6

Анонимен

преди 7 години

Рано или късно щеше да излезе наяве този поминък. Допреди десетина години знаеха сравнително малко хора, а сега се спукват да изкупуват пунктовете. Куцо и сакато се оборудва с кученца за търсене. Парадоксалното е, че държавата налага такса дори на шишарките. Същевременно не се намират кадърни чиновници, които да изследват в развитие състоянието на запасите от гъби, билки и дървесина и да предложат адекватна стратегия за развитие и от там вече да се налагат съответните глоби и такси.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами плаща се и повече от 150лв ако тебе са те лъгали това е друг въпрос ;)

4

Извънземен

преди 7 години

3000 евро бил килограма - къде? Масово в България се изкупува на цена около 150 лв. килограм, къде се изкупуват за 3000 евро? Що лъжете хората? Сега всеки ще си каже че взема един кокер и тръгва по горите и като намери кило, ще си мисли че е забогатял, заради вашите глупости. Като му го платят на 150 лева и ще се ухапе, даже ако съм аз и ще ви осъдя че сте ме подвели.

3

Извънземен

преди 7 години

Хайде сега тоя го питайте дали има разрешително за това. Ако няма - солена глобичка да му се прасне. Защото горските обикалят и глобяват за такива неща. Не може да разораваш гората за да печелиш пари. А вие от днес бе, какво лансирате? Това е незаконно ако нямаш разрешително... сега всички ще се юрнат още повече по горите и да ги разорават. Вие нормални ли сте изобщо?????

2

Анонимен

преди 7 години

Доходоносно и приятно. Не звучи зле :)

1

Анонимен

преди 7 години

От години се култивират и трюфелите и пазара за диворазтящи трюфели се срина...