247

руските мародери

преди 7 години

Има копия на документите в НЕТ-а

246

do 302

преди 7 години

Ала бала , къде са фактите бе аланкоолу? Всеки може да твърди, аз напр. съм китайския кайзер или ам. президент! Умствено скопен бунак.

245

руските мародери

преди 7 години

Знаеш ли колко злато е открадното от руснаците?1. Иван Грозни краде от волжсите българи кораби със злато. Куполите на Кремъл са направени с българско злато.2. 1878г си плащаме "свободата" с 32 тона злато+ издръжка на руските окупациони войски.3.1944г пак издържаме руските войски-300 милиарда долара4.1959 година, вече в разгара на Студената война 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка. а сега не плащат да

244

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов е най-безполезният в българската политика. 25 години го храним този тарикат.

243

Анонимен

преди 7 години

А ТОЯ НА КАРТИНКАТА БЕШЕ В СПИСЪКА НА РЕДОВНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ В БАНКАТА КТБ.ВЪПРОСЪТ НЕ Е ЗАЩО, А КОЛКО!!!!!!!!!!!!

242

Анонимен

преди 7 години

Ама другарю Иван, тоя *** заради заради такива като теб си позволява да ги говори тия простотии

241

Я, па Я

преди 7 години

До калоМакедония не е държава. За да си държава трябва да има нация, език, култура, история и територия. Днешна та територия Македония е само 1/3 от една физико-геогравска област. Езика го измислиха титовистите и сърбоманите (български написан на сръбска пишеща машина). За историята, там въобще няма държава с такова име. Даже и онази на Филип и Александър Македонски която е съществувала около 70 г. и не е сигурно как точно се е казвала. И се уточнете се славяни или гърци сте? Ха със здраве.

240

Я, па Я

преди 7 години

Русия приема християнството от Българското царство с християнството приема и езика. Кой кого е купил? През 15 и 16 век българите избягали от нашествието на отоманите организират независима руска църква и превръщат Русия в империя и царете им до 1917 г. са носили титлата цар на българите. Кой кого е купил? За освобождението, Русия каза цена и България я плати до стотинка. Кой кого е купил? Ние надживяхме много империи, сега се каним да пикаем на гроба на Британската. Ще стигнем и до вашата ...

239

Анонимен

преди 7 години

до Анонимен 293Защото арменците не са правили атентати в България.

238

Анонимен

преди 7 години

В История на България обаче липсват странници когато се приеме Християнството

237

Анонимен

преди 7 години

ситуацията в България при приемането на християнството- България е езическа, разделена религиозно страна между две силни християнски държави- Германската империя и Византийската империя. Различията между славяни и прабългари пречат на по-нататъшното ни развитие. Изходът е само един- приемането на християнството.

236

Анонимен

преди 7 години

Един деликатен въпрос имам: Защо арменците в България носят арменски имена , тоест защо не са българизирани по време на Възродителен Процес след като живеят от 100-ци години у нас

235

Анонимен

преди 7 години

Думите народственика на великия Толстой са извадени от контекста - той просто казва:"Ще ви освободим за трети път, този път от американско и еврейогейско робство"

234

Анонимен

преди 7 години

Чакайте, та вие сте против пазарната икономика! Святата и великата, за която се борихме по площадите със знамето на САЩ в ръка.

233

Анонимен

преди 7 години

Този "патриот" е угоен с руски пари!Да не се прави на родолюбец, защото е един от бногото продажници на родината ни.

232

Анонимен

преди 7 години

Той Кракра поради параноята която го е обзела си мисли, че всички надписи на латиница са на турски. Толкова е учил завалийката.

231

Тертер

преди 7 години

До КракраГлупости !

230

Анонимен

преди 7 години

точно така е - християнството прониква чак век и половина по-късно в Русия чрез мисионери първо се налага в България. Азбуката - също. първо ние я приемаме и започваме да я разнасяме по света, едав след това руснаците я приемат от нас.

229

Анонимен

преди 7 години

Дали сме били ... някой да ни е карал ? Сега имат пари и ще си пазаруват

228

Кракра

преди 7 години

Той ахмакът не знае,че земята отдавна е продадена на турци.Добре е войводите да не подскачат срещу него а да се разходят из Родопите и Странджа и да съдействат да се върне българското в тези региони,защото там дори пътните указателни табели са вече на турски да не говорим за тези за имената на улиците.Господа управляващи за сега сте управляващи в изчезваща държава но ако продължавате така скоро няма да я има.