 години

Защо скачате бе комплексарчета, защо се пените на тази дебелашка шега на руснака. Какъв ви е проблема, кой ще ви изкупи - нали Русия няма пари, нали там гладуват, или?

183

Аман от ДС-ЦИГAHИЯ

преди 7 години

Опа-а-а, на внукът на Къно-цигaнинa и син на ДС-"земеделеца""Иван" Дончо БЗНС+БКП+ДС-побългарения ГЮФТО-албинос (т.е. с генетична аномалия, поради множеството кръвосмесителни връзки в КАТУНА му) ДС-*** "Иван"(екс "Дончо") КЪРКАчан му се e усладило присвояването чрез БКП+ДС-мародерство на македонските имоти и активи в Б-ия, и сега се прави на "собственик" и на "кирилицата", като я подарява налево и надесно!

182

Анонимен

преди 7 години

Ще взма да погледна фактор беге, да се покефя малко там на истериите на русофобите.

181

Анонимен

преди 7 години

За какво да се извиняват? За това, че инвестират милиарди евро като изкупуват недвижими имоти в България и създадоха работни места и поминък на десетки хиляди българи. Американците и ЕС какво инвестираха - или те могат само да ползват безплатно военни бази и да получават ТЕЦ-ове като подарък а ние им изкупуваме продукцията, всичко което се потреблява е България е вносно.

180

еко

преди 7 години

България отдавна е разпокъсана и парче по парче е разпродадена през този т.нар. преход между български олигарси, руснаци, американци и кой ли още не. К'во ми се правят че не знаят това нашите политици? Те големи патриоти се извъдиха от изведнъж. Нали именно те осъществиха продажбата. А този самозабравил се руски политик явно е намерил нещо за покупка.

179

Анонимен

преди 7 години

Да бе ше ти извини някой ! Каракачанов ти луд ли си ? Ти чул ли си някъде господаря да се извини на роба ?

178

Анонимен

преди 7 години

До дцНие им дадохме култура - те ни освободиха от турско робство!За да дадеш трябва да имаш. Къде е руската култура пред която цял свят се възхищава - литература, музика, живопис, театър, балет, опера, къде е българската чалга с дупето на Гери-Никол и Азис.

177

Каракачанска овчарка

преди 7 години

Каква кирилица, бе драги зрители?Само преди десетина години имаше политици, които сериозно искаха да заменят кирилицата с латиница. Един от тях е Пешо Коня. А за църквата не ми се говори - владици разменят земи около морето за автомобили, в манастирите е пълно с хомосексуалисти, свещенниците отдавна се държат като чиновници, църковни имоти се отдават под наем на мафиоти и какво ли още не.

176

дц

преди 7 години

Ние им дадохме култура - те ни освободиха от турско робство!Квит сме!!!А, това че някой ни купува не е ничия вина!Просто бизнес - нищо лично биха казали мнозина!Проблема е, че ние се продаваме.... по традиция и при това на безценица, а понякога и за едното "потупване по рамото", просто за да се харесаме на Купувача !Уви!!!!

175

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпред БНР .... Струва си да се замислим наистина :)

174

Анонимен

преди 7 години

Русия спасява български попове и писатели след като Византия унищожава България през 1020 г. и избива българите.

173

До всички българи

преди 7 години

и врагове! България е Майка на всички бели,светли и сияйни народи! ТЯ е Божият народ и за това сега страда! А белите народи са разделени,за да ги владеят чужди сили! В днешно време,за да ги претопят и унищожат! Но "не се гаси туй що не гасне"! До ще време за разплата!Бог е с нас! и Бог вижда! ВЯРА И ДЕЙСТВИЕ ОТ НАС,ОСТАНАЛОТО ОТ БОГ!

172

Анонимен

преди 7 години

Предполагам че този руски депутат и журналист не е толкова глупав да изрече тези обиди срещу България и да се надява че те ще ни се харесат. По-скоро, в изборния ден, той е решил да се хареса на руската публика. Щом той смята, че с такива дебелашки изцепки ще погали самочуствието на руснаците, може да се заключи че мнозинството от тях мислят като него и това вече е много лошо. Ето над това си струва да се замислим.

171

Анонимен

преди 7 години

как бе Каракачанов ? Те ни дадоха Азбуката и християнството пък и ние от Русия сме произлези от маймуните Ч Дарвин

170

Анонимен

преди 7 години

Браво на Толстой умен журналист гледам с удоволствие всичките му предавания ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ как само леко бьзикна *** и те се распениха и се оплюваха

169

Анонимен

преди 7 години

То добре, че ползват кирилицата, че иначе и това щяхме да погубим. Християнството и то си заминава леко полеко. В България нищо не остана. Съсипахме всичко стойностно градено с години, за да станем колониалното гето на Европа. И какво сега? Гара разпределителна за пришълци ли ще ставаме? И най-голямата из'мет при нас ще остане.

168

Симо

преди 7 години

не знам