32

До 42

преди 7 години

Ами плащай им ти за да се обличат както на тебе ти е кеф. Парите които получаваш за тролене ги давай за модно убеждаване.

31

до до 36

преди 7 години

Защото 90% от мюсюлманките в България са забрадени от разни турски и арабски фондации, които им плащат затова. А не по религиозни подбуди. Анадъму?

30

Анонимен

преди 7 години

Защо ни налагате техните културни особености, а не налагате на тях нашите? Кой е малцинството , ние или те? Кой трябва да се интегрира, ние или те? Защо тогава пропагандата е обърната наопаки? Кажете смешни платени медии такива? А?

29

До 36

преди 7 години

Ами защо се месиш в техния свят тогава?Иска да се облича така, нека се облича. Тя не те кара да се обличаш като нея, защо ти я караш да се облича като теб?

28

до 33

преди 7 години

Абсолютно прав си. Много българи се поддават на тая болест. Абсолютно е така. Което е жалкото.

27

Анонимен

преди 7 години

Е..И !да изпадам в умиление ли бе...напротивтова е поредното доказателство за огромната пропаст междунашият и техният свят.И тя всеки ден расте ли расте.затова ние в нашият свят те в техният.Без обида,без омраза,без насилие!

26

Наречи го помак,

преди 7 години

и повече не го обиждай,предателството им е в кръвта

25

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия простотии бе. Всичко зависи от треньора. като е п.едал, така е. Няма това, няма онова. аман от лиготии. Дай да се правиме на интересни. Като не ще се маха и толкова.

24

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 7 години

Диагноза Ислям! Тежка, прогресираща и нелечима болест. А и да не забравя , заразна е. Има лошия навик да заличава цели общества и да убива индивидуалността.

23

chach

преди 7 години

zadnisite goli,glavite zabradeni.niamam protiv.

22

Анонимен

преди 7 години

Нестерова пак удари тАпомера!Не се пише в Вислох,а ВЪВ!

21

Анонимен

преди 7 години

ВИИ - Висш ислямски институт, моля ви се... На ул. Враждебна в София се намирал, имат си и сайт. ДАНС дали проверява какви ги мътят там или си прави оглушки заради "стабилността" на Баце?!

20

ГДБОБ

преди 7 години

"Сара вече е прочела няколко пъти Корана. Преди да отиде в чужбина, идваше редовно в джамията, както повечето от момичетата от женския отбор."А, готова ли е вече да се самовзриви в името на алаакбара!?

19

Анонимен

преди 7 години

Води атаката!!! Които и да е на защита ще избяга само като я види със забрадката да тича към него. Смее ли човек да и скочи?

18

111

преди 7 години

Ислямски институт в София, какво е това? Светско ли е, религиозно ли е? Да попитам, кой е ректора му? Кой го издържа финансово? Какви дисциплини се изучават? Кой изобщо допуска да има такова нещо на територията на БГ? Мисля, че в това се корени проблема!

17

МАЛКО ПО МАЛКО

преди 7 години

Малко по малко, ни поднасят такива новини за да свикваме... кой и защо пише такива статии ... каква е целта ... да свикнем със шалварите ...

16

Барикардов

преди 7 години

И вместо шорти трябва да носи шалвари, а не да заголва баджаци!

15

СС

преди 7 години

Носенето на бурки, фереджета, хиджаби и тем подобни не е ли забранено вече в цяла България или греша?За един приятел питам... :) :)

14

Анонимен

преди 7 години

След някоя и друга година,ще има заглавие "Мария от Рудозем единствена в отбора по ориенталски танци,без хиджаб"!Честито!

13

Напротив, пречи!

преди 7 години

Сара от Рудозем демонстрира не само религиозно усърдие, а по-скоро непоколебимо желание да налага исляма. Жените мюсюлманки са по-опасни от мъжете,тъй като те ги вдъхновяват и насочват. Зад уж невинните й думи "на никого не преча", се крие омразата й към нашето светско общество, в което е израснала и търси начини да покаже колко го ненавижда. Това да не се вижда и сантиметър от кожата й говори,че е последователен ислямист, който е решен на всичко, за да се наложи.