71

Еми няма дадостигат

преди 7 години

Еми няма да достигат студентите, като са ги направили 8 000 000 свободните места. Преди имаше конкуренция, влизаха най-добрите, а сега молят и сул.ьо и пул.ьо в Софийския да учат

70

КИКИ

преди 7 години

До Анонимен Нямат бъдеще у нас. Защо да си харчат парите?

69

Магистратура

преди 7 години

Българеещи се роми не се занимаваме вече с калайдисване на тави а с Тел.Измами тоест от Бакалавар към Магистратура

68

Анонимен

преди 7 години

Земеделски Колеж град Русе продава Дипломи , защо да се занимаваме с глупости , отиваш и си плащаш и на ти Диплома

67

Анонимен

преди 7 години

В Габровския ВУЗ повече от половината студенти са от Кърджалийско и Търговишко - хора от друг етнос.

66

даскал Грую

преди 7 години

не само във ВУЗ-овете, но и във всички останали училища / за основно и средно образование/ учениците станаха по-малко от учителите. това е така, защото и училищата се превърнаха в средство за бизнес и забогатяване на някои хора - като се почне от далаверата с печатането на учебници и се стигне до факта, че разни преподаватели се записват едновременно в 2-3 ВУЗ-а, за да лапат повече. Няма изгледи да се вкара ред, всеки с връзки може да си открие ВУЗ и да бълва дипломи на конвейр

65

Анонимен

преди 7 години

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД АКО СТРОИТЕ КЪЩА, ДА ВИ Я СТРОИ ИНЖЕНЕР, ЗАВЪРШИЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ. ЩЕ ПАДНЕ, БЪДЕТЕ СИГУРНИ.

64

Анонимен

преди 7 години

В ТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ПРИЕМАТ СТУДЕНТИ И БЕЗ ДИПЛОМИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. МОЖЕЛО ДА Я ПРЕДСТАВЯТ ПО-КЪСНО, КОГАТО СЕ СДОБИЯТ С ТАКАВА.

63

руми

преди 7 години

Крайно време е да се намалят бройките във вузовете. Те се чудят какви специалности да откриват зада съществуват някои университети. Всичко е за пари.

62

Анонимен

преди 7 години

Най-бедния Студент вече отива в Чужбина , да се закрият тея Баничарници най добре

61

Министъра каза

преди 7 години

Нужни са ни 1 000 000 Бежанци за да има след 20 години Студенти по ВУЗ-те

60

ххккйкй

преди 7 години

А имаме ли ВУЗ в стоте най-добри в света, а в 150те, а в 200те? А я разкажете за Габровския ВУЗ например , завършилите го как пишат една дума от 4 букви с 5 грешки, или не могат да решат задача от 8ми клас!

59

Диплома-2000 лв.

преди 7 години

Кой глупав човек иска в ВУЗ където се продаат Дипломи , та то това не са ВУЗ а Баничарници

58

Анонимен

преди 7 години

До 77Не, млад ром или тракторист не са създали тази технология. Тя обаче не е и създадена от младия юрист, кинезитерапевт, икономист и т.н които са загубили 4 години от живота си, плащайки си да получат остарели и неприложими знания.

57

Анонимен

преди 7 години

"Няма откъде да внесем деца"", коментира шефът на Съвета на ректорите и ректор на Минногеоложкия университет проф. Любен Тотев.А има ли как да се закриват университети?Има, има как и това е правилният път!!!

56

Мики Маус

преди 7 години

До всички писачи! След реформата в армията къде са спестените пари? Станах те ли по-богати! Нали 2 млрд се икономисват, къде са ви питам? Така обичаната от вас Гърция, хората не се делят кой от кой сектор е се подкрепят и са солидарни. Тук обратното всеки си мисли, че той работи най-много и получава по-малко, затова дай да реформираме. Питам ви, след реформата в здравеопазването, защо умирате докато дойде бърза помощ? Нали това исках те и продължавате да искате. Територия с консуматори населена!

55

Гала

преди 7 години

Всички държавни ВУЗ-ове са ненужни, да се оставят едни два за цвят! Друго си е частното, там качеството блика от всяка специалност. През 21 век на кой му трябва образование, сега ценностите чалгарщина, мутроповедение, търкане на белетчета от национлната лотария за да сбъднеш българската мечта, а именно с един удар да се оправиш живота. Все пак една територия остана с хазартни играчи, искащи да успят с билетче в ръка!

54

Анонимен

преди 7 години

Във всяко село направиха Университет, стана бизнес, обявяват колкото се може повече места, за да лапат повече такси. А за качеството, айде да не се лъжем.

53

Анонимен

преди 7 години

Младите роми вземат по минимум 50 лева на ден при събиране на реколта, ако бачкат. Тези дето скатават взимат около 30. 20 дни в месеца - 600-1000 лева. Един пъдар на голямо стадо 1000 лева. Тракторист 600-800 лева.ищ и т.н. А от университетите какво се получава? Сертификат че си дал едни пари срещу които някой чичка или лелка без 1 ден реален трудов стаж ти чете лекции от времето на Г. Димитров. А с този сертификат си намираш работа за 470 лева. Мерси, но няма нужда

52

BG

преди 7 години

Закриване всички държавни ВУЗ-я, цялото образование да стане частно! Така ще се повиши качеството, щото ще плащаме по 2000 лв. семестър! След закриването и разрухата в армията и така "спестените" пари и след закриването на общинските и държавните болници идва ред на образователния сектор. Народе, скандирай закривай, разрувашай, бъди чуждопоклонник и ходи да учиш в чужбина и там наливай пари.