26

Анонимен

преди 7 години

От цялата далавера с тия гъби печели тоя Мичевски!!!Като му ги продават по 300лв. килограма,той си има директен пазар в чужбина и ги продава на тях примерно 2000? килограма!Тъй,че си търсете директен пазар в чужбина и ще взимате повече пари!!!Няма на кой да се сърдите,като пълните гушата на тоя Мичевски!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Не знам целта на статията каква е, но цената на трюфелите не е такава!Лошото е, че ми напомня преди 15г, когато имаше бум на изкупуване на манатарки.В началотп цената стигаше до 100$ сушена манатарка 1во качество. Което активизира хиляди и хиляди тълпи *** от ц.и.га.ни и помаци, които унищожиха за десетилетия напред гъбите по Рила и Пирин. Разбира се, след това цената падна толкова, че не си струваше да тръгнеш да я береш дори.Но вече не можем да си наберем дори за нас гъби.

24

светнат

преди 7 години

Цената на първокачествения трюфел е около 10 ПЪТИ по-ниска отколкото цитираната от момчето. Познавам фамилията Мичевски - техният принос в развитието на трюфелосъбирането е развъдни за кучета, които после продават на мераклиите за шестцифрени суми, както и изкупуването на трюфели на около 2 пъти по-ниска цена от продажната.

23

Анонимен

преди 7 години

Обучение и разрешително за бране на гъби !?! И на тоя "браншовик" му се събират кинти за няма нищо, ама де гиди тояга, де ...

22

емигрант

преди 7 години

абе вие не оправяйте държавата и икономиката, а занимаеате хората с глупости!!

21

трюфелист

преди 7 години

Ако този, който е писал статията ми намери пазар не за 3000 евро, а за 2000 евро му давам по 1000 евро за всеки продаден килограм. Не се шегувам, а говоря сериозно. Всеки грамотен човек може да види какви са цените на трюфелите на запад и където и да е. Явно писалия сумата не е от грамотните. Цената казана от него е в пъти по-ниска. Аман от лъжи и изкривяване на нещата!

20

Анонимен

преди 7 години

За Наполеон разбрах, че ял трюфели, ама не ми е ясно Путин дали яде трюфели. Някой знае ли да пише тук

19

Анонимен

преди 7 години

каква е целта да се разровя горите? Може би е като това, от едно време:Нане казал на площада, че в лозето му има закопано гърне със злато. Тайната милиция прекопала лозето.

18

баламурник

преди 7 години

Истина е, аз на година от продажба на трюфели правя по 350 000? средно! КЪМ ГОРАТА БРАТЯ БЪЛГАРИ отивайте да ровите като *** да ставате милионери

17

Анонимен

преди 7 години

това са глупости , аз ходя за такива гъби , мога да ви кажа че съм събирал най много 5кг с 4 кучета и 2 *** човека за един ден , но цената на 1 во качество беше 55лв , цената днес точно е 265 лв за първо качество но днес не можах да извадя нито една гъба 1 во , имам 200-250 грама 2 ро качество и взех 18 лв а горивото ми беше 20

16

До 14

преди 7 години

Ти пък какво се нервиш?Нима ДС не стои зад организираната престъпност в България след 1989 г.?СИК, ВИС и т.н. кой ги създаде? Кой им е гръб знаеш ли? Кой ги управляваше? Кой генерал?

15

saki

преди 7 години

Само гледайте ,да не вземете от земята ,някой позасъхнал, ароматен "трюфел",останал от къмпингари.

14

Анонимен

преди 7 години

3000 евро ама не и тука,в италия може и да е такава цената за качествения ,но тука..остави се,нищо не им дават на хората.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Продължавай да сипеш фантазиите си! Всъщност, те не са и твои, дадоха ви ги наготово! Всичко обясняват, нали папагалче? И за Софиянски, и за Хубавото /?/ Наде, и за Миленчо Велчев и брат, и за Миро Севлиевски,, да продължавам ли! Всички, барабор с Митьо Очите, братя Галеви получиха червени куфарчета, нали! Мръхльо!

12

търкайте билетчета

преди 7 години

търкай народе, кеси по тротоарите и лафките и търкайза всеки има поне по 100хил.

11

Анонимен

преди 7 години

ураааа напред всички за трюфел :) давай народе да берем труфел, има удобен транпсорт до полянката където никнат има и метро. Носете си торбички да ги слагате вътре :)

10

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 7 години

1-во качество върви 100лв, 2-ро- 45лв. Поне във Варненското е така. За 1кг може да махаш крачоли повече от един ден в гората.

9

Анонимен

преди 7 години

Най-доходоносно в България е да си червен "бизнесмен" взел червено куфарче с пари след 1989 г. Там са парите. Само ги "переш" и си милионер. Какви са тея трюфели?

8

mimoza

преди 7 години

Айде пак... Абе тия не разбраха ли, че хората вече се светнаха за "великата" далавера и не щат да гледат охлюви, трюфели, шафран и сякви други " доходоносни" култури.Измислете нова схема. Тая вече не върви.

7

Инженер-програмист

преди 7 години

Стига лъгахте хората. Така съсипваме природата си за глупости. Който иска да печели по над 40 000 Евро всяка година да учи и да работи квалифициран труд. А иначе, най-много пари се правят от производство и трафик на наркотици - говори се за един наш висш политик с наднормено тегло, бивш охранител на СИК, че си е скътал няколко милиарда от трафик на наркотици.